daha elti olmadan gösterdi fenalığını

Madem kaynanan ne yapılacak edilecek konuşmaya geliyo ne ozeniyosa aldır ben olsam eltim öyle dediği halde siz bilirsiniz der aldiririm oda fesatligindan çatlasın dursun mesafe koy arana yarın öbür gün sen birşey demesen de dedi der böyle insan çok fesat

Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?
Bence bahset ama tatlı tatlı :halay: Hatta kaynana ve görümce ne de söyle ama tatlı tatlı Kibar kibar:KK66: Ortalığı karıştırmaya çalıştığını anlasınlar bence eltinin

Her şeyini anlatma nişanlım şunu bunu yapacak diye, "Bilmiyorum o mevzuları aileler halledecekmiş kendi aralarında merak ediyorsan onlara sorabilirsin" de geç. Laf söz taşır, bire bin katarak onlara anlatır falan bir de onlarla uğraşma.

Elti çok tehlikeli, konu sahibi siz de çok toysunuz galiba.
Seni konuşturmaya çalışıyor belli, böyle kişilere sakın malzeme vermeyin. Önerilerine bakarım deyip geçin. Bu konuşmadan ailenin haberi yok dediğinde de keşke bana öyle gizli şeyler söylemeseniz, hiç içimde tutamam deyip safa yatın. Ve nişanlıya da bu olayları gülerek anlatın, senin yenge bana kancayı taktı canım deyip saf olmadığınıxı nişanlınıza söyleyin:)

He de gec ya. Fena degillermis de. İlle o resim atti diye onu alacak degilsin ya. Ben olsam anlatirdim eşime. Gorumce kaynana karismasi falan neyse de eltiye noluyor? Nefret ederim eltilerden. Kiskanc fesat seyler.

Madem yerini biliyorsun niye zırtlıyorsun deseydin :) eltiye noluyormuş? siz erkek arkadaşınız ve aile büyükleri ile planlayın.Eğer ikiniz karşılayacaksanız kendiniz planlayın.

Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?

Elti dediğin bu tarz işlere karışmaz, ona düşmez.
Sizin muhattabınız nişanlınız ve ancak ablası ve annesi olabilir.
Onun haricinde kimseyi dahil etmenize gerek yok ve arada geçen konuşmalar çok çirkin.
Yerinizde olsam bu konuşmaları nişanlım ile paylaşır, lütfen kendisine karışmaması gerektiğini güzel bir dille iletir misin? derdim.
Çünkü aradaki dengeyi nişanlın ile sağlayacaksın.
Sen birşey dersen kötü olursun, birşey demez tepkisiz kalırsan tepene çıkar.
Ancak nişanlın "hop dur bakalım" derse, elti de haddini bilir.
Hemen değil, ama zamanla haddini bilmesini öğrenir.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Konuyu erkek arkadaşımla paylaştım ve oda onun haddi olmadığını, takmamam gerektiğini söyledi. Sen mesafeni koru he de geç dedi. :)

Kıskanıyor net.
Muhattap olma kv görümce ile hallet

Numaranizi eltiye vermek icin erken degil mi? Simdiden bu kadar mudahil oluyorsa sonraki osikolojik savasi dusunemiyorum. Tabi ki mesajlar erkek arkadasa gosterilmeli. Hatta ailesine de... yerini yurdunu biri ona gostermeli... haddini fazla asmis...

Numaranizi eltiye vermek icin erken degil mi? Simdiden bu kadar mudahil oluyorsa sonraki osikolojik savasi dusunemiyorum. Tabi ki mesajlar erkek arkadasa gosterilmeli. Hatta ailesine de... yerini yurdunu biri ona gostermeli... haddini fazla asmis...
Daha önceden tanışmıştık başta iyi niyetli gibiydi ki ne zaman aileler tanıştı söz nişan olaylarına girildi gösterdi gerçek yüzünü. Erkek arkadasım da epey sinirlendi. Karışma derim ben ona dedi. Eğer ileri giderse daha fazla ailesine de muhakkak söyleyeceğim

Öff yengesi kimki yahuu

Bak daha yolun başındasın, dış kapının dış mandalları için canını sıkma, bu günlerin tadını çıkart.

Kimseden de çekinme, kendisine yapılamamış diye böyle bir şeyler yapıyor diye düşündüm ben ki bu senin hatan değil

Sana bunu al şunu al diye de bir şeyler söylerse de teşekkür et çekil aradan bırak kendisi konuşsun dursun, mesafeni koy

Mesafe önemli, bilsin sana her lafı edemeyeceğini ve her şeyi anlat erkek arkadaşına tabii sinirli bir şekilde değil. Bana bunları söyledi ben kendisini pek tanımıyorum sence neden demiştir de.

Bohça çok gereksizmiş. ALısverişe cıkacakmısınız felan saçma sapan seyler söylüyor. Yüz vermesem de konuşuyor nasıl ağzını kapıcam bilmiyorum

Abla sen bir dur, ben aklı başında bir kızım neyi nerde yapması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler de

Allahım insanların ne kadar boş zamanı var ki daha aileye yeni gelmiş gelinle bohça kavgası ediyor yaa

Daha önceden tanışmıştık başta iyi niyetli gibiydi ki ne zaman aileler tanıştı söz nişan olaylarına girildi gösterdi gerçek yüzünü. Erkek arkadasım da epey sinirlendi. Karışma derim ben ona dedi. Eğer ileri giderse daha fazla ailesine de muhakkak söyleyeceğim
Burada bunun gibi bir suru gorumce elti konulari var. Boyle basliyor hersey. Bence simdiden mesafeni koru yoksa ileride onunu alamazsin. Bu tioler once iyi niyetle yaklasir, sinra bir bakarsin hayatinin ortasina oturmus... haddini bilneyen biri cunku. Yapilacak tek sey uzak durmak. Mesajlarina cevap vetme bence. Bu ona ders olsun.

Öff yengesi kimki yahuu

Bak daha yolun başındasın, dış kapının dış mandalları için canını sıkma, bu günlerin tadını çıkart.

Kimseden de çekinme, kendisine yapılamamış diye böyle bir şeyler yapıyor diye düşündüm ben ki bu senin hatan değil

Sana bunu al şunu al diye de bir şeyler söylerse de teşekkür et çekil aradan bırak kendisi konuşsun dursun, mesafeni koy

Mesafe önemli, bilsin sana her lafı edemeyeceğini ve her şeyi anlat erkek arkadaşına tabii sinirli bir şekilde değil. Bana bunları söyledi ben kendisini pek tanımıyorum sence neden demiştir de.
Yorum Harika. Nick ve fotoğraf daha bir Harika görünce istemsiz güldüm :)) ve çok da haklısınız.. erkek arkadaşıma anlatırken ; sana anlatmamayı düşünmüştüm dedim. Oda ne olursa olsun benimle paylaşmalısın dedi. Yengesi konusunda yüzde yüz beni haklı görüp bu karışma mevzusunun önünü ben alacağım dedi hadi inş..

Canim emin ol eltin bunu tek başına düşünmemiştir. Kaynana görümce fikir birliği yapıp ortaya elitini salmışlardır.haberleri yokmus gibi davranırlar kesin. Nisanlina soyle bence.kendi istediğini yap..istediğini kibarca iste. Meydan verme.

Back
X