- 3 Mart 2017
- 333
- 719
- 53
- Konu Sahibi MadameMuso
-
Bunları boşanma gerçekleşmeden önce ispat etse idiniz, şimdi geçmiş gerek yok kiKurtulduğuma seviniyorum zaten. Ancak eski karısı çalışmadığı halde ayrılırken ona 2 ev vermiş. Ve ben çalışıyorum onun 2 kat maaş alıyorum. Üzerimde bir sürü kredi var onun borçları için çekilmiş.
Görüşüyorlardı zaten sürekli, kızları var 32 yaşında. onun içinmiş görüşmeleri.Eski eş , eskimemiş anlaşılan..keske bunu sizinle olmadan önce fark etseymiş şimdi uğraşmanıza gerek kalmazdı...
Öç alma duygusu demeyelim buna. Çünkü ciddi manada mağdur edildim. Dert etmekte değil bu. İkinci evliliğimi bitirdim. Sayesinde gırtlağa kadar kredi borcu içindeyim.Bizim bu hanımlar tam oh boşandım derken neden bir öç alma kavgasına giriyorlar anlamıyorum, şükret ondan kurtuldun, artık mutlu bir hayata yelken aç, ona çelme takacam diye uğraşırken kendine takacaksin ne gerek var. Bakalım onların evliligi sahih mi, boşver eski eşe dönebilmek için kadının başka erkekle evlenip zifaf yaşaması gerekir, eğer 3 talakla boşandı ise tabi. Bırak günahları yeter onlara niye dert ediyorsun kendine ya...
Bir insandan nefret etmek bile onu düşünmektir nefret bile etme, yaşattığını yaşar herkes no problem
Tmm da bunu ispat etse idiniz mahkemede ona çözüm bulunabilirdi belki, yada ödeyene kadar borçlarımı boşanmıyorum derdiniz ne bileyim... Ama şimdi imza atılmış şöyle böyle annemde aynısını yapmaya çalıştı babama nasıl kızdık, ona zarar vereceğim diye uğraşırken bize zarar verdiğini görmüyorduÖç alma duygusu demeyelim buna. Çünkü ciddi manada mağdur edildim. Dert etmekte değil bu. İkinci evliliğimi bitirdim. Sayesinde gırtlağa kadar kredi borcu içindeyim.
Boşanmadan hiç muhatap olmadık. Aracı satıp borcumu ödeyeceğim. Yoksa hayatımızı idame ettirmek sıkıntı olacak bizim için.Bunları boşanma gerçekleşmeden önce ispat etse idiniz, şimdi geçmiş gerek yok ki
Benim parada pulda gözüm yok. Sadece onun yaptığını saygısızlık olarak algılıyorum.Tm
Tmm da bunu ispat etse idiniz mahkemede ona çözüm bulunabilirdi belki, yada ödeyene kadar borçlarımı boşanmıyorum derdiniz ne bileyim... Ama şimdi imza atılmış şöyle böyle annemde aynısını yapmaya çalıştı babama nasıl kızdık, ona zarar vereceğim diye uğraşırken bize zarar verdiğini görmüyordu
Mahkeme boşanma tarihine kadar demişti satılmadı. Kararda tarih yok bildiğim kadarıyla. Ben hatırlatayım artık diyorum. Ve nasıl bir üslupla söyleyeceğimi bilemiyorum.Mahkemenin yarısını size verdiği arabanın parasını ne zamana kadar ödemesi gerekiyor? Yani, belirli bir mühlet verildiyse, o zamanı beklemeniz gerekir.O zaman dolunca halen ödemezse yasal süreci takip edersiniz. Mehir içinde yapabileceğiniz birşey yok. Mehirinizi boşanmadan önce istemeliydiniz. Şimdi isteseniz bile, vermez bence.İmam nikahı olayını bilmiyorum. Müftülüklerdeki fetva hattını arayıp, onlara danışabilirsiniz. Eski eşiyle nikahsız, bilmem nesiz yaşamaya başlamışsa, işin dini boyutunu adamın çokta mühimsediğini sanmam.
Siz yasaların size tanıdığı haklarınızı almaya bakın derim.
Neden saygısızlık? O boşandıktan sonra sizle evlenmiş sizle evlendikten sonra da istediğiyle beraber olur. Boşanmışsınız artık. Yok beni tam boşamadı yok arabanın yarısı benim bunlar bahane siz de biliyorsunuz. Üzülmenizi anlayabilirim ama böyle davranmayın elinize hiçbir şey geçmez. Zor da olsa önünüze bakın.Benim parada pulda gözüm yok. Sadece onun yaptığını saygısızlık olarak algılıyorum.
Öç alma duygusu demeyelim buna. Çünkü ciddi manada mağdur edildim. Dert etmekte değil bu. İkinci evliliğimi bitirdim. Sayesinde gırtlağa kadar kredi borcu içindeyim.
Neden yani anlamıyorum kusura bakmayın.tamam adam eski eşine 2 ev vermiş bu onu ilgilendirir kimse karisamaz size verdi vermedi o başka konu ama hem her ihtiyacını gala karşılıyor hem siz onun borçları için neden kredi çekiyorsunuz bunu anlayamiyorum.cok aşık olsa bile insan yine bir dur banane yarın ne olacağımız belli değil ki belli olsa bile adam kendine güveniyor ki eski eşinin ihtiyaçlarını karşılıyor ben niye onun borçlarını ödeyeyim anlayamiyorum.Kurtulduğuma seviniyorum zaten. Ancak eski karısı çalışmadığı halde ayrılırken ona 2 ev vermiş. Ve ben çalışıyorum onun 2 kat maaş alıyorum. Üzerimde bir sürü kredi var onun borçları için çekilmiş.
Onun ucuzluğu sizin bi suçunuz yokİnsanın ağırına gidiyor inanın. Çok ucuz buluyorum bu davranışını.
Kurtulduğuma seviniyorum zaten. Ancak eski karısı çalışmadığı halde ayrılırken ona 2 ev vermiş. Ve ben çalışıyorum onun 2 kat maaş alıyorum. Üzerimde bir sürü kredi var onun borçları için çekilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?