kızlar çok üzgünüm.. 10 gün sonra düğünüm var inşallah.. başka bi memlekette görev icabı oturacağız. ben 1 yıldır orada çalışıyorum. nişanlım başka bi şehirde çalışıyordu. eş durumuyla tayini çıktı. tayini çıkmasını beklerken ben günlerce tek başıma ev aradım. çünkü tatile memleketime gitmeden evimizi yerleştirmeliydik. eve ancak düğünden sonra gideceğiz tekrar. neyse günlerce ev aradım. nişanlım gelemiyordu çünkü ilişkisini kesemiyordu tayini çıktığı halde. hiç bilmediğin bi yerde kız başına o kadar zor ki
zar zor bir ev buldum. nişanlım geldi tuttuk. ev yeni bitmiş bir inşaattı. o inşaat temizliğini nasıl yaptım bir ben bir Allah biliyor. evi yerleştirdikten sonra ben memleketime geldim. nişanlım orada kalıyor düğüne kadar. ev yeni bitmesine rağmen o kadar sıkıntı çıkardı ki. banyo tuvalet aşağıdaki komşuya aktı. banyoya giden duvarın içindeki boru patladı yıktılar yaptılar. klozet bozuldu geldiler kırdılar. ertesi gün gelip tamamlayacaklardı gelmediler. müteahhit sürekli yalan dolan lafı kıvırıyor. şimdi de 40 dairesi olan blokun yüzde 70i dolmadan kömür kazanını takamayız demiş. kışa kadar dolması mümkün gibi görünmüyor. doğalgaz da yok. bu da nişanlım için bardağı taşıran son damla oldu. ev bulacağım taşınacağız, ben başkasının evinin sıkıntısını çekmek zorunda mıyım diyor
ev sahibi ben miyim anlamadım oturmadan bir süre sıkıntı çıkardı diyor
ben yeni açtığım çeyizlerimi, emek emek uğraştığım eşyalarımı tek başıma nasıl toplayacağım. yeni hiç kullanmadığım eşyalarım nasıl taşınacak. ooff düğünden sonra okul açılana kadar dinlenmek istiyordum ben bir de taşınmanın yorgunluğunu stresini nasıl kaldırırım bilmiyorum
Allahı imtihandayım galiba 

Son düzenleme: