konu sahibi arkadaşım bana kızacaksınız farkındayım ama kaynana ne demişten önce sözlünüzün bu olanları size anlatmasını bi değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum , siz nekadar ısrarcı olursanız olun , olgun bir erkek annesine gereken cevabı verir gereken tavrı koyar konu kapanmıyorsa da kendisi halletmeye çalışır size hiç çaktırmadan anlatmadan çünkü o olgunluğa erişmiş bir bey bilir ki düğün öncesi böyle bir muhabbeti sözlüye anlatmak daha şimdiden gelin -kaynana çatışmasına sebeb olur .çünkü çözüm sizde değil neticede kaynana adayınıza --aa benden iyi gelin mi olur beni al nolurr demeyeceğinize göre ,çözüm sözlünüzde, anlatılanlardan aklı karışmış olabilir mi yada annesine çok bağlı olup napcağını bilemiyor olduğundan size anlatmış olabilir mi? mantıken sizden büyük bir beyfendinin, gerekirse evden uzaklaşması ve konuyu kapattırması gerekir hatta sakın X( siz oluyorsunuz) duymasın, çok üzülür yakında evlenicez kızın yüzüne bakmaya yüzünüz kalsın der geçer.. hakkınızda hayırlısı
Anam burdaki kayınvalideler de hep seçmece
Ne cesaret ya karşılarına alıp konuşacak kadar
Bu cesareti sözlün vermiş olmasın canım ? :26:
Yani pişman oldu da ailesine mi topu attı dersin
Sözlünle konuştun mu bu durumu o ne diyor?[/QU
Tabiki böyle bi durumun mümkün olmadığını söylemiş evlenemezsek hayatı onlara nasıl zindan edeceğinide açık açık sordumm sende ayrılmak istiyosunda buda bi çıkış yolumu die kesinlikle dedi bi seçim yapmam gerekirse bile bu sen olursun dedi
Dedi dedi ama bana gelse bile ben onu bu şekilde ne kadar mutsuz olacağını bildiğimden ben böyle bi seçimi kabul etmem
Tabiki böyle bi durumun mümkün olmadığını söylemiş evlenemezsek hayatı onlara nasıl zindan edeceğinide açık açık sordumm sende ayrılmak istiyosunda buda bi çıkış yolumu die kesinlikle dedi bi seçim yapmam gerekirse bile bu sen olursun dedi
Dedi dedi ama bana gelse bile ben onu bu şekilde ne kadar mutsuz olacağını bildiğimden ben böyle bi seçimi kabul etmem
Kv sizi iftara almis, aranizda tartisma yok, birsey yok, tabii ki sizin de almaniz lazim. Ortada sadece sozlunuzun size soyledikleri var, onlarin arasinda gecen konusmalar var ve sizin haberiniz yok diye biliyorlar degil mi? Yuzunuze karsi sizden hoslanmadiklarini ve ogullarina layik bulmadiklarini soylemediler ve boyle birsey yokmus gibi davraniyorlar degil mi? Eger bu isi devam ettirmeyi dusunuyorsaniz siz de normalde ne yapilmasi gerekiyorsa oyle davranacaksiniz, yok, eger ben bunu tafama takarim, ona gore davranirim derseniz o zaman karsi tarafa da niye uzak durdugunuzu izah etmeniz gerekir, o zaman da artik inceldigi yerden kopar..
Bence bir erkek bir kizi begenince ve evlenmeye karar verdiginde butun ailesi de bu kizi begenecek ve hic aksi fikir beyan etmeyecek diye birsey yok. Herkesin zevki bir degil, beklentisi bir degil. Biri begense digeri bir kusur bulur illa ki.. Tabi her damat adayi bosbogazlik edip bunu kiza yetistirmez o baska.. Sizin talihsizliginiz sozlunuzun bundan etkilenip olayi size kadar tasimasi olmus..
Merhaba arkadaşlar Benim problemim daha evlenmeden başladı ne yazıkki 3 aydır sözlüyüm bayramdan sonra nişanımız olcakken sözlümün ailesi geçen akşam kendisi karşılarına alıp beni istemediklerini bizim mutsuz olacağımızı düşünüyolarmış şaka gibi üstelik başka birini bile önerme cesaretinde bulunuyolar 3 aydır bişey yok ilk başlar hepsi canım cicim şimdi ise böyle düşünüyolar çıldırıcam bi yol ayrımındayım ne ayrılmak istiyorum nede bu söylenenleri yutmak
Balik bastan kokar
Sözlün simdiden sana laf bile birakmiyor, iftara davet edeceksin diyor, sen düsün artik.
Evlendikten sonra ohooooOOoooo daha neler neler olacak. Yazarsin artik, okuruz burdan.
Aslinda yapacagin sey ne biliyormusun? Ama biraz yürek ister.
Sevgiline diyeceksinki yok olmuyacak bu is, ben bu ailenin yaptigini kabullenemiyorum, bitti.
Ailenede anlatacaksin, onlarda telefon acip ailesine söylüyecekler, oglunuz böyle böyle demis biz sözü atiyoruz.
Sonra onlar düsünecek tasinacak ve yalvar yakar seni geri elde etmeye calisacaklar. Yapmazlarsada olmuyacak!
Böyle yapmazsan, daha sen cok cekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?