• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Daha birbirimizi tanıma arkadaşlık aşamasındayız"

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kızlar yaa gerçekten çok sinirliyim hıncımı alamadım.Ni çocukla tanışmıştım 2 hafta falan oldu,işte biz iki gündür üst üste görüşüyoruz görüştük yani oturduk 2 saat falan üst üste iki gün. Gayette iyi anlaşıyoruz. İyi arkadaş olduk.Beni kıskandırmaya falan çalışıyor ama sürekli. Neyse dün okuldaki bi cafede otururken checkin yapacaktım Swarm'da "seni de etiketliyim mi?" Dedim (her arkadaşımla yaparım ına özel bişey değil) o da evet evet falan dedi neyse yaptık. Akşam oldu baktım bu silmiş sinir oldum ben de mesaj attım. Bişey merak ettim neden sildinki yapma desen yapmazdım neden bu kadar kastın ki falan dedim güldüm. İşte ben ellemedim dokunmadım girmedim bile swarma bişeyler dedi. "Ayrıca suan birbirimizi tanıma arkadaşlık aşamasındayız kasma gibi bi durum söz konusu olamaz:)" dedi bende bişey demedim. Hayır ben sanki sevgilim olduğu için yaptım. Yani tam anlamadım bile ne demek istiyor. Napsam bilemedim bişeyde demedim içimde kaldı resmen laflar ne demek istiyor ki?

bişey yapma tabiki bunu mu dert ediyorsun kendine...Sen dedin tanıma aşamasındayız diye, niye hemen hesap soruyorsun ki adam şimdi kendini birşey sanacak boşver önemsemiyormuş gibi yap

sende bende arkadaş olduğumuzu düşünüyorum ve asla sevgili olacağımız aklıma bile gelmez falan de...hatta başkasıyla bile sevgili ol ona bağlama kendini...

Çocuktaki tavıra bak sen ya. Bırak ya git başkasını bul oda kalsın öyle

Size "hayır benimle check in yapma" dese bozulacağınızı düşündüğü için yap demiş, eve gidince de silmiştir. Bunda bir şey yok.

ha pardon bende öyle düşündüğünü sanmıştım..Ama yinede sinir olduğunu belli etme önemsemiyormuş gibi davran

sende bende arkadaş olduğumuzu düşünüyorum ve asla sevgili olacağımız aklıma bile gelmez falan de...hatta başkasıyla bile sevgili ol ona bağlama kendini...

Demedim işte gee oldu zaten uykulu idim ne diceğimi bilemedim yattım sonra

Çocuktaki tavıra bak sen ya. Bırak ya git başkasını bul oda kalsın öyle

Aynen öyle sanki bulunmaz hint kumaşı hvalara girmiş resmen sinir oldum ya

Size "hayır benimle check in yapma" dese bozulacağınızı düşündüğü için yap demiş, eve gidince de silmiştir. Bunda bir şey yok.

Oyle muhtemelen ama dokunmadım bile diyor yalan söylüyor.

Demedim işte gee oldu zaten uykulu idim ne diceğimi bilemedim yattım sonra

Aynen öyle sanki bulunmaz hint kumaşı hvalara girmiş resmen sinir oldum ya

Oyle muhtemelen ama dokunmadım bile diyor yalan söylüyor.
tanışmayın madem havalar gel adamda ki:63:

Kızlar yaa gerçekten çok sinirliyim hıncımı alamadım.Ni çocukla tanışmıştım 2 hafta falan oldu,işte biz iki gündür üst üste görüşüyoruz görüştük yani oturduk 2 saat falan üst üste iki gün. Gayette iyi anlaşıyoruz. İyi arkadaş olduk.Beni kıskandırmaya falan çalışıyor ama sürekli. Neyse dün okuldaki bi cafede otururken checkin yapacaktım Swarm'da "seni de etiketliyim mi?" Dedim (her arkadaşımla yaparım ına özel bişey değil) o da evet evet falan dedi neyse yaptık. Akşam oldu baktım bu silmiş sinir oldum ben de mesaj attım. Bişey merak ettim neden sildinki yapma desen yapmazdım neden bu kadar kastın ki falan dedim güldüm. İşte ben ellemedim dokunmadım girmedim bile swarma bişeyler dedi. "Ayrıca suan birbirimizi tanıma arkadaşlık aşamasındayız kasma gibi bi durum söz konusu olamaz:)" dedi bende bişey demedim. Hayır ben sanki sevgilim olduğu için yaptım. Yani tam anlamadım bile ne demek istiyor. Napsam bilemedim bişeyde demedim içimde kaldı resmen laflar ne demek istiyor ki?
yeri gelir o lafın, yapıştırırsın..emin ol..

Ya sen bu çocuğa ne kadar taktın kafayı 2 hafta oldu diyorsun ama 5-6 konu açtın onunla ilgili, biraz oluruna bıraksana şunu. :KK47:

senin ona resmen aşık olduğunu düşünüyor ve kendisi de dev aynasında görüyor.
yoksa daha tanıma aşamasında neden seni kıskandırsın ki.
komik ve çocukca.

Back
X