Daha beni görmeden bana bunları söyleyen erkeğin amacı ne olabilir?

Buram buram yalan kokuyor adam. Uzak dur derim. Hepsini geç tanımadıpı biriyle evlenmek, istediğini söyleyen birinnin mantıklı düşünme yetisi yoktur

Taktiklere gel. Dün bunun dini bütün adam versiyonunu satmaya çalışan vardı. Moda oldu herhalde. Kaç

Burnuma buram buram yanık çorap kokusu, dar pantalon geldi.

Birileri bunları iyi gazlamış. “Oğlum kızlara sen benim namusumsun, ben asla sana zarar verecek bir şey yapmam, ailevi değerlere dikkat ederim dersen şansın daha yüksek olur” gibisinden. Hoşt

Bu arada iki konu nerdeyse aynı. Yeni üye. Ve seks.

Erkekler başka kadınlar bahsettiğinde benimle sevişmek istedi diyorsa ağzını arıyor veya tepkine bakıyordur. Ne iğrenç adamsın benimle nasıl bunu konuşabilirsin demezseniz,rahatça plana devam ediyor

Son düzenleme:
Adam ilk bulusmada sevişmek istiyor.

Gerçekten inanamıyorum,nasıl bu kadar saf olabilirsiniz??? 6 yıllık ilişkisini kadın sexs istiyor diye bitiren adam 1: aylık ilişkide konuyu sekse getiriyor, hoşt diyemiyor,birde bu saçmalığı yiyorsunuz.Vallahi sizi çıtır çıtır yerler , azıcık gözünüzü açın, kanmaya müsait yapınız var.

Cidden saf misin cocuum? Kadin sex istiyor bitiryor oyle migorsem inanmam, kadin verse nefessiz bu is tersi olmustur emin ol.. ayrica uzun iliskiden cikmis insan tehlikelidir

Belkide o yerden yere vurduğu kadınla evlidir macera arıyordur. Hiç şaşmaz zaten. Eski sevgili ya takıntılıdır peşini bırakmaz ya da ruh hastasıdır falan… dün burada bir konu okudum,muhafazakar geçinen bir adam clublarda kız avlıyordu. Kimseye güvenmeyin.

Cinsellik Peşinde

Aman dikkat et

Kimbilir kaç kişiye daha aynı şeyleri yazıp buluşup seks yapmıştır.

Sevişeceksen de sağlığına dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…