Evet öyle oldu malesef ben yiyemedimElti konularında genelde konu sahibine hak vermem ama burda haklısınız basbaya, dolma sarayım hanım gizli kaçak gelsin yesin bak sen.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oldu malesef ben yiyemedimElti konularında genelde konu sahibine hak vermem ama burda haklısınız basbaya, dolma sarayım hanım gizli kaçak gelsin yesin bak sen.
Bende merak etmezdim konuşmadığım eltimin düğün videosunu.Elti videodan takıları takip edecek sanki. Hiç eltimin düğününü merak etmedim. K.v ile onları evlenince görürsün ancak. Alışveriş, yol, nişan düğün, borç alacak olmadan kimse kimseyi bilemez.
Neden beni çağırmadın diye sorcağımı hiç sanmıyorum hiç önemli biri değil o kız benim için..Haklısın,
Kız daha aileye girmeden parçalamış. Allah yardım etsin. Ama bence kayınvalideni al karşına konuş, kendi kendine triplenme çağırmadılar vs diye. Sor neden çağırmıyosun diye. Sonuçta o evin esas gelini esas insanı sensin. O kız dış kapının dış mandalı iken sen kendini o konuma sokma.
Hiç bilmiyorum eşim annesini aramamış olsa geldiğinden haberimiz yok o şekilde öğrenmiş olduk.Neymiş o kız gelmiş düğün videosunu izlemek istiyormuş saçmalığa bak.Kayınvalidem beni arayıp hadi gel gibisinden söylese düğün videosunu izlemek istiyormuş dese anlarım..kızın kv niz ile daha sevgili konumundayken uzun uzun muhabbet etmesini yadırgamadım. eski bir erkek arkadaşımın annesiyle tanışmıştım, erkek kişisinden bağımsız konuşurduk uzun uzun. enerji tutmuştu.
ama diğer tavırları abes. düğününüzde tebrik etmemesi, gelip düğün videosu izlemek istemesi. sizin düğününüzü mü baz alacak yani ? kv de tuhaf. yani sizinle aynı samimiyette olmayabilir, o kızla başbaşa da görüşmek isteyebilir. ama anladığım kadarıyla kız birden fazla gelmiş zaten. hadi birinde çağırmadı diğerinde neden çağırmıyor. en nihayetinde evlendiklerin de aynı ailede olacaksınız.
Canım isterse daha çok sevsin ki öyle bence ama ben çağrılmıyorum umrumda da değil takıldığım nokta bu durumda kafaya takacak olan benim tribi yapan kayınvalide..Aman daha yuzuk takilmamis adi konmamis saatlerce arayacak konusacaklar.vallahi kendi ellerimle kaynimida veririm kaynanamida veririm al canimin ici al yeterki herkes yakamdan dussun ben kocamla bas basa kalayim derim yani.bende anlamiyorum burdakilerin kayinvalide elti sevgilisini.elti kim ya elti kimdir Allah askina.dedemin bir lafi var kendi kan bagindan olmayan hic kimseyi sevmeyeceksin kiymet vermeyeceksin.guclu ol dusme hemen derdi.hakli vallahi.ya birak konussunlar iyi olsunlar.benim kayinvalidem eltimi bazen over.kendim ararim al konus Allah askina onada git git onda kal bak o seni daha cok seviyor siz daha cok anlasiyorsunuz diyorumbende kocamla biraz tek kalayim diyorum.(geldiklerinde uzun kalirlar) keyfine bak.yemeginide evinde yap ye.
Şimdi şöyle bir durum var ki morali ne kadar bozuk olursa olsun napıyorsun dediğimde cevap vermiyorsa benim için büyük sorun çünkü asla ben bunu yapmam kimseye.Yapmıcağımın davranışın da bana yapılmasını istemem.Yemek ısıtıyorum de geç beni bu tavrı sinir etti evet..Bazı kayınvalidelere çok üzülüyorum. Kadının canı bir şeye sıkılmış olamaz mı? İnsan değil mi bunlar?
Belki kafası bir şeye takıldı, belki yorgun, belki kızın bir şeyine bozuldu, belki eşiyle tartıştı, belki elektrik faturası fazla geldi...
Eşinizin ısrarıyla gitmişsiniz zaten, sizi çağıran olmamış. Kadın bir anda o moddan çıkıp sizi mi eğleyecekti?
Bir oğlunun sevgilisi geliyor diye sizi çağırmak zorunda da değil.
Ben sevgilimin annesiyle tanışsam, evlerine gitsem ve her defasında diğer oğlunun eşini çağırsa "teker teker gelin uleyn" derim. Kadın günü mü bu, sizin ne işiniz var orada?
Bu kadar gereksiz şeylere takılıp eve koşup ağlamak da ne bileyim...
Kızın yaptıkları da kendisini bağlar. Dengesiz demek ki. Siz mesafeli durun yeter.
Yarın evlenirlerse bu kadar mıç mıç olduğuna pişman olacak zaten.
Hassaslık değil bu haketmediğim davranışlar kesinlikle..Çok hassassınız.
Bir nedeni yok.Zaten yemek neden orda yeniyordu ki?
Çağırmaması değil de benim gördüğüm tavıra üzülüyorum.. Çağrılmadan gelmemi beklemiş gitmediğim için de triplerde..kızın kv niz ile daha sevgili konumundayken uzun uzun muhabbet etmesini yadırgamadım. eski bir erkek arkadaşımın annesiyle tanışmıştım, erkek kişisinden bağımsız konuşurduk uzun uzun. enerji tutmuştu.
ama diğer tavırları abes. düğününüzde tebrik etmemesi, gelip düğün videosu izlemek istemesi. sizin düğününüzü mü baz alacak yani ? kv de tuhaf. yani sizinle aynı samimiyette olmayabilir, o kızla başbaşa da görüşmek isteyebilir. ama anladığım kadarıyla kız birden fazla gelmiş zaten. hadi birinde çağırmadı diğerinde neden çağırmıyor. en nihayetinde evlendiklerin de aynı ailede olacaksınız.
Hatamın olmadığını tabiki biliyorum.Ben neyin tribini yaptığını bildiğim için özellikle sordum bana deseydi ki gelmediniz çağırmadın dicektim ama sebebini söylemedi moral bozukluğunun..Ailede vasfı bile olmayan bir şahsiyet suçlanmamalı öncelikle.
Kayınvalideniz kaç aydır/yıldır sizi tanıyor sizinle yemek yiyip oturup kalkıyor. Elti adayınız herhangi olumsuz birşey bile söylese sizi tanıyorsa inanmaması yada gelip size sorması gerek. Kv sormuyorsa ve kendinizin birşey yapmadığınıza eminseniz siz neden soruyorsunuz ki? Yaramız mı var! Şahsen hatam olmadığını biliyorsam asla sormam. Hatam olduğunu düşünen gelip yüzüme çat çat söylesin. Ha yüzüme söylemiyor bana trip atıyorsa- bu kim olursa olsun- saman altından iş yürütmeye döner.
Ayrıca açıksözlü olmak kötü birşey değildir. Açıksözlü olun biraz önce kendinize sonra etrafınızdakilere. kendinizi geri çekmeyin hiçbir şeyden. Kalp kırmamak için susuyorum diyorlar. Yahu kalp kırmadan da açıkça birşeyler söylenebilir. Sustukça kendi kalbinizin kırıldığını unutuyorsunuz açın gözlerinizi.
Kesinlikle aşk olsun ben oğlunun eşiyim bunun farkında değil bence.Farkında olsa bu yaptıklarını yapmazdı zaten..Valla bravo. Gaz vermek istemem ama ben yemicem deyip cikip gelemedigim icin gordum pek cok tavri. Ozendim valla iyi yapmissiniz. Gelin adayi kizdaki dengesizlikleri hepsine anlatmalisin. Aklinda zoru varsa kaynindan bilsin ona gore. Bu tavirlari normal goren sana trip yapan kaynanaya da ask olsun yani.
Ben 1 yıl içinde 3 telefon değiştirdim ve numaraların hepsi silindi, herkesten tekrar numara almak zorunda kaldım, eltiniz de alabilirdi numaranızı, tabi değer verseydi alırdıKayınvalidemi aynı numaradan görüntülü arayınca anl
Kesinlikle daha iyi olucak bizim için.Aynı numara olduğuna eminim çunku kayınvalideme söylemiştim yeni hat almış olsa söylerdi mutlaka.
Evet bir erkek olarak eşim bile bu yorumu yaptıysa hani erkek şöyle düşünebilir annemi ne kadar cok arıyor seviyor gibisinden ama bu cok farklı boyutta..Elti baya adının hakkını verecek belli.
"The Elti"....
Nefret ederim daha bi halt yokken ortada sevgilisinin anasıyla babasıyla gereksiz sanimiyet kuranlardan.
Baya yalakalık yani...
Hayır maddi durumdan değil canım.Bugün evimde yaptım yedik.Kayınvalidem sanıyor ki ben yemek için mecburen gidicem alttan alıcam yok yapmıcam bu defa yeter gerçekten..gitmeyin tabiki
akşamları eşinize güzel güzel hazırlayın sofranızı
bu zamana kadar neden bir arada yediniz ki?
maddi durum vs den mi?
eğer öyleyse elinizden geldiği kadar tasarruflu alışveriş yapın
çok kızdım kv nize
Ne alaka şimdiniye yemeği beraber yiyorsunuz, evinizde mutfak mı yok?
Evet bugün evimizde yedik gitmicem bile yanına..Şimdi yapmazsan bu tavrı ömür boyu yaşayacaksın bu tripleri ..
Açıkça söyle neden davet edilmedik diye sor. Benden gizli ne konuşuyorsunuz bu kadar bu kız daha gelmeden bana nasıl böyle tavır alabiliyor bunun sebebi sizden buldugu yuz olmasin de .
Ayrı evlerde ayda bir görüşüyor olsaydınız amenna diyeceğim ama sonuçta birlikte yiyormussunuz.
Cagirilmamaniz çok ayıp.
Yemek olayinida kesin.
Evinizi yuvanızı bilin .
Cok merak ediyorum yalaka olduğunu anlıcak mıBenim kayinvalidem ilk evlendigimde ortada olmayan elti icin benimle kavga etmisti ve kaynım onun icin dunyada tek cocugu. Eden bulur ben sonsuz saygimi gosteriyorum ama ona oyle bir gelin gelecek ki o zaman gorecek benim degerimi. Kardesim senin de ayni sekilde o kiz köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyor. Evlensin hele bak gor o zaman gercek yuzunu kızın
Bende anlamadım neyin tribini yaptığını..Kv niçin tavır yapıyor anlamadım ama sen içini ferah tut o eltin olacak kız köprüyü geçene kadar bu şekil davranır sonra gerçek yüzünü belli eder hiç merak etme kv de seni mumla arar
Düğünde o da vardı malesef..Sana ne kadar altin takilmis, dugun nasil yemekli mi, salon nasil ona bakmak istemistir