- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Birkaç aya 19 oluyorum. En az 900ü kim veriyor, krese basvurdum 300 dedi şaka gibi
Hangi şehirdesin? Hangi AVM'ye gitsen en az 900 tl. Sigorta yemek dahil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç aya 19 oluyorum. En az 900ü kim veriyor, krese basvurdum 300 dedi şaka gibi
arada bir iki kuruş verseler ya istemiyorlarsa çocuk yapmasaylarmış sorumsuz insanlarÇok isyan ediyosun sumoshh Allahın gücüne gider. Açtığın her konuda sürekli bir şeylerden şikayetçisin biraz şükretmesini bil lütfen.
Haklı olabilirsin canım,ama inan geleceğini şekillendirmek senin elinde.çalış çabala.kendi alanında iş bulana kadar git başka işlerde çalış.kendi kazandığın para kadar tatlısı inan yok.ayda 300-400 kazansan bile üstüne başına bişeyler alırsın.üzme kendini bu kadarNe güzel ne şanslısınız
Fakat eskinin fakirliģiyla şimdinin fakirliği aynı değil..
ya bizimkilerin maddi sıkıntısı yoktu yinede almıyorlardı..babam okula giiderken giydiğim ayakkabıyı sobanın külünü dökp ynlışlıkla yakmmış,ne giyeceksin demedi ne garip insanlar varVallahi bende evlenene kadar baskalarinin kiyafetleriyle yasadim.Babam hic sormazdi ki ayaguna giyecek kaba tabirle donun var mi.Kiz baknaya geldiklerinde arkadasimin elbisesi vardi uzerimde..Cok zor seyler hele ki bi genc kiz icin sana diyecegim tek sey calisma imkanin varsa gir bi ise baska turlusu zor..
boş durma ünüversite mezunu kardeşim bankada 600 e çalışmıştı aylarca..tecrube kazanırsın çalışma hayatı ile ilgili..Ne güzel ne şanslısınız
Fakat eskinin fakirliģiyla şimdinin fakirliği aynı değil..
Okudum hepsini tek tek özenle. Yazan ellerine sağlık
Ailenin durumumu kötü canım yoksa cimrimi anlamadım karseşimin maaşını koklatmıyolar demişsinyaO kadar mutsuz o kadar mutsuzum ki... Tarif edilemeyecek derecede daha hiç olmadığı kadar.
Ben hep elalemin eskisini giymek zorunda mıyım, eski olduğu o kadar belli o kadar zoruma gidiyo ki. Yaşamayan bilmez anlamaz çok zoruma gidiyo çok utanıyorum boğazım tıkanıyo. Gözlerim doluyodu önceden şimdi hüngür hüngür ağlıyorum hemde bağıra bağıra. Yemin ediyorum yarına çıkmayım ki, ortasonda 13 yaşındayken aldığım gömleği hâlâ giyiyorum. Ayağımda yıllar önce aldığım converse yanları yırtıldı hâlâ giyiyorum. Önceden bu kadar takmazdım, zaman geçtikce yaşım büyüdükçe içerliyorum.
Bütün bunlardan ailemi sorumlu tutuyorum. Keşke hiç doğmasaydım, ya da çocukken ölseydim. Kardeşimin engelli maaşı var, onda benim de hakkım var bana 1 kuruş koklatmıyolar. Hayatımda kızlarla bi cafeye oturup kahve bile icmedim. Çok zoruma gidiyo kızlar. Işlere başvuruyorum, zamanında çok genelkulturumu geliştirdim Türkçe haricinde 4 dil biliyorum(ingilizce arapca azerice adigece) ama buna bakmıyorlar. Torpil her yerde torpil.
Bu dünya zenginler içinmiş, benim için değil. Ailemden nefret ediyorum artık, artık ben yaşamak istemiyorum. Neden benim Başıma bunlar geldi. Neden ben? G.erçekten çok zoruma gidiyor. Ben ölmek istiyorum. Insallah ölürüm, paraları da onların olsun borç ödesinler anca. elalemin verdiği kıyafetlere yırtık ayakkabıma sarılır sumosh diye ağlarlar artık.......
Valla benimkide alacak gucu olmadigindan degil ama almazdida parada vermezdi malesef..ya bizimkilerin maddi sıkıntısı yoktu yinede almıyorlardı..babam okula giiderken giydiğim ayakkabıyı sobanın külünü dökp ynlışlıkla yakmmış,ne giyeceksin demedi ne garip insanlar var![]()
aynen..ne garipler birde kız evladıysan iki kat eziliyorsunValla benimkide alacak gucu olmadigindan degil ama almazdida parada vermezdi malesef..
Yaşamanın ne anlamı var olur mu? Istersen bana yaz özelden konuşalım. Yaşadığın şeylerin maddi sıkıntı haricinde benzerlerini yaşadım. Aynı hissettiklerini hissettim. Sana anlatabilirim hayatımı. Berbat bir ergenlik geçirdim ama benden kaynaklı değil. Ama cidden hepsi geçti hatta annem benden Özür dileyip helallik istedi.Kötü değil mi.. Ben o artık kalbini temiz tut gececek evrelerini gectim. Hicbir sey geçmiyor, daha da kotulesiyor. Ne anlami varki yasamamin
Kötü değil mi.. Ben o artık kalbini temiz tut gececek evrelerini gectim. Hicbir sey geçmiyor, daha da kotulesiyor. Ne anlami varki yasamamin
ya bizimkilerin maddi sıkıntısı yoktu yinede almıyorlardı..babam okula giiderken giydiğim ayakkabıyı sobanın külünü dökp ynlışlıkla yakmmış,ne giyeceksin demedi ne garip insanlar var![]()
Bizimkisi evlat ezen cinsindendi kiz erkek farketmiyor...aynen..ne garipler birde kız evladıysan iki kat eziliyorsun![]()
erkek kardeşimin hakkını yemeyeyim babam onuda çok ezdi tek şansı erkek olduğundan evden gidebiliyordu biz kısıtlıydıkBizimkisi evlat ezen cinsindendi kiz erkek farketmiyor...
Benim sınavım sizce de ağır değil mi?Yasamak istemiyorum deme hayat her seye ragmen güzel..
Bir gün amacini basaricak ve calisma hayatinin icine giriceksin bu düsünceyle baslama hicbir konuya cünkü bu düsünceler her zaman olumsuzluk getirir
önce sükret sagligin ve ailen icin sonra pes etmeden devam et
bu dünya bir sinav ve hepimizin sinavi farkli alanlarda kiminde anne baba baskisi , kiminde para sikintisi, kiminde yokluk, kiminde aile kayiplari , kiminde sevgili dertleri ama illede bir yerden bir sekilde sinav oluyoruz sen bu sinavi asarken isyan etme ..