Ben regl oldumDaha benim var canm iki günüm ama çok bel ağrım ve sancım var her an adet olcakmisim gibi geliyor sanci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben regl oldumDaha benim var canm iki günüm ama çok bel ağrım ve sancım var her an adet olcakmisim gibi geliyor sanci
Hayırlısı olsun canm inşallah diğer aya güzel haber alirsinBen regl oldum
Ben iki gün daha beklemedeyim ama olcakmisim gibi sancım varBen regl oldum
Valla iyiki hamile değilmişim bende şimdi ülser çıktı demir vitamini bitmiş vücudda crp kanda enfeksiyon yükselmişBen iki gün daha beklemedeyim ama olcakmisim gibi sancım var
Her şeyin hayırlısı rabbim doğru zamanda kolaylıkla nasip etsin insallahValla iyiki hamile değilmişim bende şimdi ülser çıktı demir vitamini bitmiş vücudda crp kanda enfeksiyon yükselmiş
Aminnn inşalalhHer şeyin hayırlısı rabbim doğru zamanda kolaylıkla nasip etsin insallah![]()
Canım senin testler baya belirgin çıkıyordu hiç kan verdin mi acaba kimyasal falan mı oldu yoksa testler mi yalancı pozitif verdiAminnn inşalalh
Canım senin testler baya belirgin çıkıyordu hiç kan verdin mi acaba kimyasal falan mı oldu yoksa testler mi yalancı pozitif verdi
Geçmiş olsun canım , inşallah en kısa sürede değerlerin toparlanır tekrar hamile kalırsınKan verdim geçtiğimiz cuma ama erken verdim dedim baya erken di yani son test yaptım bugün çıkmadı sonra regl oldum hayırlısı zaten benim crp yüksek çıktı enfeksiyon demir vücudda bitmiş 6 ya düşmüş midede ülser ve lezyon çıktı hayırlısı belki de kimyasal oldu kızımdan öncede olmuştu
Amin inşallahGeçmiş olsun canım , inşallah en kısa sürede değerlerin toparlanır tekrar hamile kalırsın![]()
Çok geçmiş olsun canmValla iyiki hamile değilmişim bende şimdi ülser çıktı demir vitamini bitmiş vücudda crp kanda enfeksiyon yükselmiş
Teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canm