Kayınvalidemi aynı numaradan görüntülü arayınca anlyemeginizi neden orda yiyorsunuz ki zaten. ayrı yemeniz sizin için daha iyi her açıdan. bu bahaneyle yemekleri ayırmış olun.
diger konuda kendinizi doldurmayin bence. siz iyi niyetli olmaya çalışın hep bariz kötülük yapılmadığı sürece. belki hattı değişmiştir vs o zaman numaralar gidiyor. numara silmesini kötüye yormayın.
Kesinlikle daha iyi olucak bizim için.Aynı numara olduğuna eminim çunku kayınvalideme söylemiştim yeni hat almış olsa söylerdi mutlaka.yemeginizi neden orda yiyorsunuz ki zaten. ayrı yemeniz sizin için daha iyi her açıdan. bu bahaneyle yemekleri ayırmış olun.
diger konuda kendinizi doldurmayin bence. siz iyi niyetli olmaya çalışın hep bariz kötülük yapılmadığı sürece. belki hattı değişmiştir vs o zaman numaralar gidiyor. numara silmesini kötüye yormayın.
İnanın bende bilmiyorum kırılan benim tribi atan kendisi..Kv ye nolmus anlamadım. Niye trip attı ki. Garip yanı.
ben operatör değiştiriyorum mesela. tüm numaralar gidiyor. hattım aynı ama kart değişmiş oluyor. sadece sık kullandığım kişileri ekliyorum ilk etapta.Kayınvalidemi aynı numaradan görüntülü arayınca anl
Kesinlikle daha iyi olucak bizim için.Aynı numara olduğuna eminim çunku kayınvalideme söylemiştim yeni hat almış olsa söylerdi mutlaka.
Bugüne kadar kayınvalideme o kadar kırıldığım konular oldu ki hepsine göz yumdum tek kotu soz soylemedim..O kadar kırgınım ki evine gitmek bile istemiyorum..Bu kiz sizi neden yok sayiyor ben anlamadim.kayinvalidenizle uzun uzun konusmasi kaleyi icten fethediyor.kv niz gereksiz yere trip atmis cagrilmayan sizsiniz bide sormussunuz neyin var diye daha ne diyebilirdiniz yada yapabilirdiniz ki bence hic aglamayin ben sizde bi sorun goremedim.Ben tavrimi daha net ortaya koyardim ki hem haksiz olup hem tavir yapilmasin diye.
Canım goruntulu de aradı aynı numaraydı eminim cunku bu durumu kayınvalideme anlattım numaramı silmiş diye hmm falan dedi sadece yeni hat almış olsa mutlaka soylerdi savunmak adına..ben operatör değiştiriyorum mesela. tüm numaralar gidiyor. hattım aynı ama kart değişmiş oluyor. sadece sık kullandığım kişileri ekliyorum ilk etapta.
Evine gidip gitmemeye bilemem ama net bi tavir koymalisiniz bence.Bugüne kadar kayınvalideme o kadar kırıldığım konular oldu ki hepsine göz yumdum tek kotu soz soylemedim..O kadar kırgınım ki evine gitmek bile istemiyorum..
Yemek yemeğe gitmeyi bırakın bir süre gitmeyi bile düşünmüyorum ilk defa böyle tavır koyucam koymak için değil gerçekten cok kırıldım gitmek gelmiyor içimden..Beraber yiyosaniz şimdi başlar sen evin adamisin gel diye davet mi edecem falan filan bencede bu bahaneyle yeme içmeyi ayırım ama kavga ederek değil evinde yap yemeğini bi bit bi gitme yemeğim var de çağırınca öyle öyle biter gider
Gerçekten öyle arada daha bir yüzük yok bana o kız için soğuk davranıyor.Çağırmış olsaydı gitmeseydim hadi dicem.Kızdaki yüzsüzlük zaten benimle konuşmuyor ama dugun videomu izlemek istiyor..Kaale almayın. Negatiflikten besleniyor belli ki. Kv'yi de hiç kaale almayın zaten. Çocukla çocuk olmuş resmen.
Eşin bisey demiyormu annesinin evine gitmemene sonucta ailesiYemek yemeğe gitmeyi bırakın bir süre gitmeyi bile düşünmüyorum ilk defa böyle tavır koyucam koymak için değil gerçekten cok kırıldım gitmek gelmiyor içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?