daha fazla aptal olmak istemiyorum

Bence aptalligina uzul. Bir onceki konunda herhangi bir adim atarsan ne olacagini yazmistim sana. Ve olmus da.

"Neden simdi" demissin ya ustune basa basa, seni ilk defa bir baskasi ile iliskin oldugunu dusunecek bir sekilde gordu de ondan. Double date gibi gorunmussunuz disaridan. Eee, sen de mutlusun, bak okulda da guluyormussun, adami gordugunde de gormezden gelmissin, iki erkek iki kadin, yoksa?!

Simdi soyluyor bunlari cunku simdi unutuldugunu, gecmiste kaldigini dusunuyor. Bence dusundugu gibi de olmali. Yerinde olsam gorusmeyi reddederdim. Zaten duzelecek bir sey yok ortada, adam SADECE VE SADECE senin hala ona karsi duygularin oldugunu, onun yasini tuttugunu gormek istiyor. Eger onunla bulusup, ustune eski defteri acip da istedigini verirsen, karsinda eskisinden daha da kalin bir duvar goreceksin, suraya yaziyorum. Adam seninle yeniden birlikte olmak falan istemiyor.

Sende olmadıgı ara yeni oyuncaklar...
Bir bakayım beni unutmus mu, olumlu yaklasırsa vedanın vedasını yapar sepetlerim nasılsa mantıgı : ) Bahaneler filan.

gercektende komik erkekler var buda onlardan biri... bir sonraki adiminda ictim lafam bulanik sensiz yapamiyorum ama ben sana layik degilim yada sensiz yasamaktansa olmek daha iyi gibi intihar tehtitleriyle gelebilir lutfen dikkatli olun cunku bir kiz icin tum hayatini mahfedecek erkekler gercekten cok azdir.
Şu dakikadan sonra ne o bunu yazmaya tenezzül ederne de ben tekrar aynı hatayı yaparım.
Geldi kandırdi ve gitti

Konularını biliyorum canım ben senin.burdaki indanları bu kadar dinlemeyip bildigini okuyacaksan hiç yorma bizi.sana hepimiz söyledik.dinlemedin.sen bunu hakettin onun samimi olmadığı belliydi.başkasına kaptırdım korkusuyla yazdı,baktı ki sen hala aynı yerdesin hooop tornistan.sen bı kafayla gidersen daha çok görürsün bu muameleyi
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.

Vicdanını rahatlatmaya çalışmış, siz de onu pişman diye algılamissiniz. Ne köy olur ne kasaba denilen tiplerden..
Pismanim dedi ama.Yani ben algılamak istediğim gibi algıladım zaten.Ama beni oyle inandırdı ki gerçekten kotu durumda olduğuna.İçim el vermedi arkamı dönmeyi.Biliyordum zaten sorunları vardı hayatında.
Söylediği hakaretleri unutamazdım.Yaptıklarını unutamazdım ama donemedim de sirtimi ona

Şu saçma ben haklıydım tavırcılardan olmak istemem asla ama adam yine kendisi odaklı cümleler kurmuş?? Biz tavrı yok ki hiç bir söylediğinde, hani böyle sanki yazıdan karakter tahlili yapıyorum gibi saçma sapan bir hava oluyor ama pişmanlık; sana yaptıklarım için pişmanım, affet beni, bana tekrar güvenmen için bir şans ver vs. yazmadan nasıl olur?

Psikolojik sorunları varsa sen mi çözeceksin yani? Sevgilisi olarak hayatında var olcaksın sen, acıdığın kişiyi neden sevesin? Sevginin içinde şefkat illa ki olur da, yaralarını sarıp sonrasında taburcu mu edeceksin? İnsan zaten en fazla minnet duyar karşılığında, o da çabuk geçer artık o zamanı hatırlatacak yara kalmadığı için. Güya bu acılarının sebebi sensen ve senle olmuyorsa demek ki, kendi kendine iş olsun havalarında, seni başkasıyla görene kadar var mıydı bu halleri?

O kandırmadı, sen kanmak istedin.
Sen canı yanıyor sandın, elini uzattın, elin havada kaldı.
Hata yaptım diye düşünme, elimiz bir defa yanınca bir daha sıcak bir şeye dokunmuyor değiliz.

Pismanim dedi ama.Yani ben algılamak istediğim gibi algıladım zaten.Ama beni oyle inandırdı ki gerçekten kotu durumda olduğuna.İçim el vermedi arkamı dönmeyi.Biliyordum zaten sorunları vardı hayatında.
Söylediği hakaretleri unutamazdım.Yaptıklarını unutamazdım ama donemedim de sirtimi ona

Bu son dönüsünden sonra ne kadar sürdü konusmaniz? Yani kac gün sonra ben herseyden sogudum istemiyorum vs. dedi?

Herkese iyi geceler.
Buraya defalarca konu açtım.Ama akıllanmıyorum akillanamıyorum.Sorun eski erkek arkadaşım özet geçmek gerekirse 1.5 yillik bir ilişkiydi.3 ay önce ayrıldık.Bi sebebi yoktu .Defalarca adım attım neden çünkü aptaldım.
Tamam dedim okullar açıldı bitti benim için.Ne varki aynı fakültede birbirimizi gören insanlardık.Tamam dedim Aysu sen yoluna bak.Kafamı çevirip bakmadım.
Bayramın ilk günü gece mesaj atmış. seni düşünüyorum sürekli. Çok kotuyum surekli içiyorum.Sadece sen varsın.Uyuyamıyorum ben bitirdin biliyorum olmaz olamaz artık ama kokunu özledim vs . Neyse bi şekilde bitti konuşma.Ve ben bu insan pişman zannettim.Döner miydim hayır.Neyse ertesi gün tekrar bir konuşma.Dedim neden terkettin beni. Bana dedi ki olecek biri gibi hissediyorum.Anneme babama nasılsın demedim su 3 aydır.Çok kotuyum çokmuş durumdayım.Bende o bu şekildeyken sırtımı donmek istemedim.Belliydi psikolojik sorunlar yaşadığı.Dedim ki herseyi birlikte halledebiliriz.Sorunları aşarız.Sayfalarca olumlu şey yazdım.Cevap ne dersiniz? Aysu ben artık yapamam çok yıprandım.Soğudum herseyden hayattan.
Bende bu sana son adımımdı artık Fatih diye biri yok benim hayatımda.Yolun açık olsun dedim.
Kizlar ben aptallığıma mı uzuleyim yoksa vicdanlı davranayım derken yine yarı yolda bırakıldığıma mı?
Pişman değilsen neden yapamıyorum sensiz diyorsun.
Çok doluyum çok.
adamlık böyle birşey değil boşver canım yoluna bak.kolay değil biliyorum ama en doğrusu seni haketmeyeni yad edip değerli etmeyeceksin

Bence de, konus sahibesinin ki de duzelir bence, agzimi yaya yaya o....u cocugu demenin zevki hicbir seyde yok.

Konu basligina cevap veriyorum: Olma o zaman kardesim, daha fazla aptal olma.
Diyemediğim için üzülen taraf ben oldum galiba.
Bundan sonra olmayacagım biliyorum ama bir daha birine nasıl guvenilir onu bilmiyorum işte.

adamlık böyle birşey değil boşver canım yoluna bak.kolay değil biliyorum ama en doğrusu seni haketmeyeni yad edip değerli etmeyeceksin
Onu unutmak felan hepsi geçti gitti.Şuan çöp benim için.Ama ben kendime kızıyorum bunu nasıl yaptın Aysu diye.Kendimi affedemiyorum.

Ozetle eski sevgilim bir sebep sunmadan ayrildi.Surekli hakaret ederdi.Sonra cok sevdigimden donmek istedim bi kac kez.Donusu olumsuz.Hatta bir keresinde cevap bile vermedi. Tamam dedim yoluma bakiyorum artik.Once dogum gunumde kedke suan yanyana olabilseydik ama olmuyor iste.Seni cok sevdim dogum gunun kutlu olsun gibilerinden bir mesaj attı.Bende tesekkur ederim dedim sadece.Sonra tekrar napiyosun merak ettim sadece diye bi geri donusu oldu.Herneyse o da kapandı gitti.Okullar acildi e tabi goruyoruz birbirimizi ama kafamizi ceviriyoruz yokmusuz gibi.Bayramin ilk gunu gece mesaj atti yapamiyorum sensiz,arama sorma dedin dayanamiyorum vs. İkinci gun tekrar konustuk.Dedim ki sebepsizce terkettin beni. neden? Ailesiyle de bu sekilde oldugunu cok kotu oldugunu yasamak dahi istemedigini soyledi.Bende dayanamadim.Herseyi duzeltebiliriz dedim.Onu cok sevdigimi deger verdigimi soyledim.Uzunca bir medaj attim ve ekledim.Bu son adimim.Eğer istemezsen bir daha adini bile agzima almam.Cevap olarak cok yiprandim sogudum herseyden.Bende dedim ki artik hayatimda yoksun.Yolun acık olsun.
Durum bundan ibaret
canım şu mesajının hepsini okyamadım ama okuduğum kısımlarda benim exi anımsadım. bunlardan bir b.k olmaz. biz bunları seviyoruz ya kendi hayalimizdeki kişiyi bu öküze bğdaştırıyruz sen seviyorsun ya sanıyorsunki o da seni seviyor halbuki bu salak ne hissettiğinin bile farkında değil öyle hayvansal dürtüleriyle hareket eden birşey bu. ya ne bileyim aşk sevgi falan böyle birşey olmamalı . ya o değilde böyle öküzlere nasıl aşık olabiliyoruz ben ona uyuz oluyorum uyuz olmak ne kelime söyleyecek söz bulamıyorum ya kendime neyse. patlamadan susayım

Şu saçma ben haklıydım tavırcılardan olmak istemem asla ama adam yine kendisi odaklı cümleler kurmuş?? Biz tavrı yok ki hiç bir söylediğinde, hani böyle sanki yazıdan karakter tahlili yapıyorum gibi saçma sapan bir hava oluyor ama pişmanlık; sana yaptıklarım için pişmanım, affet beni, bana tekrar güvenmen için bir şans ver vs. yazmadan nasıl olur?

Psikolojik sorunları varsa sen mi çözeceksin yani? Sevgilisi olarak hayatında var olcaksın sen, acıdığın kişiyi neden sevesin? Sevginin içinde şefkat illa ki olur da, yaralarını sarıp sonrasında taburcu mu edeceksin? İnsan zaten en fazla minnet duyar karşılığında, o da çabuk geçer artık o zamanı hatırlatacak yara kalmadığı için. Güya bu acılarının sebebi sensen ve senle olmuyorsa demek ki, kendi kendine iş olsun havalarında, seni başkasıyla görene kadar var mıydı bu halleri?

O kandırmadı, sen kanmak istedin.
Sen canı yanıyor sandın, elini uzattın, elin havada kaldı.
Hata yaptım diye düşünme, elimiz bir defa yanınca bir daha sıcak bir şeye dokunmuyor değiliz.
Açıkcası o an sadece uzuldum onun adına.Yani sefkat duydum.Kim olsa ayni sekilde hissederdim belkide.Birinin uzulmesine zaten dayanamam.Ve hani ben 1.5 senemi verdim bu insana onu boyle birakamam dedim ve donmek istedim.Ben donsem de mutsuz olacaktım biliyordum ama o bi şekilde tutunur sandım.Benden once hayatinda bi duzen yoktu.Yine toparlarız iyi olur sandım.
Meğerse zaten iyiymiş

Onu unutmak felan hepsi geçti gitti.Şuan çöp benim için.Ama ben kendime kızıyorum bunu nasıl yaptın Aysu diye.Kendimi affedemiyorum.
heee canım bende kendimi yiyip duruyordum .yiyordum derken çokta geçmiş zaman değil yani benim psikolojim bozulduda son 4-5gündür Allah a şükür iyi hissediyorum. bunu da geceleri uyumaya çalışırken "Duha ve İnşirak" surelerini arapçasını ve mealini dinlememe borçluyum şiddetle tavsiye ederim gerçekten Allah yardım ediyor. ciddi ben tahtaları oynatıyordum .

Back
X