• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi kapısını açamayan insana hiç kapı açamam yanımda insan diye de gezdirmem
Bu tarz düşünceler bana ergenlik düşünceleri gibi geliyor

daha küçüksünüz sanırım büyürsünüz umarım
Ha ama sevgilinizden ayrılın ben sevgilimleyken hiç bunu düşünmüyorum

yokken de düşünmüyorum kendi popomla açamadığım kapıyı başkası açsın ohh basamak olarak kullanayım diye

hayır o güçlü hoş adam sizi neden seçsin bir de
Çok merak ediyorum ben
Bu özgüvenli düşünceler içinde olan insanların neye guvendiğini adam başarılı güçlü olacak ama kendi kapısını açamayan kadınla olacak?

Son açtığım konuda yerden yere vuruldum, sende yazanlardan biriydin hatta.
Benim konuma baktığında (aradaki inceyi görmeyip direkt duyar kasanları atlıyorum) kendi özelliklerimi belirtip buna göre uygun birini aradığımı söylemiştim. Elimdekini duygusal olarak kandırıp, çıkarla hareket etmedim.
Yaşın daha çok küçük. Bu düşündüğünün başka bir adı var ama sen onu kendine kondurmazsın muhtemelen ama çok yeni bir sektör değil.
Aradığını azıcık zeki olursan bulursun ama mutlu olur musun tatmin olur musun hiç sanmıyorum.

Daha iyisini bulurum mantığıyla ilişki yürütülmez
O daha iyisi dediklerin eşşekten düşmüşe döndürür söyleyeyim
Gençsin daha evlilik için ama karşındaki adamın sevgisi ilgisi seni şımartmış anlaşılan
O yüzden beğenmez olmuşsun
Bazı insanlar böyledir biraz değer görünce kendini nerelerde görür ve gözünü yükseklere diker sonra yara alınca aklı başına gelir
İstemiyorsan yol ver çocuğa bence
Bu kafa yapısıyla mutlu edemezsin karşındakini
O seviyor belli

Daha iyisi diye diye sevgilinizden de olmayın sonra..
Ben sizin sevgilinize zerre sevgi duyduğunuzu düşünmüyorum. Evliliği tamamen statü atlama olarak görüyorsunuz.

Bir de bu kadar mantık bakanların kendi durumları da iyi olmalı.
Peki siz üst segment bir ailede mısınız???
Değilseniz sırf güzellikle öyle birini bulmanız çok düşük..
Çünkü güzellik geçicidir.
Çok elitist bir ailede olan biri sırf güzelsiniz diye sizi seçmeyebilir. Seçmez. Seçerse de siz yaş alınca bu sefer 20lerde başkasını seçer.

Yani kısaca pirince giderken eldeki bulgurdan olma ihtimali yüksek..
Bir de çok elitist geldiniz bana yaş daha 22..

Neler yaşadınız bu kadar elitist oldunuz merak ediyorum..:KK64:

Mantığınla düşünmen güzel. Keşke zamanında ben de mantıcınla hareket etseydim diyorum. Yaşın daha genç daha içine sinmiyorsa bekle biraz daha her zaman daha iyisi çıkar diye düşünüyorum.

Vanilin konuların hep aynı, elemanı sevmiyorsun içine sinmiyor. zaten daha çok gençsin. Bence bir süre yanında kimse olmadan, kariyer olarak (bu konudan bahsetmişsin ona istinaden) gitmek istediğin yere KENDİ çabanla yürü, ayağın yere sağlam bassın. O zaman etrafında bir şeyler başarmış erkekler zaten oluyor. (Bana öyle oldu) Kendi gelir durumun yükseldikçe, daha üst gelir grubundan insanlarla takılırsın o zaman öyle bir erkek sana denk olur. Şu halinle bahsettiğin özelliklerde bir erkeğe denk değilsin, ona bir şeyler veremezsin/katamazsın anlatabildim mi? 35 yaşında şirket sahibi bir işadamıyla hiöbir ortak noktan yok. kendi mücadeleni yap, kendini ortaya koy ondan sonra meydana çık ben buyum diye . Bu sevgilinden de ayrıl istemiyorsan istemiyorsun niye uzatıyorsun?

Fazla kalıyorum denilebilir. Onun çevresindekiler bile böyle düşünüyor.
O zaman izin verin o da sizi basamak olarak kullansın sonuçta bunlar normal şeyler dimi
Sonra siz kendiniz için daha iyi bir basamak bulursunuz

ee çünkü normal erkek de yapabilir

Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum.

Hayatta her şeyin bir dengesinin olduğuna inanıyorum, mesela kaos yaşanıyor ama amaç stabiliteyi bulmak. Yani tez-antitez-sentez aşamaları gibi.
Çoğu ilişkide de böyledir. Bir taraf çok vericiyse, diğer taraf fazla alıcıdır. Dengeleri budur. Bir taraf öfkeliyse, diğer taraf alttan alır, denge oluşur. Oluşmazsa zaten ayrılık kaosu yaşanır, sonra zamanla taraflar stabiliteye ulaşır.

Bunları niye yazdım? Eğer alıntıladığım tarzda bir kişi ve o kişinin olanaklarını size vermesini istiyorsanız, düşünün siz karşı tarafa denge sağlanması adına neler yapacaksınız? Şahsen bahsettiğiniz tarzda adamlar, bulundukları ortama 22 yaşında kültür seviyesi ortalama bir kadınla geldiklerinde çok fena dalga konusu oluyorlar, hatta saygınlıkları azalıyor. Siz saygın bir insanın saygınlığını arttıracak tarzda bir kadınsanız tamam.

Tabii derseniz ki sonradan bağlantılarla sermayeyi bulmuş bir müteahhit oğlu bulayım, ailesinin parası ve bağlantıları sayesinde kariyerimde kapılar açılsın o zaman kolay gelsin, mantıklı.

Benim konuma baktığında (aradaki inceyi görmeyip direkt duyar kasanları atlıyorum) kendi özelliklerimi belirtip buna göre uygun birini aradığımı söylemiştim. Elimdekini duygusal olarak kandırıp, çıkarla hareket etmedim.
Yaşın daha çok küçük. Bu düşündüğünün başka bir adı var ama sen onu kendine kondurmazsın muhtemelen ama çok yeni bir sektör değil.
Aradığını azıcık zeki olursan bulursun ama mutlu olur musun tatmin olur musun hiç sanmıyorum.
Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.

Oğlan nişanlısından ayrılmış mi görünce aklıma geldi 😄

Ayrıca insanın kendine denk birini istemesi kadar olağan bir sey yok. Burada sorun "kariyerimde beni yükseltecek biri" arayışı. Daha zengin daha lüks hayata basamak olarak kullanma arayışı. Ki bu tarz insanlar genelde basamak ararken bi bakmışlar üstlerine basılan basamak kendileri olmuş.

O zaman izin verin o da sizi basamak olarak kullansın sonuçta bunlar normal şeyler dimi
Sonra siz kendiniz için daha iyi bir basamak bulursunuz

ee çünkü normal erkek de yapabilir
İşte ben onu istemiyorum. Daha önceki ilişkimde basamak görevi gördüm başım gözüm üstüne yani sorun yok ama ben şey demiyorum ki “basamak görevi görsün sonra da tekmeyi vurayım” benim bahsettiğim bana kapı açsın evet ama beraber yükseleli,gelişelim.

İşte ben onu istemiyorum. Daha önceki ilişkimde basamak görevi gördüm başım gözüm üstüne yani sorun yok ama ben şey demiyorum ki “basamak görevi görsün sonra da tekmeyi vurayım” benim bahsettiğim bana kapı açsın evet ama beraber yükseleli,gelişelim.
Kusura bakma sen de basamak istiyorsun benden önde olsun diyorsun
O zaman git sevgiline yol göster madem öyle genelde nedense kadınlarımız hep erkekler önde olmalıymıs gibi davranıyor

ben okudugun okulu kariyerini cidden merak ettim

Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.
İçine sinmeyen adamla niye çıkıyorsun o zaman?
Zorunda musın anlamadım
Yaş 22 daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X