- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Sozlum onlari korudu hep ben hakli olmama ragmen beni surekli annesiyle konusup ozurdilememi istedi.Arada haklisin diyo sonra yine annesini koruyo.Ve anliyorum onun sirf beninsusturmak ortaligi yatistirmak adina arada haklisin dedigini.Aslinda bana hak vermiyor.Hep annesini korusu annesi haksiz oldugu halde...Ben bir konudan dolayi annesine alindim ve annesi ona alinma luksum olmadigini soylemis bugun alinan yarin evlenince neler yapar vay halime demis.En sonunda da artik istemiyorum o kizi demis.Sevgilimde ben kimi istersem o olcak demis guyaaa.Ne kadar dogu bilmiyorum artik onada inanamiyorum.Aramiz hepsiyle inanilmaz derecede cok iyiydi beni cok seviyorlardi.Meger sevgileri ogullarinin gelini olarakmis..Oysaki ben sevgilimin annesi oldugu icin degil onu bir teyze olarak gordugum icin sevmistim..Hala soktayim..Hepsi sirtini dondu.Sevgilim heo arada kaldi annesinin agzindan konustu cogu zaman bana..O kadar uzun ki anlatamiyorum kizlarNeden çekiyorsunuz ? Bu süreçte nişanlınız hangi konumda ?
Aynen oyle ustelik kaynimin nisanlisi bile degil daha sevgililer..Kaynınızın nişanlısına kadar uzanıyorsa dertler bu aileye girmeyi bir daha düşünün. Tabi konuyu bilmiyorum ama hissediyorum sizi ezmeye çalışmışlar gibi.
Belki de oyle yapmam gerekti..Ama alindigim bir insana ben sana cok alindim biliyor musun mu demeliydim naomaliydim.Kadin alindigimi arada bi sogukluk oldugunu farketmesine ragmen beni aramadi bile sevgilime sormus sevgilim sana alinmis demis yine bile aramadi..Oncelikle ne kadar çok muhatap olursanız o kadar sorun yaşarsınız. bırakın kim kimle samimi oluyorsa olsun. belki bana konuşma deyip kendilerinin bu kadar Samimi olmalarına alındınız ama bunu direk kv ile konuşmanız lazımdı. sözlünüze deyince olay büyümüş. erkekler arada kalıp dengeyi kuramadiklari için sorun olduğunda sorun yaşadığınız kişiyle direkt konuşun. araya sözlüyü falan katmayin.
Ben samimi olmasina sok oldugum icin sozlume sordum noluyo dedim cunku kendiside o kizi hic sevmiyor ve annesininde nefret ettigini biliyor emin olmak icin sozlume sormustum..Zaten ben onu gercekten kv olarak gorseydim bu konuya hic alinmazdim umuraamazdim ve de bana basta kizin hakkinda oyle konusmayacakti sonradan donmeyecekti donuyorsa eger benim bir aciklama yapilmaya ihtiyacim vardi ona bile tenezul edilmedi.Oncelikle ne kadar çok muhatap olursanız o kadar sorun yaşarsınız. bırakın kim kimle samimi oluyorsa olsun. belki bana konuşma deyip kendilerinin bu kadar Samimi olmalarına alındınız ama bunu direk kv ile konuşmanız lazımdı. sözlünüze deyince olay büyümüş. erkekler arada kalıp dengeyi kuramadiklari için sorun olduğunda sorun yaşadığınız kişiyle direkt konuşun. araya sözlüyü falan katmayin.
Belki de oyle yapmam gerekti..Ama alindigim bir insana ben sana cok alindim biliyor musun mu demeliydim naomaliydim.Kadin alindigimi arada bi sogukluk oldugunu farketmesine ragmen beni aramadi bile sevgilime sormus sevgilim sana alinmis demis yine bile aramadi..
Oyle yaomayi dusundum ama beceremedim yani oek o tarz seylerini becerebilen bir insan degilim malesefki..Kadin ben artik istemiyorum o kizi demis ben bir daha nasil konusurum evlerine giderim yuzune bakarim.Sonrada sen kimi istersen ben kabul ederim yeter ki mutlu ol oglum demis ama bu resmen ogluna yansitmamak icin beni hakli cikarmamak icin bir davranis yoksa bence hala istemiyor beni.Ben nasil konusuo bu durumu hicbir sey olmamis gibi onla gerektikce konusabilirim ki?Tum guvenim gitti ya herseyim mahvolduKarşılaşınca; aklıma bisey takıldı o kizla sorunlarınızı hallettiniz galiba eoey iyi araniz diyebilirdn.aciklamasina göre de konuşma devam ederdi.olan olmuş artık. teketek kalınca annesi ile konuşabilirsiniz. bir yanlış anlama oldu o kızla sıkıntınız vardı ben bile mesafe koydum onunla arama. baktm siz iyi olmuşsunz kndmi kandirilmiş hissettim .yoksa sizinle bir sorunum yok deyip açıklayın. bundan sonra da gerektikce konuşun sözlünüze herşeyi demeyin.
Aslinda kiskaniyor demelerinden de korktum biraz sanirim bu yuzden soyleyemedim yuzune karsi..Ki kesin oyle dusunmuslerdir..Halbuki tam tersi,kiz cektigim fotograflardan tutun yazdigim seylere kadar aynilarini yapiyor ediyor..Ama sirf yanlis anlamasinlar diye ben bunu bile soyleyemedim.Nasil birseydir bilir misiniz cektiginiz fotografdaki pozun aynisini cekmesi,yazdiginiz seylerin paylastiginiz seylerin aynisini paylasmasi etmesi..Ve sevgilimin her fotosunu begeniyordu benimle olan fotolagraflari ozelliklebegenmiyordu..Karşılaşınca; aklıma bisey takıldı o kizla sorunlarınızı hallettiniz galiba eoey iyi araniz diyebilirdn.aciklamasina göre de konuşma devam ederdi.olan olmuş artık. teketek kalınca annesi ile konuşabilirsiniz. bir yanlış anlama oldu o kızla sıkıntınız vardı ben bile mesafe koydum onunla arama. baktm siz iyi olmuşsunz kndmi kandirilmiş hissettim .yoksa sizinle bir sorunum yok deyip açıklayın. bundan sonra da gerektikce konuşun sözlünüze herşeyi demeyin.
Bana haklisin diyo sonra doneklik yapip demin hakli dedigi seye yarim saat sonra hayir sen haksizsin sen anneme alinamazsin tavirbalamazsin kusemezsin aramaliydin onu diyor.Bir oyle bir biyle hangisi onun yureginin sesi hangisi mantiginin sesi hangisi annesinin sesi anlayamiyorum cildirmak uzereyim..canım nişanlın sen haklıyken bile annesini tutyorsa yapcak hiç bişey yok demektir
Konusursam eger ufff buda cok sikti yapiti ayrilmiyor pesimizden ne sorunlu kizmis derler mi acaba...Zaten çekingen olduğunuz için olaylar bu duruma gelmiş olabilir. sözlünüz sadece alındığınızı dedi diye durumlar bu haddeye geldiyse annesi de epey abartmis.ama yinede teketek konuşun bi derim.ozur diler gibi değil derdinizi anlatir gibi. biraz cekingenliginizi atıp kendinizi ifade etmeniz lazım.konustuktan sonra geri cekilirsiniz sözlünüz gercekten size değer veriyorsa zaten annesiyle olan sorunları halleder.annesiyle sizin ikili diyalogunuz gecmemesine rağmen işler karışmış o yüzden konuşun diyorum. yoksa sürekli laf gider gelir daha da kötü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?