Daha başlangıçta cinsellik

Açıkça yazdım niyetin eğer beni tanımakla konuşmaya devam edelim. Değilse bu tavrın öncelikle insan olarak gururumu incitiyor dedim açıkça

hiç gururumu incitiyor da demeyin o daha kim ki sizin gururunuzu incitebilsin. Tarzım değil bu tarz ilişki diyip iletişimi kesin. Kadınlar kendinize değer verin, göze alın bazı şeyleri ki değeri zaten karşı taraf hisseder ve bu tarz yaklaşamaz bile. Bazı davranışlar evet karşı tarafla alakalı ama çoğu zaman da birinin size bu şekilde davranabilmesi de sizle alakalı siz öyle bi duruş sergilersiniz ki asla bu şekilde davranamaz. Böyle diyorum ama ben yapabiliyormuyum yapmaya çalışıyorum psikolog tülay kök ü tavsiye ederim

Kesinlikle katılıyorum ben izin vermediğim sürece kimse bana birşey yapamaz çok doğru

Sizinle sadece cinsel amaçlı konuşuyor gibi geldi. Yoksa insan hoşlandığı kişiyi farklı açılardan da tanımaya çalışır. Gün içinde aklına gelir merak eder bir mesaj da olsa atar ne bileyim arar vs.

Kesinlikle normal değil. Amacı sadece cinsellik olabilir. Bilemem tabi ama siz yine de dikkatli olun. Hep böyle devam ederse rahatsız olduğunuzu dile getirip flörtü bitirin.

Birkaç günse çok çok erken. Karşınızdakini tam tanımıyorsunuz daha. O beyfendinin biraz farklı niyette olduğunu veya sizi cinsellik konusunda yoklamak istediğini düşündüm. Sizinkisi hadi birkaç gün olmuş. Ben biriyle daha ilk buluşmada eve gidelim muhabbeti yapmıştı. O kadar yol tepip gittiğime pişman olmuştum.

bence de değil

Madem bir kac gün olmus neden fotoğraf atiyorsun ki hani sen atarsan oda daha fazla ister ama dikkat et yüzünu cekme cok riskli isler bunlar

Yani ilişkilerde cinselliğe önem ve öncelik veren bir bey olabilir. Günümüz koşullarında net bir şekilde oovvv ilk günlerden cinsellik dedi sapıık diye nitelendirilecek bir adam diyemeyiz bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…