- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Fazla kalmaktan kastın nedir?Fazla kalıyorum denilebilir. Onun çevresindekiler bile böyle düşünüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla kalmaktan kastın nedir?Fazla kalıyorum denilebilir. Onun çevresindekiler bile böyle düşünüyor.
Bebeğim bende güzel okullarda okudum, senin gözünün olduğu çevredenim muhtemelen de. Böyle olunca insanlar kendi gibi kişilerle tanışıyor.Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.
İnsanlara değer verme,aşk gibi duyguların fazla olduğunu gördüm erken yaşta. Benim için insanlar ilk tanıştığımda 0 noktasındadır sonra hareketleriyle,kendilerine verdikleri değerle,bana kattıklarıyla,hayata bakış açılarıyla zamanla puan kazanırlar. Şuanki sevgilimle olma sebebim çok temiz bir kalbi olması ve onu seviyorum. Dediğim gibi aşka inanmıyorum ben, o yüzden aşık değilsin diyenler için söyleyeyim bundan sonra biri olursa ona da aşık olmayacağım. Evlilik bir kurumdur ve seçilen işin ve eşin hayatta önemi her şeyden büyüktür doğru evlilik hayatı başka bir boyuta taşır. Duygusal davranmak hatadan başka bir şey değil.Daha iyisi diye diye sevgilinizden de olmayın sonra..
Ben sizin sevgilinize zerre sevgi duyduğunuzu düşünmüyorum. Evliliği tamamen statü atlama olarak görüyorsunuz.
Bir de bu kadar mantık bakanların kendi durumları da iyi olmalı.
Peki siz üst segment bir ailede mısınız???
Değilseniz sırf güzellikle öyle birini bulmanız çok düşük..
Çünkü güzellik geçicidir.
Çok elitist bir ailede olan biri sırf güzelsiniz diye sizi seçmeyebilir. Seçmez. Seçerse de siz yaş alınca bu sefer 20lerde başkasını seçer.
Yani kısaca pirince giderken eldeki bulgurdan olma ihtimali yüksek..
Bir de çok elitist geldiniz bana yaş daha 22..
Neler yaşadınız bu kadar elitist oldunuz merak ediyorum..![]()
Sizi beğenmemiş konu sahibi. Beni kendinizle bir tutmayına getirmiş. Ama dediğiniz gibi benzer noktalar çok fazla. Siz sadece açıkça ne istediğinizi söyleyebiliyorsunuz konu sahibinin aksineBebeğim bende güzel okullarda okudum, senin gözünün olduğu çevredenim muhtemelen de. Böyle olunca insanlar kendi gibi kişilerle tanışıyor.
Kendi seviyende birini bulamıyorsan bu çevrenle ve seninle alakalı.
Bu arada sen yorum yapmadan ben yazayım peki neden konunda erkek kalmamış diye isyan ediyorsun diye. Çünkü orası internet, daha geniş bir alan parasını veren girebiliyor.
O konumda bir adama siz ne katacaksınız peki?Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum.
Yalnız konuda yazdığınız bu değil..Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.
Bişey sorucam, bir konunda iç anadoluda bir şehirde okuduğunu ama bu şehrin ankara ya da eskişehir olmadığını yazmışsın. Hangi şehirdeki hangi güzel okul o? Benim aklıma hiç bir yer gelmedi.Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.
Bahsettiğim şey para ilişkisi değil. Ben güzel bir okulda okudum ve kariyer basamağında da iyi bir yerlerdeyim. Benimle olacak kişinin benden birkaç tık önde olması ve bana bir şeyler katması lazım diye düşünüyorum. Potansiyelimi en iyi şekilde kullanmam lazım çünkü. İlişkilerde anne ya da koruyan kollayan değil daha yoldaş diyebileceğim bir konumda olmak istiyorum. Beraber geliştiğim,yükseldiğim bir ilişki. Yoksa sevgilim zengin olsun bende yan geleyim,alışveriş yapayım değil. Mesela durumu ortalama olur ama çok dil bilir, kültürü çok fazladır ya da çevresi çok geniştir o yönde bir gelişme sağlar bana, o tarz yani.
İç anadoluda olacak ama ankarada olmayacak. Bunların hepsi elendiBenim aklıma iyi okul
İtü
Odtü
Boğaziçi
Bilkent
Tıpsa eğer hacettepe çapa cerrahpaşa
Geliyor çok iyi okul olarak
başka var mı kızlar ekleyecegınız
Benım bilmediğim çok iyi okullar olabilir kudra biliyorsan beni de aydınlatırmısın?İç anadoluda olacak ama ankarada olmayacak. Bunların hepsi elendi![]()
Olmaz işte o. Kimse sana karşı değil,herkes kendinden yana diye bir laf var ben de kendimden yana olmak zorundayımO zaman izin verin o da sizi basamak olarak kullansın sonuçta bunlar normal şeyler dimi
Sonra siz kendiniz için daha iyi bir basamak bulursunuz
ee çünkü normal erkek de yapabilir
Okuldan sevgili konu sahibinin maddi kriterlerini karşılamaz ki?Okudugunuz okul ve kariyerınızı merak ediyorum ne iş yaptıgınızı falan yazarsanız sevinicez
Okuldan sevgili yapmak çok zor olmamalı ya aynı çevreden
Beni beğenmediyse gerçekten Türkiye'nin en iyi üniversitesinde en önde gelen kariyerleri yapan bir üye galiba. Ama konularından, çevresi az çok belli olduğu için bunun mümkün olduğunu sanmıyorumSizi beğenmemiş konu sahibi. Beni kendinizle bir tutmayına getirmiş. Ama dediğiniz gibi benzer noktalar çok fazla. Siz sadece açıkça ne istediğinizi söyleyebiliyorsunuz konu sahibinin aksine
Benim aklıma iyi okul
İtü
Odtü
Boğaziçi
Bilkent
Tıpsa eğer hacettepe çapa cerrahpaşa
Geliyor çok iyi okul olarak
başka var mı kızlar ekleyecegınız
İç anadoluda mit vardı da biz mi gitmedikMIT
Oxford
Harvard
Yale
LSE
Dierek de genisletebiliriz sanki
Okudugunuz okul ve kariyerınızı merak ediyorum ne iş yaptıgınızı falan yazarsanız sevinicez
Okuldan sevgili yapmak çok zor olmamalı ya aynı çevreden
ya bahsettiğim şey okunan bölüm üniversite de olabilir aynı zamanda akademik kariyerde. En iyi üniversitelerde okuyup okul dönemini boş geçirenlerden bahsetmiyorum. Ana fikre odaklanınBen Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı?Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum