daha hiç oturamadan taşınacak mıyım yani:( çok üzgünümmm

asel_000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
749
125
63
Elazığ
kızlar çok üzgünüm.. 10 gün sonra düğünüm var inşallah.. başka bi memlekette görev icabı oturacağız. ben 1 yıldır orada çalışıyorum. nişanlım başka bi şehirde çalışıyordu. eş durumuyla tayini çıktı. tayini çıkmasını beklerken ben günlerce tek başıma ev aradım. çünkü tatile memleketime gitmeden evimizi yerleştirmeliydik. eve ancak düğünden sonra gideceğiz tekrar. neyse günlerce ev aradım. nişanlım gelemiyordu çünkü ilişkisini kesemiyordu tayini çıktığı halde. hiç bilmediğin bi yerde kız başına o kadar zor ki:( zar zor bir ev buldum. nişanlım geldi tuttuk. ev yeni bitmiş bir inşaattı. o inşaat temizliğini nasıl yaptım bir ben bir Allah biliyor. evi yerleştirdikten sonra ben memleketime geldim. nişanlım orada kalıyor düğüne kadar. ev yeni bitmesine rağmen o kadar sıkıntı çıkardı ki. banyo tuvalet aşağıdaki komşuya aktı. banyoya giden duvarın içindeki boru patladı yıktılar yaptılar. klozet bozuldu geldiler kırdılar. ertesi gün gelip tamamlayacaklardı gelmediler. müteahhit sürekli yalan dolan lafı kıvırıyor. şimdi de 40 dairesi olan blokun yüzde 70i dolmadan kömür kazanını takamayız demiş. kışa kadar dolması mümkün gibi görünmüyor. doğalgaz da yok. bu da nişanlım için bardağı taşıran son damla oldu. ev bulacağım taşınacağız, ben başkasının evinin sıkıntısını çekmek zorunda mıyım diyor:( ev sahibi ben miyim anlamadım oturmadan bir süre sıkıntı çıkardı diyor:( ben yeni açtığım çeyizlerimi, emek emek uğraştığım eşyalarımı tek başıma nasıl toplayacağım. yeni hiç kullanmadığım eşyalarım nasıl taşınacak. ooff düğünden sonra okul açılana kadar dinlenmek istiyordum ben bir de taşınmanın yorgunluğunu stresini nasıl kaldırırım bilmiyorum:( Allahı imtihandayım galiba :(

Son düzenleme:
gerçekten ev tşımak zor iş mutahıtın yalanı dolanı devam edermi bilmemde elektırıklı ısıtıcalar yada klımayla falan ısınamazmısınız acaba :26:

ben taşınacak mıyız ciddi misin dediğim anda saçmalama elektrikli sobayla ısınacak değiliz heralde dedi:( daha ben önermemiştim bile:(

Yaşadıgınız şehir eger çok soğuk degilse klima taktırabilirsiniz yada hiç olmadı doğal gazınız bağlanana kadar odun sobası kurarsınız illaki bir çaresi vardır.Taşınmak kolay degil daha yeni taşınmışsın şimdi tekrar taşınmak istersen hem sen yorulacaksın hem de eşyaların yıpranabilir.

kusura bakma ama ben eşine hak veriyorum bende oturmak istemezdim öyle bir yerde. hadi ısındın diyelim bulaşığı var, banyosu var, temizlik için sıcak su lazım hep ısıt hep ısıt nereye kadar..

güzelim senin o canııım eşyaların taşınmasın diye bütün kış donacakmısn? tuvaletti logardı uğraşacakmısın? uzun lafı kısası paranla rezil mi olacaksın? boşveeeeer. dünya malı yahu bunlar eskir yenisini alırsın büyütme gözünde taşın. güzel huzurlu bir yuvan olur inşallah :)

Yaşadıgınız şehir eger çok soğuk degilse klima taktırabilirsiniz yada hiç olmadı doğal gazınız bağlanana kadar odun sobası kurarsınız illaki bir çaresi vardır.Taşınmak kolay degil daha yeni taşınmışsın şimdi tekrar taşınmak istersen hem sen yorulacaksın hem de eşyaların yıpranabilir.

kışı soğuk geçen bir şehir. klimayla ısınmak mümkün değil. doğalgazın da bu sene geleceği yok:( taşınmak benim de gözümde çok büyüyor. daha hiç kullanmadım bile. açtım çeyizlerimi bıraktım geldim. Allahım onları tekrar topla. git başka evleri tekrar temizle. o kadar zor ki:(

kusura bakma ama ben eşine hak veriyorum bende oturmak istemezdim öyle bir yerde. hadi ısındın diyelim bulaşığı var, banyosu var, temizlik için sıcak su lazım hep ısıt hep ısıt nereye kadar..

evet maalesef öyle. bir yandan diyorum bütün sene rezillik çekmektense kış gelmeden taşınalım bitsin gitsin diyorum bir yandan da offf o kadar büyüyor ki gözümde. nişanlıma ikimiz mi taşıncaz nasıl altından kalkıcaz dedim. kim gelecek de taşıyacak bizim evimizi dedi.:( memleket çok uzak annem kayınvalidem yerleştirmeye geldiklerinde bile perişan oldular. tekrar çağıramam. zaten kimseye söyleme sakın diye tembihliyo. kimseye anlatamadım bile. çatlayacam:( çok içime dert oldu:(

güzelim senin o canııım eşyaların taşınmasın diye bütün kış donacakmısn? tuvaletti logardı uğraşacakmısın? uzun lafı kısası paranla rezil mi olacaksın? boşveeeeer. dünya malı yahu bunlar eskir yenisini alırsın büyütme gözünde taşın. güzel huzurlu bir yuvan olur inşallah :)

mesele sadece eşyalar değil ki canım. onu da düşünmüyor değilim doğru ama hadi onu geçtim taşınmak o kadar büyüyo ki gözümde. 3 5 ay bari otursaydım yanmayacaktım inan ki. amiinn amin güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. en önemlisi huzurlu mutlu olmak tabiki..

Güzelim taşınmak eskisi gibi meşakatli bişey değilki!! Taşıma şirketleri var anlaşırsın biriyle özel eşyalarını alır çıkarsın gerisini onlar hallediyor. Topluyolar taşıyolar geri kuruyolar. Nişanlın haklı o evin kahrını çekmene gerek yok:20:

Güzelim taşınmak eskisi gibi meşakatli bişey değilki!! Taşıma şirketleri var anlaşırsın biriyle özel eşyalarını alır çıkarsın gerisini onlar hallediyor. Topluyolar taşıyolar geri kuruyolar. Nişanlın haklı o evin kahrını çekmene gerek yok:20:

bilmiyorum. ama büyük ihtimalle taşınacak gibi görünüyoruz:14: Rabbim inşallah bi kolaylık verir:14:

Back
X