- 23 Temmuz 2014
- 6.473
- 17.715
- 448
- Konu Sahibi kedimediyedi
Yazar burada ne anlatmak istedi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumsuzsanız hersey batar. Kafana uymamış demekki. İllaki çok çok kötü şeyler olması gerekmezMerhabalar.
Bir konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu ince düşünüyorum şimdiden teşekkürler herkese
Çok detay vermek istemiyorum
Ben birini davet ettim daha doğrusu esim davet etti disardayim işlerim vardı
Her neyse eve onlar gelmeden 1 saat önce geldik pek bişey hazırlaamadim açıkçası yani çay yanina klasik tatlı kuruyemiş şeklinde. neden bunu yazdım belki baglanti kurabilirsiniz diye.
Neyse gayet samimi olmaya çalışırken ben, hanımın dedikodu için kendini parçalarcasına herseye maydanoz olma çabaları.
Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
Vs vs ama eşi tam tersi
Şimdi bu kadin sanki çok meraklıymisim gibi
Beni gruba alacağını artık tek kalmayacağını bsöyledi
Ama gidiş o gidiş.
Acaba diyorum benden malum kısır dolma v şeklinde menü mi beklemişti de
Olmadı
Ne diyorsunuz![]()
Vah vah"Komşuluk, arkadaşlık neden bitti ?" sorusunu örneklerle cevaplamak için konu açmış kadın.Bize de yaranılmıyor.
![]()
Tanımadığın insan hakkında bu kadar temenni bulunmakCok art niyetli fesat birisiniz insallah sizinle gorusmez yazik hep boyle arkasndan konusursunuz yoksa
Aslında uyum sağlarım kolayca ama bir şeyler beni itti sankiuyumsuzsanız hersey batar. Kafana uymamış demekki. İllaki çok çok kötü şeyler olması gerekmez
Bazen banada olur öyle. Cazgır kadın sevmiom mesela. İçten samimi olcak. Her lafa atlamayacak. Tek benim bildiğim doğru demicek.Aslında uyum sağlarım kolayca ama bir şeyler beni itti sanki
Kalabalık ediyor, temizliği zor falan diye eski kadınlar pek sevmiyor ama çocuğa şimdiden hazırlık yapıyorsun herhalde nedir yaKadının algısında sadece çocuklar, okula gittiği için kitap okuyor herhalde. Konu sahibinin yersiz dedikodu arayışından bile daha itici geldi bu bana.
![]()
Yemin ederim,en gıcık üyeler içinde ilk ona oynarsınız.
Adı bende saklı.
Bu kadar zorlama da ilk defa gördümKonu sahibinin 11 aylık bir kızı var. Gelen kadının da çocuğu varmış; kendi çocuğu için benzer kitaplardan bir kütüphanesi olup, "sizin bebeğiniz daha küçük ancak siz de kütüphanenizi tamamlamışsınız vb" anlamında söylemişte olabilir.
Kadın yeni tanışma heyecanıyla; ortak bir sohbet konusu bulmaya çalışmış olabilir.
Madolyon mu?Madolyon verecek sana galiba bu kadar aşkla yazdığına göre
5 Ocak 2023Siz anladığım kadarıyla herkesle görüşmek istemiyorsunuz o zaman eşinizle konuşacaksınız, her aklına eseni davet etmeyecek, sizde madem benim bir çizgim var diyorsunuz bulunduğunuz ortamdaki kimseyle görüşmeyeceksiniz, davet teklifi gelirse vaktim olmuyor teşekkür ederim diyerek davetleri geri çevireceksiniz.
Olur da kazara birileri gelirse eşinizi sokacaksınız mutfağa veya gidip hazır bir şeyler alacak sizi mahcup etmemek için, erkek diye kenarda oturup gelsin çaylar gitsin muhabbetler yapmayacak.
Herkese merhaba
Lojmana taşındım.buradaki ortamda ğitim seviyesi aşağıda,meraklı teyzeler,gün partileri kendini dolmaya böreğe adamış müge anlı fanları ile dolu
Mesleğim gereği gözlem yeteneğim iyi sayılır ama yine de gözden kaçanlar vardır
Her neyse sorum şudur,
Hiç böyle bir ortama girmedim ama yabancı da değilim
Dikkat etmem gereken neler var?
Bu ortamdaki alfa beta omega kimler olur? ? Sürü kimi dinler?
Teşekkürler
Ayyyy çok pardon oraya a yi sen koy artikMadolyon mu?![]()
Onun gibi bir şey evet5 Ocak 2023
Mune , konu sahibi lojmana yeni taşındı. Eşinin lojman hakkını kullanıyorlar yanılmıyorsam. Kendisi yeni komşularına dair görüşlerini ( üstte yer alan mesaj ) dile getirmişti.
Bu ziyarette "lojmana hoşgeldiniz" ziyaretiydi muhtemelen.
Yazar burada ne anlatmak istedi acaba
Evet bende kalkmam şahsenKadın evinize gelmiş dedikodu malzemesi bulmak için de, siz ondan hızlı çıkmışsınız gibi. Boşuna ilk defa girdiğim eve yardım için kalkmıyorum anacım, mazallah burada konu açıp çekiştirilirdim.
Madalyon değil zaten o, madalya.Ayyyy çok pardon oraya a yi sen koy artik
Çok tuhafsın gerçekten, ben misafirden yanayım haberin olsun dedikodu yapmıyorum şurda.Evet bende kalkmam şahsen