fabrıka ayarlarımız yok kı guncelleme getırelım kendımıze :)Merhabalar kızlar ;
Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Çok teşekkür ederim. Zaten sorun esas bu, yani süslü birisiyim, bakımlıyım ve topuklu ayakkabıyla manken gibi rahat yurudugumu söylerler çok da severim giymeyi. Aslında soruyu yanlış sordum, çünkü siz yazınca dusundum de dışardaki insanlara verdiğim izlenim tam da istediğim gibi ve bunun için özel çabam yok. Ancak sanırım bir tek eşime karşı öyle olamıyorum ve sebebini bilmiyorum inanın. Onun yanında kendimi normalde olduğum kadar kadınsı hissedemiyorum. Çok da seviyorum eşimi aslında.Makyaj ve takı işinizi kolaylaştırabilir.
Topuklu ayakkabı da kadınsı duruş için önemli bence.
Daha şık giyinmeyi de deneyebilirsiniz.
Daha az gülmek ve gülümsemekle idare etmek de ciddi ve asil bir duruş katabilir size.
Evde pijama ile gezmeyin. Eşimle 4 buçuk senelik evliyiz ama asker arkadaşına bağlamadık. Bu görüşe asla katılmıyorum.
Dişilik ve asil duruş insana Allah tarafından verilen bir auradır. Yani sonradan kazanamazsiniz bunları.
Belki yardımcı öğelerle durumu idare edersiniz ama istediğiniz etkiyi yaratamazsınız. Çünkü o aura ruhunuzda yoktur. Sonradan eklenen çıkma parça gibidir.
O yüzden cok zorlamayın. Iş yapmacıklik boyutuna ulaşmasın.
Evde pijama ile gezmeyin.
aslında leopar tayt ve gırgır mevzusu vardır bı kk bılır bunuaslında bunu büyük puntolarla yazmak lazım
evde bihter gibi de gezilmiyor tabi ama
aşortman giymeyin arkadaşım
aslında bunu büyük puntolarla yazmak lazım
evde bihter gibi de gezilmiyor tabi ama
aşortman giymeyin arkadaşım
O kadar haklısınız ki, öyle bir iş arkadasim vardı, bizim bile içimiz bayiliyordu. Surekli oyle olmak sacma ama dedigim gibi biraz daha feminen olabilirim gibi geliyor. Gizemden kastim da şu, mesela bazen ailemin yanina gidiyorum kalmaya uzak mesafeye, eşim sormadan her şeyi anlatiyorum iste o gun neler yaptıysam falan. Adam beni merak etmiyor ki. Sıkıcı bile geliyordur belki. Mesela boyle hususi cilve yapmaya kalkarsam Deliha gibi hissediyorum. Hareketlerim de oyle höthöt değil halbuki ama yakismiyor iste.Devamli cilveli seksi bilmem ne çok bayici bana gore ya hele toplum icinde ne gerek var diyorumKişilik ozelligiyle istemeden oluyorsa bu mevzu bilemem ama bunu isteyerek yapmak garip degil mi gerekli mi her daim cilveli olmak?
Eşinize gelince, adam sizi taniyordur artik yani neyin gizemini olusturacaksiniz ki?
El kol hareketleriniz, konusmaniz, yurumeniz kabaysa ona dikkat edin tabi o cidden itici.
Ben güzelim ama seksi degilim genelde daha dogrusu disariya o "seksi" enerjiyi vermiyorum bence giyimimle konuşmamla. Daha çok güzel ve sevimli diye tanimlar insanlar. Topukluyu fln cok sık kullanmam, kullansam da kisa topuklardir. Elbiselerim eteklerim de seksiden çok sevimli gorunur, vucut tipimde de daha "genç kiz" bir goruntum var hani ince.
Evde de devamli seksi gezmem.
AMA baziii geceler canim isteyince canimi makyajimi ona göre yapip oldukça seksi camasirlar giyip kirmizi isigimizi açiyorum.
Emin olun 7/24 suzulerek dolanan seksi kadindan daha vurucu olduğuma eminim.
O kadar haklısınız ki, öyle bir iş arkadasim vardı, bizim bile içimiz bayiliyordu. Surekli oyle olmak sacma ama dedigim gibi biraz daha feminen olabilirim gibi geliyor. Gizemden kastim da şu, mesela bazen ailemin yanina gidiyorum kalmaya uzak mesafeye, eşim sormadan her şeyi anlatiyorum iste o gun neler yaptıysam falan. Adam beni merak etmiyor ki. Sıkıcı bile geliyordur belki. Mesela boyle hususi cilve yapmaya kalkarsam Deliha gibi hissediyorum. Hareketlerim de oyle höthöt değil halbuki ama yakismiyor iste.
Bende aynı hiç işveli cilveli olamam yapım değilMerhabalar kızlar ;
Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Ay taşı kullan.
Oje sür.
Hafif de olsa evde de olsan hep makyajın olsun.
Dişil enerji dengeleme meditasyonları yap.
Gümüş takı kullan.
Ay taşı kullan.
Oje sür.
Gümüş takı kullan.
Ay taşının ne gibi okumlu etkileri oluyor ? Bu arada bayıldım harika kolyeleri varmış ay taşınınAy taşı kullan.
Oje sür.
Gümüş takı kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?