• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşlanmadıysanız iletişimi minimuma indirerek kesin.

Sizce de çok yorucu değil mi bu kadar detay içerisinde boğulmak, misafiriniz size ne kadar ilginç geldiyse, sizde bana bir o kadar tuhaf geldiniz.

Çocuğa oyuncak vermemişte , dedikodu duyamaz diye. Mutfağı kontrol etmek istemişte vs vs.. Başka insanlara bazen tahammül edemiyoruz ya, bende şunu düşünüyorum bazı insanlar acaba kendilerine nasıl tahammül ediyor ?

Ay nasıl ev sahibisiniz nasıl tuhaf birisiniz
Biri kalkıp çay dolduruyor diye nasıl mutfağımı kontrol etmeye çalışıyor diye düşünüyorsunuz
Bu ne art niyet
Bir de samimi olmaya çalışırken diyorsunuz
Resmen sinsilik

Oyuncak mevzusunu da anlamadım ama iddia ettiğiniz gibi o dedikodu arıyorsa bile siz bin betersiniz bence

Gerçekten herkesin evine gidilmez ya
Herkesin bir kuru çayı içilmezmiş demek ki
Yediği içtiği şifa olsun bana uyan bir kadın değilmiş deseniz amenna da.
Ne ayıp Allah korusun sizin gibilerden
Benzer şeyler yazacaktım bende.Gittigim heryerde çayimk kendim doldurun ev sahibine yüküm az olsun diye,kızlara sesli oyuncak actirmam yanımda getirmem ki etraf huzursuz olmasın diye..
Konu sahibi herkesin mutfağı kütüphanesi var.
Siz biraz olaya farklı bakıyor yada yorumluyor olmayasınız

Benzer şeyler yazacaktım bende.Gittigim heryerde çayimk kendim doldurun ev sahibine yüküm az olsun diye,kızlara sesli oyuncak actirmam yanımda getirmem ki etraf huzursuz olmasın diye..
Konu sahibi herkesin mutfağı kütüphanesi var.
Siz biraz olaya farklı bakıyor yada yorumluyor olmayasınız
Olay sesli oyuncak açtı açmadı değil ki.
Olay detaylı aslında ben basit şekilde anlattım
Mesela çocuğu çok heves etti açmak için zaten bizler çocuklarımızi izliyorduk tanışmışlarini falan vs
O sırada eşimle eşim ortak bir arakdas ve hanımından bahsedince kulaklar kabardı beni bile dinlemedi düşünün
Sırf olayı kaçırmamak için açtırmadı yok sa biz dikkatimizi çocuklarimiza vermiştik dediğim gibi
Ben ilk defa gittiğim birinin mutfağına girmem
Ne haddime hele hele servis ederken sandalye çekip oturmasına bakinmasina bu tarz seyelr hiç hoş değil
Bana yardımcı olacak bir durum yoktu ki
Bebeğim zaten çocukla oynuyordu

5 Ocak 2023

@Mune , konu sahibi lojmana yeni taşındı. Eşinin lojman hakkını kullanıyorlar yanılmıyorsam. Kendisi yeni komşularına dair görüşlerini ( üstte yer alan mesaj ) dile getirmişti.

Bu ziyarette "lojmana hoşgeldiniz" ziyaretiydi muhtemelen.

Ya bi de bu lojmanda oturup lojmandaki diger kisileri asagilayanlar da beni benden aliyor.

Esleriniz ayni isi yapiyor demek ki es seciminiz benzer, yasadiginiz hayat benzer, boyle mesleklerde genelde benzer sosyokulturel yapida olan insanlar olur yani ne kadar farkli olabilirsiniz 😂

Konudan anlasildigi gibi, evime dedikodu yapmaya geldiiiii hezeyanini, kadinin her yaptiginin dedikodusunu yapan konu sahibi zaten sosyokulturel olarak ayni seviyede oldugunu gosteriyor bize.

Ya bi de bu lojmanda oturup lojmandaki diger kisileri asagilayanlar da beni benden aliyor.

Esleriniz ayni isi yapiyor demek ki es seciminiz benzer, yasadiginiz hayat benzer, boyle mesleklerde genelde benzer sosyokulturel yapida olan insanlar olur yani ne kadar farkli olabilirsiniz 😂

Konudan anlasildigi gibi, evime dedikodu yapmaya geldiiiii hezeyanini, kadinin her yaptiginin dedikodusunu yapan konu sahibi zaten sosyokulturel olarak ayni seviyede oldugunu gosteriyor bize.
O zaman bu anekdot sizin icij de geçerli bu kadar genelleme arttırarak bende diyorum ki
Siz de aynısıniz o zaman bu kadar içerden bildiğinize göre
Sosyokültürel lafı da tam bir tüy

O zaman bu anekdot sizin icij de geçerli bu kadar genelleme arttırarak bende diyorum ki
Siz de aynısıniz o zaman bu kadar içerden bildiğinize göre
Sosyokültürel lafı da tam bir tüy

Turkiye'de yasamiyorum bile ama dediginiz gibi olsun. 😂

Ama doktoramin ilk senesinde bir sure akademisyen lojmanlarinda kaldim, bu tarz kollektif yasama ortamlarina hakimim, haklisiniz.

İşte soruyorum dert mi
Dert görmemiş biriyseniz dert olabilirde . O kadar ağır derrtler varki takılmayın böylr konulara derim ben . Ayrıca kalkıp çay almasında bi sakınca bence yok ne güzel yük olmayan herşeyi ev sahibinden beklemeyen misafiri severim ben .

Tam olarak buradaki dert nedir ?
İşte soruyorum dert mu
Dert görmemiş biriyseniz dert olabilirde . O kadar ağır derrtler varki takılmayın böylr konulara derim ben . Ayrıca kalkıp çay almasında bi sakınca bence yok ne güzel yük olmayan herşeyi ev sahibinden beklemeyen misafiri severim ben .
Peki teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X