Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Edebiyat kulubunde gördüm kendisiniElit ortam neresi oluyor? İnternet üzerinden tanışıp hiç görüşmeden direkt sexting şeklinde başlayan bir iletişimin sağlıklı bir ilişkiye dönüşeceğini sanmıyorum ben.
Attığım fotoğraflar normal fotoğraflar internettede attıklarımNormal değil ya , umarım üç günlük adama fotoğraf atmıyorsunuzdur
Çok elitmiş gerçektenEdebiyat kulubunde gördüm kendisini
AhahahsÇok elitmiş gerçekten
Hatun avlamak için katılıyorlar oralara biliyorsun değil mi?
Ne beklediginize gore degisir. Eger bir sure takilmaksa amaciniz devam edin bu sekilde bir sakincasi yok. Ancak bu is iliskiye donebilir de donmeyebilir de. Siz bir iliski istiyorsaniz eger ona gore gozlemlemeniz ve davranmaniz lazim.Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Üstündeki bluz çok güzelmiş, çıkarıp bana versene diyor birisi. O şekilde +18 e geliyorNormal fotodan +18e nasıl geliyo
Hiç normal değil. Yeni tanıdım diyorsunuz henüz fikir alışverişi huy karakter anlaşımı paylaşım yok sadece cinselliğe konu gidiyorsa üzgünüm niyeti sadece cinsellik olma ihtimali var.Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Asla normal değil ne kadar tanıyıp güvendiniz de o konulara giriyorsunuz bi durun tanıyın adamı. Ama bence tabi ilk günden de istediğinizi yapabilirsiniz yoksaSelam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Evet gerçekten böyle birşey çıkacağını beklemiyordum tanınan bilinen biriydi efendi duruşlu bende zaten uzun güzel bir sonuca bağlanan ilişki olur gözüyle adım atmıştım o kadar şaşkın ve üzgünüm kiHiç normal değil. Yeni tanıdım diyorsunuz henüz fikir alışverişi huy karakter anlaşımı paylaşım yok sadece cinselliğe konu gidiyorsa üzgünüm niyeti sadece cinsellik olma ihtimali var.
Niyetim uzun vadeli anlaşırsak güzel bir ilişkiydi hiç tahmin edemedim. Böyle çıkacağını o kadar şoktayım kiNe beklediginize gore degisir. Eger bir sure takilmaksa amaciniz devam edin bu sekilde bir sakincasi yok. Ancak bu is iliskiye donebilir de donmeyebilir de. Siz bir iliski istiyorsaniz eger ona gore gozlemlemeniz ve davranmaniz lazim.
Verdim zaten özür falan dilediHatta o konuyu açınca sizin tepki vermeniz lazım bi dur bakalım noluyor ben hoşlanmam böyle daha yeni tanıştık diye
İyi yapmışsınız geri çekilin isterse adam gibi davranır gelir zaten gelmezse de niyetini baştan belli etmesi de iyi bişey zamanınızı çalmamışVerdim zaten özür falan diledi
İşte bunlar hep elİTlikten.Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Açıkça yazdım niyetin eğer beni tanımakla konuşmaya devam edelim. Değilse bu tavrın öncelikle insan olarak gururumu incitiyor dedim açıkçaİyi yapmışsınız geri çekilin isterse adam gibi davranır gelir zaten gelmezse de niyetini baştan belli etmesi de iyi bişey zamanınızı çalmamış
Aynen dediğin gibi niyeti sadece oysa oda bitirir zaten. Vallahi tek sevindiğim zamanımı çalmamış olmasıİyi yapmışsınız geri çekilin isterse adam gibi davranır gelir zaten gelmezse de niyetini baştan belli etmesi de iyi bişey zamanınızı çalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?