daha fazla aptal olmak istemiyorum

canım şu mesajının hepsini okyamadsusupokuduğum kısımlarda benim exi anımsadım. bunlardan bir b.k olmaz. biz bunları seviyoruz ya kendi hayalimizdeki kişiyi bu öküze bğdaştırıyruz sen seviyorsun ya sanıyorsunki o da seni seviyor halbuki bu salak ne hissettiğinin bile farkında değil öyle hayvansal dürtüleriyle hareket eden birşey bu. ya ne bileyim aşk sevgi falan böyle birşey olmamalı . ya o değilde böyle öküzlere nasıl aşık olabiliyoruz ben ona uyuz oluyorum uyuz olmak ne kelime söyleyecek söz bulamıyorum ya kendime neyse. patlamadan susayım
Ya hadi o adam değil kabul de ben neden bu kadar salağım.Ya kimse kırılmasın diye susup en cok ben kiriliyorum.Cok kolay inaniyorum.Kendi mutlulugumu birakip başkalarini mutlu etmeye calusiyorum.Ben en cok kendime kiziyorum

heee canım bende kendimi yiyip duruyordum .yiyordum derken çokta geçmiş zaman değil yani benim psikolojim bozulduda son 4-5gündür Allah a şükür iyi hissediyorum. bunu da geceleri uyumaya çalışırken "Duha ve İnşirak" surelerini arapçasını ve mealini dinlememe borçluyum şiddetle tavsiye ederim gerçekten Allah yardım ediyor. ciddi ben tahtaları oynatıyordum .
Allah razi olsun cok tesekkur ederim.

Allah razi olsun cok tesekkur ederim.
canım bak bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum bende aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyorum yani aptal gibi niye kendimi hiçe sayıp onu bu kadar önemsedimki . aman neyse şimdi bunları düşünme oldu bir kere önemli olan bu olanlardan ders almak . hoş ben sanmıyorumda akıllanacağımı artık Allah yardımcımız olsun. bu dediğimi yap sen hayatın yoluna girecek bak göreceksin söylediğim sureleri mealini ve arapçalarını kısık volümde aç sabaha kadar çalsın. birde Duha suresini 7 kez abdestli okumanı öneririm ben adet olduğumdan mealini okuyorum çok iyi geliyor

Açıkcası o an sadece uzuldum onun adına.Yani sefkat duydum.Kim olsa ayni sekilde hissederdim belkide.Birinin uzulmesine zaten dayanamam.Ve hani ben 1.5 senemi verdim bu insana onu boyle birakamam dedim ve donmek istedim.Ben donsem de mutsuz olacaktım biliyordum ama o bi şekilde tutunur sandım.Benden once hayatinda bi duzen yoktu.Yine toparlarız iyi olur sandım.
Meğerse zaten iyiymiş

E işte seni düzen kurucu veya yara sarıcı olarak gören karşılığında da hayatınızı varlığıyla lütuflandırmak isteyen biri işte. Normal olan seninki zaten acısı olana yardım edilir, kendi için birilerinin çabalamasından zevk duyanlara inanma bir daha yeter. Yani ağır konuşmuş gibi olmayayım da resminize bakıp sigara içmesinin neresi derbederlik? Anasına babasına nasılsın dememesinin sizle ne alakası var? 1.5 sene tanıdınız bu insanı ama bundan sonra insanlara çok daha rahat güvenirsiniz çünkü böyle davranan insanlara karşı 1.5 senelik bilgi birikiminiz var, nerde görürseniz tanıyıp, anında defedebilmek için mükkemmel kaynak. Hakareti sindirebilecek misiniz bir daha? Hayır. Bozuğu düzeltmek için bu kadar çabalayacak mısınız? Hiç sanmıyorum.

Ozetle eski sevgilim bir sebep sunmadan ayrildi.Surekli hakaret ederdi.Sonra cok sevdigimden donmek istedim bi kac kez.Donusu olumsuz.Hatta bir keresinde cevap bile vermedi. Tamam dedim yoluma bakiyorum artik.Once dogum gunumde kedke suan yanyana olabilseydik ama olmuyor iste.Seni cok sevdim dogum gunun kutlu olsun gibilerinden bir mesaj attı.Bende tesekkur ederim dedim sadece.Sonra tekrar napiyosun merak ettim sadece diye bi geri donusu oldu.Herneyse o da kapandı gitti.Okullar acildi e tabi goruyoruz birbirimizi ama kafamizi ceviriyoruz yokmusuz gibi.Bayramin ilk gunu gece mesaj atti yapamiyorum sensiz,arama sorma dedin dayanamiyorum vs. İkinci gun tekrar konustuk.Dedim ki sebepsizce terkettin beni. neden? Ailesiyle de bu sekilde oldugunu cok kotu oldugunu yasamak dahi istemedigini soyledi.Bende dayanamadim.Herseyi duzeltebiliriz dedim.Onu cok sevdigimi deger verdigimi soyledim.Uzunca bir medaj attim ve ekledim.Bu son adimim.Eğer istemezsen bir daha adini bile agzima almam.Cevap olarak cok yiprandim sogudum herseyden.Bende dedim ki artik hayatimda yoksun.Yolun acık olsun.
Durum bundan ibaret
Bu seni daha cok uzer uzak dur bundan.

E işte seni düzen kurucu veya yara sarıcı olarak gören karşılığında da hayatınızı varlığıyla lütuflandırmak isteyen biri işte. Normal olan seninki zaten acısı olana yardım edilir, kendi için birilerinin çabalamasından zevk duyanlara inanma bir daha yeter. Yani ağır konuşmuş gibi olmayayım da resminize bakıp sigara içmesinin neresi derbederlik? Anasına babasına nasılsın dememesinin sizle ne alakası var? 1.5 sene tanıdınız bu insanı ama bundan sonra insanlara çok daha rahat güvenirsiniz çünkü böyle davranan insanlara karşı 1.5 senelik bilgi birikiminiz var, nerde görürseniz tanıyıp, anında defedebilmek için mükkemmel kaynak. Hakareti sindirebilecek misiniz bir daha? Hayır. Bozuğu düzeltmek için bu kadar çabalayacak mısınız? Hiç sanmıyorum.
Allah bir daha bu ve bunun gibileri karsıma cıkarmasın yeter.
Ve evet cok üzüldüm ama cokta tecrubem oldu.Artık onun için gram uzulmuyorum.Bitti diyebiliyorum yani gercek manada.
Aptallığımın da farkındayım.Yahu adam bensiz yapamasa nerdeyse 4 aydır durabilir miydi? İşte hep sonradan,sonradan..

ya şu aptal dünyada ne isteyeceksen Allah tan isteyeceksin gerçekendindenureyi dinlemeye başladığımdan beri inanırmısın düzelmeye başladım yani tabi sen bunu anlayamazsın ama ben gerçekten kendimi kaybediyordum .
Yok kendimi kaybetme gibi bir durumum olmadı.Sağolsun kendisi o kadar çok hakaret etmişti ki zamanında soğutmuş kendinden .Şoyle de birsey var ben bu son adımı atmasaydım vicdabım rahat etmeyecekti.Ama şimdi onunki rahat etmesin,edemesin istiyorum.Ben herşeyi göze aldım sırf iyi olsun diye ama kendisi reddetti.
Allah onu layığıyla karşılaştırsın diyebiliyorum sadece

Back
X