Açıkça yazdım niyetin eğer beni tanımakla konuşmaya devam edelim. Değilse bu tavrın öncelikle insan olarak gururumu incitiyor dedim açıkça
Benim mi ne anlamda anlamadımBeklentileriniz farklı gibi geldi bana
Kesinlikle katılıyorum ben izin vermediğim sürece kimse bana birşey yapamaz çok doğruhiç gururumu incitiyor da demeyin o daha kim ki sizin gururunuzu incitebilsin. Tarzım değil bu tarz ilişki diyip iletişimi kesin. Kadınlar kendinize değer verin, göze alın bazı şeyleri ki değeri zaten karşı taraf hisseder ve bu tarz yaklaşamaz bile. Bazı davranışlar evet karşı tarafla alakalı ama çoğu zaman da birinin size bu şekilde davranabilmesi de sizle alakalı siz öyle bi duruş sergilersiniz ki asla bu şekilde davranamaz. Böyle diyorum ama ben yapabiliyormuyum yapmaya çalışıyorum psikolog tülay kök ü tavsiye ederim
İkinizin. Yani muhtemelen karşı taraf cinsellik temelli bir ilişki arıyor, siz duygusal yaklaşıyorsunuz gibi geldiBenim mi ne anlamda anlamadım
Sizinle sadece cinsel amaçlı konuşuyor gibi geldi. Yoksa insan hoşlandığı kişiyi farklı açılardan da tanımaya çalışır. Gün içinde aklına gelir merak eder bir mesaj da olsa atar ne bileyim arar vs.Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Ama elit oAdam basbayağı abazan gözünüzde fazla büyütmüşsünüz
Kadınlar kulübü daha elit ordanÇok elitmiş gerçekten
Hatun avlamak için katılıyorlar oralara biliyorsun değil mi?
Sen bize elit değilsiniz mi demek istedinKadınlar kulübü daha elit ordan
bence de değilSelam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?