Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boş ver zayıflama baksana 26 kişi beğenmiş seni..ben 57 kilodayım..50 kiloya bi türlü inemiyorum..kaldım öyle 57..Kızlar son halim bu ve daha fazla zayıflayamıyorumnesfite başlıyorum artık umarım işe yarar
......
fotoğraf yükleyemediğim için link vermek zorunda kaldım :/
boş ver zayıflama baksana 26 kişi beğenmiş seni..ben 57 kilodayım..50 kiloya bi türlü inemiyorum..kaldım öyle 57..
ben kendimi beğenmiyorum ama. Göbeğim çok kötü duruyo![]()
ben kendimi beğenmiyorum ama. Göbeğim çok kötü duruyo![]()
canım bence göbeğinde değil kalçalarında ve bacaklarında fazlalık var
Bende göbeğimi hiiiç sevmiyorum![]()
Zayıflamak için ne yapıyorsun diyet,spor,dans vs.?
diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Geçen kış 96yı bile gördüm şuan 80 kiloyum.
şu an kaç kılosun boyun kaç
bende de kılo verme durdu
2 hafta önce tartıldım 80dim 2 haftadır tartılmıyorum canım. 1,60 boyum.
Artık yeni bi diyet yapıyorum bakalım işe yarar inşallah :)
spor yapabılırsen spor yap derım ....
bende senle aynı kılodayım ducana basladım bugun
DUKANI İNCELEDİM DE ben yapamam o diyeti
et ile hiç aram yok
protein almak gerekiyor srekli
kurban bayramından sonra spor salonuna başlıycam,ev durumunu para durumunu ayarladıktan sonraa :) ama şuan yürüyüş yapıyoruum okula giderken okuldan gelirken 4 durak kadar önce inip yürüyorum,reklamdaki gibi
bende sabah nesfit yiyorum öğlen okulda çıkan yemeği akşam yine nesfit. Ama inceldiiiiiim :)
etı bende sevmem ( denız mahsulu olsun kırmızı et olsun tavukl etı olsun agzıma surmem ) fakat kofteye bayılırım........
dukanda 1 oturusta 7-8 kofte yenılebılıyor oglende aksamda ....
sabah sıkıntı bende yumurta sevmem sadece peynır yıyorum ama atak evresınde boyle sıkı sadece saf proteın ....
seyır evresınde ıse bırgun proteın bırgun sebzelı vs li.... tercıh meselesı tabı....
sebze sevıyorsan aksam haslama sebzede yıyebılırsın yogurtla farklılık olur
dukana başlamayıda düşünmedim değil aslında 100 kilo üzeri bi arkadaşım var dukanyapmış 10 günde 10 kilo vermiş :O ama ben o kadar veremem sanmıyorum 3 4 anca :/ ya dukan hakkında ayrıntılı bilgide bulamıyorum kitabı okumanız daha faydalı dediği için :/