- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Böyle bi konuya üzüleceğim aklıma gelmezdi. Yazarken bile tereddütlüyüm kızlar. Kız kardeşimle ikiz gibi büyüdük. Genelde onu benden güzel bulanlar olur bende desteklerim evet çünkü öyledir. Benden güzeldir. Ben güzellik kavramına pek takılmam karakter önemlidir benim için ama görüyorum ki insanlar için güzellik çok önemliymis. Bu kez olanı umursamadan edemedim.Facede kardesimle foto paylastim. Bize güzel diyenler oldu. Onun güzelliği özellikle belirtenlerde. Ama ben artık bu kıyaslanmadan biktim. Herkesin kendine özel güzelligi vardir bence.Arkadaşıma anlattım özguveninden taviz verme dedi. Ama artik ister istemez düşünüyorum ya ben o kadar çirkin miyim diye. Benim için değerli olan biri bile telefonda bana dediki ya kardeşin senden çok çok güzelmiş ya dedi üzerine basabasa defalarca söyledi. Bende sustum sustum baktim devam ediyor tabi evlenmeseydi isteyeni çok olurdu dedim ben kardeşine bakacak kadar ş...r...f..s...z değilim dedi.. Yani kızlar ben kendimi boyle seviyorum çok şükür rabbime ne cirkinim nede mükemmel güzel değilim. Ben özgüvenimi nasil ayakta tutabilirim. Napabilirim.