Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Elti sevmem. Hem de hıc sevmem.
Ama, bekleyin de elti aileye katılsın sonra kıskanın.
Kız daha gelmeden baslamıssiniz kıskanmaya. Size zarar.
Ben kıskanmıyorum asla.Kayınvalidemin ikimize olan tutumundan bahsettim ki bugün bana olan soğukluğunun sebebini anlayabilesiniz diye..

Ah canım o kadar haklısın ki daha eltim olmadan aramızı bozdu ama en az onun kadar kayınvalidem de suclu..

Düğün videosu izlemek istemesi de hakkaten tuhaf. Bence sana ne takılmış, gelinliğin nasıl olmuş filan merak ettiği için izlicek
Dugunde vardı canım ama hiçç konuşmadı benimle.

Neden kv ne sormuyorsunuz neden beni o gelince çağırmıyorsun üstüne bu surat ne diye.
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi kayın aileye.
İşte soramadım o an o kadar kotu oldum ki napıyorsun dedim cevap bile vermedi şok oldum gerçekten.

Ben kıskanmıyorum asla.Kayınvalidemin ikimize olan tutumundan bahsettim ki bugün bana olan soğukluğunun sebebini anlayabilesiniz diye..
Şöyle söyleyim kayınvalıdemle bana trıp atabılecegı kadar asla samimi olmadım. Aramızdakı saygıyı daima korudum. Kimi sevdıgı telefonda kiminle konustugu hıc umrumda olmadı. Ben bana olan davranışlarından sorumlu tutarım karsımdakinı. Ötekine Berıkine olan davranışları ilgi alanıma hıc girmedi.

Kızın tanısmak ıstedıgını duyunca mesajı sız atmıssınız mesela, tanısmak istiyorsa evlenınce tanısırız dıyıp kenara cekılseydınız. Neden adim attınız ki?

Kızın geleceğini bilsem de sarardım sarmaları yazmıssınız, dugunume gelip beni tebrik etmeyen kimseye sarma sarmam mesela ben. Icten ıce bilenmem yanı kimseye.
Gösteririm belli ederim.

Bence bunları yapmayın. Mesela kaynananız in trıbını kafanıza takmayın o kadar önemsemeyin cunku gercekten önemli degıl.

Yarın yemege gıtmeyın onlar sızı arayıp cagırana kadar gitmeyin hatta.

Bence kendi kalitenden ödün verme.aynısı bi akrabamzn basına geldi.büyük gelin kendini geri çekti.şimdi arkasından diyorlarki küçüğü kıskandı.niye kendini bu duruma getiriyosun.laylaylom ol.gül eglen ama mesafeni koru.onlar cok yakınlaşsınlar sorun degil.zaten fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor

Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez der annem :) benimde var bitanecik eltim 3 ayda bir görüyorum fazlası zarar diyorum..nedense bu eltiler arasında sürekli bi çekişme olur ama kimse itiraf edemez birbirine..Bi keresinde eltim bana senin eşin benim eşimden daha çok maaş alıyor dedi doğru daha çok maaş alıyor bu seni ilgilendirmiyo ki elticim ..gibi gibi şeyler

Kendi de gelmiş sonuçta dans filan ettiyse onu görmek istemiştir. Altına bakmak istemiştir. Sizin için olduğunu sanmam. Kv gitmenize bozuldu belki. Sizi kimse davet etmemiş. Kendi kendinizi küçük düşürmüşsünüz.

Merak etmeyin o kızın yaptığına ben köprüyü geçme sendromu diyorum. Nikahı bassın, kayınvallideniz ondan da gelinlik bekleyince gerçek yüzünü gösterir. Sonra da kayınvalideniz fabrika ayarlarına döner, hiç muhattap olmayın. Ben sevgiliyken kayınvalidesiyle böyle aşırı muhanbetlere girip evlenince aynı kalanı görmedim. Onun derdi şimdi oğlanı kafeslemek , düğün videonuza merak sardıysa , size yapılanı tespit edip daha fazlasını yaptırmak, istedikleri olunca özüne döner. Ama bu süreçte eşinizin arkanızda durması önemli.

Yemege gitmemenizden ziyade sanki sana karsi doldurmus gibi kv ni

Çok muhabbet tez ayrılık getirir...Bırak arasın dursun zavallı evlenmek için annesinin gözüne girme taktiğini kullanıyor ama çok yüzgöz olmanın bedeli ağır olur sonra...
Sen de kıskanıyorsun, ben olsam acırım.

Canım goruntulu de aradı aynı numaraydı eminim cunku bu durumu kayınvalideme anlattım numaramı silmiş diye hmm falan dedi sadece yeni hat almış olsa mutlaka soylerdi savunmak adına..

demek istediğim o değil. numarası aynıdır ama Vodafone dan atıyorum bimcelle geçmiştir. ben karta kopyala tele kopyala falan ugrasamiyorum mesela. gerektikçe herkesi yeniden kaydediyorum.

numarası degismemistir ama başka bişi olabilir. veya telefonunu değiştirmiştir. o zamanda numaralar gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…