Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne şikayeti. Anne baba Mahkemeden izin alırsa mahkeme kararıyla evlendirilebiliyor çocuklar ne yazıkki. Biz onlarca evlenmeye izin kararı veriyoruz. Şikayet mikayet yok yani bu durumda her şey yasallaşıyor.
Aynen ben de 16-17 diye biliyorum. Konu sahibinin bahsettiği çocuk 14 yaşında. Kıvırıyor şimdi ama anlamadım ya korkuyor ya da popüler olsun diye sahte konu açtı. Yönetime bildirdim zaten sahte miymiş değil miymiş çıkarsınlar. Burada suç içerikli konular benim bildiğim direkt ihbar kabul ediliyor zaten, bakalım.
Biz de bilgileri verin biz şikayet edelim dedik ama israrlara rağmen cevap vermedi bizim de gerildigimiz konu bu oldu... Ne yalan soyleyeym " a'dan z'ye inanmadım su son açıklamasından sonra..
İyi niyetle soranları tenzih ederim. Ama şikayet et diye cırlayanların birçoğu kendi de şikayet edecek kişiler değil. Yazmak kolay sadece. Konunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum ben de. Kendi çocuğunu elleriyle ateşe atan ailelerin varolduğunu bilmek duymak istemiyorum.
Hepinizden özür diliyorum yanlış anlamışım o değil ablasıymış çok benziyorlar. Ve inanın küçük olsaydı oda yine şikayet ederdim. Gecede buraya yazmamınnedeni bu gibi durumların cok olduğu başlığı bir arkadaşında dediği gibi kanayan yaramız olabilirdi.
yok reşit hay ağzınıza sağlık biri inandı sonunda haklılar ama anlatamadım bi türlü yazdım ama görmediler galiba ben iki kişi biliyorum sizin bildiğiniz başka varsa etiketlermisiniz @KazenMune