• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha fazla zayıflayamıyorum

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Kızlar son halim bu ve daha fazla zayıflayamıyorum :( nesfite başlıyorum artık umarım işe yarar :(

......
fotoğraf yükleyemediğim için link vermek zorunda kaldım :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar son halim bu ve daha fazla zayıflayamıyorum :( nesfite başlıyorum artık umarım işe yarar :(

......

fotoğraf yükleyemediğim için link vermek zorunda kaldım :/
boş ver zayıflama baksana 26 kişi beğenmiş seni..ben 57 kilodayım..50 kiloya bi türlü inemiyorum..kaldım öyle 57..

şu an kaç kılosun boyun kaç
bende de kılo verme durdu

DUKANI İNCELEDİM DE ben yapamam o diyeti
et ile hiç aram yok
protein almak gerekiyor srekli

spor yapabılırsen spor yap derım ....

bende senle aynı kılodayım ducana basladım bugun

kurban bayramından sonra spor salonuna başlıycam,ev durumunu para durumunu ayarladıktan sonraa :) ama şuan yürüyüş yapıyoruum okula giderken okuldan gelirken 4 durak kadar önce inip yürüyorum,reklamdaki gibi :D
bende sabah nesfit yiyorum öğlen okulda çıkan yemeği akşam yine nesfit. Ama inceldiiiiiim :)

DUKANI İNCELEDİM DE ben yapamam o diyeti
et ile hiç aram yok
protein almak gerekiyor srekli

bende baktım dukana bende et yemem öyle çok nadir canım istediğinde. Yemek konusunda seçiciyim :/ Et yumurta tavuk balık zar zor yerim ama koy önüme sebze çeşitlerini ımm hepsini seviyorum sebzeleriiiin :)

ben sabah nesfit yiyorum öğlen okulda yemek çıkıyo onu yiyorum akşam yine nestif yiyorum canım bide 0.5 litrelik su şişesine 1 çay kaşığı tarçın atıyorum onu çalkalayıp içiyorum. İnanılmaz rahatlatıyo tuvalete çıkartıyo çok rahat bi şekilde. Tavsiye ederiiim tarçınlı suyu :)

kurban bayramından sonra spor salonuna başlıycam,ev durumunu para durumunu ayarladıktan sonraa :) ama şuan yürüyüş yapıyoruum okula giderken okuldan gelirken 4 durak kadar önce inip yürüyorum,reklamdaki gibi :D
bende sabah nesfit yiyorum öğlen okulda çıkan yemeği akşam yine nesfit. Ama inceldiiiiiim :)

etı bende sevmem ( denız mahsulu olsun kırmızı et olsun tavukl etı olsun agzıma surmem ) fakat kofteye bayılırım........

dukanda 1 oturusta 7-8 kofte yenılebılıyor oglende aksamda ....

sabah sıkıntı bende yumurta sevmem sadece peynır yıyorum ama atak evresınde boyle sıkı sadece saf proteın ....

seyır evresınde ıse bırgun proteın bırgun sebzelı vs li.... tercıh meselesı tabı....

sebze sevıyorsan aksam haslama sebzede yıyebılırsın yogurtla farklılık olur

etı bende sevmem ( denız mahsulu olsun kırmızı et olsun tavukl etı olsun agzıma surmem ) fakat kofteye bayılırım........

dukanda 1 oturusta 7-8 kofte yenılebılıyor oglende aksamda ....

sabah sıkıntı bende yumurta sevmem sadece peynır yıyorum ama atak evresınde boyle sıkı sadece saf proteın ....

seyır evresınde ıse bırgun proteın bırgun sebzelı vs li.... tercıh meselesı tabı....

sebze sevıyorsan aksam haslama sebzede yıyebılırsın yogurtla farklılık olur

dukana başlamayıda düşünmedim değil aslında 100 kilo üzeri bi arkadaşım var dukanyapmış 10 günde 10 kilo vermiş :O ama ben o kadar veremem sanmıyorum 3 4 anca :/ ya dukan hakkında ayrıntılı bilgide bulamıyorum kitabı okumanız daha faydalı dediği için :/

dukana başlamayıda düşünmedim değil aslında 100 kilo üzeri bi arkadaşım var dukanyapmış 10 günde 10 kilo vermiş :O ama ben o kadar veremem sanmıyorum 3 4 anca :/ ya dukan hakkında ayrıntılı bilgide bulamıyorum kitabı okumanız daha faydalı dediği için :/

KITAP FAYDALIDIR SANIRIM BEN ALDIM AMA HIC OKUMADIM =)

lınk vereyım ıstersen ordan testını yap once .. test sana kac gun atak yapacagını kac kılo verecegını sonra seyır evrenı vs hesaplıuyor zaten verdıgın bılgıler dogrultusunda ...

dukandiyetitariflerim: DUKAN DİYETİ LİSTESİ

burayı bır kurcala

Back
X