"Daha birbirimizi tanıma arkadaşlık aşamasındayız"

Daha 2 haftalık çocukla Check in yapmakta saçma. Adam haklı bence. Ne gerek var fol yok yumurta yok dedikoduya malzeme veriyorsun.

Ben nişanlandığım adamla tek bi resim bile yüklemedim hiç bi yere nolur nolmaz diye. Benim kafamdaki insanlara da saygı duyun, onları da sevin :)

Sende deki evet biz zaten aekadassiz ve sevgililik asla soz konusu degil ..
Boyle birinden uzak dur , havasina bak ya! Sanki dunyadaki tek erkek mubarek m.
Ozguven patlamasi yasiyor bey efendi.

senin ona resmen aşık olduğunu düşünüyor ve kendisi de dev aynasında görüyor.
yoksa daha tanıma aşamasında neden seni kıskandırsın ki.
komik ve çocukca.

Yani napıcam bu düşünceyi yok etmek için gerçekten bilmiyorum. Çok sinirlendim.

Sende deki evet biz zaten aekadassiz ve sevgililik asla soz konusu degil ..
Boyle birinden uzak dur , havasina bak ya! Sanki dunyadaki tek erkek mubarek m.
Ozguven patlamasi yasiyor bey efendi.

Aynen öyle sanki tek o kaldı körkütük aşık oldum ona. Bende bişey demedim zaten gece konuştuk uykuluydum aklımada bişey gelmedi

Aşık değilsen görüşmeyeceksin.
Önce mesajlarına geç cevap ver,sonra kısa yaz,daha sonra tamamen cevap vermeyi kes.
Dışarıda da buluşma.
Bazı erkekler kız-erkek arkadaşlığını doğru düzgün yürütemiyorlar.
Ya flörte ya da platoniğe bağlıyorlar.
Gereksiz.

Şu check-in olayı da çok çocukça.
Rica ederim,daha mantıklı işler yap.
Oturun sohbet edin,gülün,ne diye swarm geyiği yapıyorsun ki?

Yeni tanıştığım birini hemen ekleyip bir de üstüne swarmmış yok facebookmuş ekleyip etiket yapmam.
Ne erkek ne kız hiç fark etmez.
Öncelikle bir samimi olalım, zaman geçirelim eğer uyarsa amenna, ileride böyle şeyler de yapabilirim.
Hoş, çok da gerekli değil.
Kime kendimi gösteriyorum ki?
Bu şekilde bir davranışa maruz kalman da zaten o kişi ile devam edemeyeceğini gösteriyor.
Adam dakika 1 gol 1 yapmış.

kızıyorsun ama adam senden daha akıllıca davranmış..

ne gerek var daha dün bugün iki ekleme etiketleme falan
Şu check-in olayı da çok çocukça.
Rica ederim,daha mantıklı işler yap.
Oturun sohbet edin,gülün,ne diye swarm geyiği yapıyorsun ki?

checkin olayının abartılması saçma geliyor bana ne olcak yani sarkadaşlarımla da yapıyorum ayrıca beni ordan ekleyen oydu ben degil. Ve checkin yaptım diye ona asık oldugumu dusunmesi sacmalık nasıl beni hatalı buluyorsunuz anlayamıyorum gercekten

Buradaki kızların çoğunun ilişkiyi başlatma ve yürütme konusunda sıkıntıları var, o nedenle çoğu mutsuz.

Check-in yapmanıza değinme gereği duymuyorum.

Bunun aranızda mesele haline gelmesinin sebebi çocuğun sizin çok hevesli olduğunuzu düşünmesi.

Eskiden kadınlar "acele etme, daha birbirimizi yeni tanıyoruz" derlerdi.

Erkekler de o süreci hızla aşmak için jestlere, sürprizlere, hediyelere boğarlardı kadını.

En düşüncesizi bile hırs yapar, o kadınla ilişkiye başlamak isterdi.

Çünkü dozunda mesafe her zaman en güçlü cazibe kaynağıdır.

Şimdi kızlar hızlı, erkekler de kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar doğal olarak yani işler tersine döndü.

İki hafta ilişkiye başlamak için çok erken bir süre, o da bunu ifade etmiş.

Siz de buna bozulmuşsunuz ki konu başlığı yapmışsınız.

Şimdi "ben de ona ölüp bitmedim" diyeceksiniz de çocuk aksini düşünmüş olmalı ki bu ifadeyi kullanmış.

İster bu çocuk olsun ister başkası, ona onunla olmak istediğinizin net sinyallerini vermeyin.

Zaten birlikte vakit geçirdiğinize göre istekli olduğunuz belli, öyle değil mi?

Aranızdaki durumun adını koymadan sizi oyaladığını düşünene kadar arkadaş takılın, bekleyin.

Bırakın bu noktadan sonra birlikteliğe dair tüm hareket ve ifadeler ondan gelsin.

Erkeklerin ilişkide en sevdikleri kısım bizi etkileme çabalarının işe yaradığını görmek...

Baştan etkilenmiş ve hazır görünürsek heyecan ve istekleri sönüverir, iki taraf da tatmin olamaz.

Tebrik ederim sizi daha doğrusu yazılamazdı sanırım.
Aynen öyle düşünüyor hem de kesinlikle azcık ilgili davranayım böyle oluyor. Soğuk davranınca da ilgisiz diye olmuyor çözemedim. Genel olarak konuşuyorum.
Sanırım aramayıp sormayacağım mesaj falan atarsa da soğuk davranacağım başka türlü oluru yok. Ki zaten soğudum olmasın orası ayrı.

Kasan sizsiniz bence o mesajın sonunda ona attığınız gülücükten belli neden sinirleniyosunuz kî tamam iki hafta geçirdiniz belki hoşlanmadı yada soğudu fazla umursuyosunuz souçta şu an hiçbişey değilsiniz ben olsam lafını dahi etmezdim sallamayın bence onu vede gözünüzde bazı şeyleri büyütmeyin

Ben atmadım o mesajı o bana attı

Ay kurtulamadınız şunlardan! Yok checkin yaptım yok o bu şu.... yok instagramda kızı takip etmiş vs.. Bakın gözünüzü seviyim sosyal medyayı ilişkilerinize bulaştırmayın bu kadar. Daha sağlıklı ilişkiler için lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…