• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha güzel..

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
Böyle bi konuya üzüleceğim aklıma gelmezdi. Yazarken bile tereddütlüyüm kızlar. Kız kardeşimle ikiz gibi büyüdük. Genelde onu benden güzel bulanlar olur bende desteklerim evet çünkü öyledir. Benden güzeldir. Ben güzellik kavramına pek takılmam karakter önemlidir benim için ama görüyorum ki insanlar için güzellik çok önemliymis. Bu kez olanı umursamadan edemedim.Facede kardesimle foto paylastim. Bize güzel diyenler oldu. Onun güzelliği özellikle belirtenlerde. Ama ben artık bu kıyaslanmadan biktim. Herkesin kendine özel güzelligi vardir bence.Arkadaşıma anlattım özguveninden taviz verme dedi. Ama artik ister istemez düşünüyorum ya ben o kadar çirkin miyim diye. Benim için değerli olan biri bile telefonda bana dediki ya kardeşin senden çok çok güzelmiş ya dedi üzerine basabasa defalarca söyledi. Bende sustum sustum baktim devam ediyor tabi evlenmeseydi isteyeni çok olurdu dedim ben kardeşine bakacak kadar ş...r...f..s...z değilim dedi.. Yani kızlar ben kendimi boyle seviyorum çok şükür rabbime ne cirkinim nede mükemmel güzel değilim. Ben özgüvenimi nasil ayakta tutabilirim. Napabilirim.

Böyle bi konuya üzüleceğim aklıma gelmezdi. Yazarken bile tereddütlüyüm kızlar. Kız kardeşiyle ikiz gibi büyüdük. Genelde onu benden güzel bulanlar olur bende desteklerin evet çünkü öyledir. Benden güzeldir. Ben güzellik kavramına pek takılmam karakter önemlidir benim için ama görüyorum ki insanlar için güzellik çok önemliymis. Bu kez olani umursamadan edemedim.Facede kardesimle foto paylastim. Bize güzel diyenler oldu. Onun güzelliği özellikle belirtenlerde. Ama ben artık bu kiyaslanmadan biktim. Arkadaşıma anlattım özguveninden taviz verme dedi. Ama artik ister istemez düşünüyorum ya ben o kadar çirkin miyim diye. Benim için değerli olan biri bile telefonda bana dediki ya kardeşin senden çok çok güzelmiş ya dedi üzerine basabasa defalarca söyledi. Bende sustum sustum vaktim devam ediyor tabi evlenmeseydi isteyeni çok olurdu dedim ben kardeşine bakacak kadar ş...r...f..s...z değilim dedi.. Yani kızlar ben kendimi boyle seviyorum çok şükür rabbime ne cirkinim nede mükemmel güzel değilim. Ben özgüvenimi nasil ayakta tutabilirim. Napabilirim.
o değerli birine yol ver bence. erkek arkadaşşınsa

Son düzenleme:
neden sürekli güzel, daha güzel vs gibi kelimeleri kullanıyor insanlar size

Sen ozguvenli bir kizmissin zaten ki daha önce söyleyen olduğunda da takmamissin. O telefonda konusan da ayrı bir hanzoymus. Her şey güzellik değil ayrıca. ;)
Ruhun guzel mi o önemli arkadaşım. Özgüven konusunda da kendini sevdiğin bir alanda geliştir derim ozguvenin yerine gelir ;)

aman canım takılma sen bunlara :) Allah kardeşine de sana da mutluluk versin .bi arkadaş da yazmış o değer verdiğin insana neymiş bi de üstüne alınıp cevap vermiş ben öyle değilim diyerek Allah sahibine bağışlasın desinler

"pontipayn, post: 38435454, member: 320079"]neden sürekli güzel, daha güzel vs gibi kelimeleri kullanıyor insanlar size[/QUOTE]

Benimde anlamadigim nokta o. Neden sürekli bi kiyaslanma var aramizda bilmiyorum.

Su guzellık kıyaslamasına anlam veremıyorum ben ya herkezın ayrı bı guzellıgı vardır bence kımının kası guzeldır kımısının gozu kımısının katakterı guzellık gorecelı bı kavramdır esasen.Yanı kalkıpta kardesın senden daha guzelmıs dıyen bırının karekterınden suphe ederın ben yanı hıc dıkkate bıle alma bence sense cok guzelsın:)

Bana da bazen kardeşin seni geçti, senden daha güzel diyorlar. Ben de evet öyle diyorum, gururlanıyorum. Hiç rahatsız olmadım. Size çirkin demedikleri müddetçe problem değil bence, biraz fazla mı takıyorsunuz kafaya?

Sen ozguvenli bir kizmissin zaten ki daha önce söyleyen olduğunda da takmamissin. O telefonda konusan da ayrı bir hanzoymus. Her şey güzellik değil ayrıca. :KK66:
Ruhun guzel mi o önemli arkadaşım. Özgüven konusunda da kendini sevdiğin bir alanda geliştir derim ozguvenin yerine gelir :KK66:

teşekkür ederim :)

aslında kendi kendine özgüvenini çok güzel ayakta tutuyorsun..insanların kuyaslamasını kafana takma yeter..

Bana da bazen kardeşin seni geçti, senden daha güzel diyorlar. Ben de evet öyle diyorum, gururlanıyorum. Hiç rahatsız olmadım. Size çirkin demedikleri müddetçe problem değil bence, biraz fazla mı takıyorsunuz kafaya?

bende gururlanıyorum ama kıyaslamalardan çok bunaldım.

Su guzellık kıyaslamasına anlam veremıyorum ben ya herkezın ayrı bı guzellıgı vardır bence kımının kası guzeldır kımısının gozu kımısının katakterı guzellık gorecelı bı kavramdır esasen.Yanı kalkıpta kardesın senden daha guzelmıs dıyen bırının karekterınden suphe ederın ben yanı hıc dıkkate bıle alma bence sense cok guzelsın:)

aynen bencede herkesin kendine özel bir güzelliği vardır bende hep bunu savunurum. evet bende onun karakterinden şüphe ettiğim için o andan itibaren irtibatımı kestim.

Sen zaten ozguveni yerinde bir kizsin takmiyosun soylenenleri ..

Ama tuhaf bir cevreniz var guzelige odaklanmis ..

O degerli birinede yol ver gitsin ..

Tamam en güzel benim :KK76: şaka bi yana biz de 3 kardeşiz bize de diyenler oldu aranızda en güzel en küçüğünüz diye. Insanlar bayılıyor üstüne vazife olmayan konularda yorum yapmaya. Ki biz kardeşimle hiç benzemeyiz elma armut gibiyiz kıyaslama bile yapılamaz aslında ama. Sen onlaru boşvermeye devam et herkesin gerçekten ayrı güzelliği var

Back
X