- Konu Sahibi Cileklivanilinn
22 yasindasin tatlim, dunyanin en guzel asklarini yasa, onlarla biraz dunyayi gez cilginlik yap, sonra dusunursun bu ciddi konulari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yozgat işletme?Benım bilmediğim çok iyi okullar olabilir kudra biliyorsan beni de aydınlatırmısın?
Benım bilmediğim çok iyi okullar olabilir kudra biliyorsan beni de aydınlatırmısın?
Maddi durumum iyidir, güzel bulurlar, kendimi toplumda iyi ifade ederim, hırslıyım vs.Peki sen karşıdakine ne katabileceksin? Yani çok mu güzelsin, ya da zengin ya da kariyerinin üst noktasında mısın? Ya da çok saygıdeğer bir okuldan mi mezunun? Ya da evlerim arabaların mi var ? Neyin var yani?
İç anadoluda mit vardı da biz mi gitmedikkonu sahibi iç anadoludanmış
Nuh naci yazgan da okudumKonya karatay üniverstesinden yana kullanıyorum oyumu. Paralı okuyorum demiş, iç anadolu demiş, başka ihtimal yok. Karatay üniversitesi ülkemizin güzide üniversitelerinden biridir, odtü halt etmiş yanında. Öyle muhteşem bir okul![]()
E sen koca dönem okulun kapısından girmemişsin de baban kızmış ya. Çok mu dolu geçirmişsin sanki?ya bahsettiğim şey okunan bölüm üniversite de olabilir aynı zamanda akademik kariyerde. En iyi üniversitelerde okuyup okul dönemini boş geçirenlerden bahsetmiyorum. Ana fikre odaklanın
Seni hakim savcı yapacak çevre edinmen lazim.Ben Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı?Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum
Voov siz baya takiptesiniz. Girmedim ama o sırada ikinci üniversitemi yazdım. 2. Dilimi öğrendim. Ailevi sorunlarım da vardı zaten biraz yıkık dönemimdeydim.E sen koca dönem okulun kapısından girmemişsin de baban kızmış ya. Çok mu dolu geçirmişsin sanki?
Adını ilk kez duydum. Eminim odtüyle yarışıyordurNuh naci yazgan da okudum
Çok teşekkürler ablacım HSYK'nın önüne çadırı kuruyorum o haldeSeni hakim savcı yapacak çevre edinmen lazim.
Yok şimdi baktım valla altı sayfa konun var. Şöyle bir göz gezdirince analiz yapılabiliyor.Voov siz baya takiptesiniz. Girmedim ama o sırada ikinci üniversitemi yazdım. 2. Dilimi öğrendim. Ailevi sorunlarım da vardı zaten biraz yıkık dönemimdeydim.
Maddi durumum iyidir çok öznel bir cevap değil mi? Bazısı aylık 3 bin kazanır zenginim der bazısı 50 bin kazanır beğenmez. Daha nesnel cevaplar versen.Maddi durumum iyidir, güzel bulurlar, kendimi toplumda iyi ifade ederim, hırslıyım vs.
Trakya unı yı eklesek sakıncası var mıBen Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı?Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum
Anladım. Aslında açıklamıştım düzgün aile hayatım olmadığı için çoğu şeyi buraya soruyorum ve kendimi filtrelemiyorum. Ben normalde aydında yaşıyorum annem istanbulda falan baya dağınığız. Çevre konusunda sıkıntım yok o yüzden her şehirden arkadaşım varYok şimdi baktım valla altı sayfa konun var. Şöyle bir göz gezdirince analiz yapılabiliyor.
Ben Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı?Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum
Nuh naci yazgan. Kayseri.Trakya unı yı eklesek sakıncası var mı
Konu sahıbı, okuduğunuz unı yı bende merak ettim ki en merak etmedıgım seylerden bırı bu normal zamanda.
Ilk aşamada adliyelerin önünde bekleyebilirsin, baktin olmadı o zaman hsyk ya çıkÇok teşekkürler ablacım HSYK'nın önüne çadırı kuruyorum o halde