• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benım bilmediğim çok iyi okullar olabilir kudra biliyorsan beni de aydınlatırmısın?

Konya karatay üniverstesinden yana kullanıyorum oyumu. Paralı okuyorum demiş, iç anadolu demiş, başka ihtimal yok. Karatay üniversitesi ülkemizin güzide üniversitelerinden biridir, odtü halt etmiş yanında. Öyle muhteşem bir okul 😂

Peki sen karşıdakine ne katabileceksin? Yani çok mu güzelsin, ya da zengin ya da kariyerinin üst noktasında mısın? Ya da çok saygıdeğer bir okuldan mi mezunun? Ya da evlerim arabaların mi var ? Neyin var yani?
Maddi durumum iyidir, güzel bulurlar, kendimi toplumda iyi ifade ederim, hırslıyım vs.

Konya karatay üniverstesinden yana kullanıyorum oyumu. Paralı okuyorum demiş, iç anadolu demiş, başka ihtimal yok. Karatay üniversitesi ülkemizin güzide üniversitelerinden biridir, odtü halt etmiş yanında. Öyle muhteşem bir okul 😂
Nuh naci yazgan da okudum

ya bahsettiğim şey okunan bölüm üniversite de olabilir aynı zamanda akademik kariyerde. En iyi üniversitelerde okuyup okul dönemini boş geçirenlerden bahsetmiyorum. Ana fikre odaklanın
E sen koca dönem okulun kapısından girmemişsin de baban kızmış ya. Çok mu dolu geçirmişsin sanki?

Voov siz baya takiptesiniz. Girmedim ama o sırada ikinci üniversitemi yazdım. 2. Dilimi öğrendim. Ailevi sorunlarım da vardı zaten biraz yıkık dönemimdeydim.
Yok şimdi baktım valla altı sayfa konun var. Şöyle bir göz gezdirince analiz yapılabiliyor.

Maddi durumum iyidir, güzel bulurlar, kendimi toplumda iyi ifade ederim, hırslıyım vs.
Maddi durumum iyidir çok öznel bir cevap değil mi? Bazısı aylık 3 bin kazanır zenginim der bazısı 50 bin kazanır beğenmez. Daha nesnel cevaplar versen.

Ben Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı? 🤣🤣 Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum
Trakya unı yı eklesek sakıncası var mı 😂

Konu sahıbı, okuduğunuz unı yı bende merak ettim ki en merak etmedıgım seylerden bırı bu normal zamanda.

Yok şimdi baktım valla altı sayfa konun var. Şöyle bir göz gezdirince analiz yapılabiliyor.
Anladım. Aslında açıklamıştım düzgün aile hayatım olmadığı için çoğu şeyi buraya soruyorum ve kendimi filtrelemiyorum. Ben normalde aydında yaşıyorum annem istanbulda falan baya dağınığız. Çevre konusunda sıkıntım yok o yüzden her şehirden arkadaşım var

Ben Akdeniz hukuktan mezun oldum iyi sayılır mı? 🤣🤣 Basamak olarak hangi çevreyi kullanabilirim deneyimli ablalardan tavsiyeler istiyorum

Biz, okulun prestijli mezunlarına yönelebiliriz sanırım. Ama onlara da üstat diyoruz. Ben konu sahibinin aklına uyup demeyeceğim bundan sonra, lazım olabilir. Vergi hukukunda uzmanlaşmış üstadlar pardon beyler eklesin.

Şaka bir yana, bakın ilk mesajınızla sonraki yazdıklarınız arasında fark var. Beraber gelişmek vs demediniz konu sahibi. Bu derece mantıkla/çıkarla bakarsanız olaya, size de tamamen mantık/çıkar çerçevesinde bakılır. Bu da genç bir kadın olarak sizi üzer, inanın. Hem kültürünüze hem dış görünüşünüze hem de ailenize ayrıntılı bakarlar. Hatalar yapın, ama böyle seçmece işlere girmeyin. Günün sonunda aynı yatakta yatacağınız insandan konuşuyoruz. Sabah uyanınca göreceğiniz yüz, onun sizde uyandırdığı hissiyat önemli değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X