- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
kendi de eşofman giymesin o zaman öyle şey mi olurmusVallahi bende öyle hep taytla otururumrahat edemem diğer türlü alışmışım taytın rahatlığına
Aşortman yine iyi bana göre.aslında bunu büyük puntolarla yazmak lazım
evde bihter gibi de gezilmiyor tabi ama
aşortman giymeyin arkadaşım
Yaaa demiikendi de eşofman giymesin o zaman öyle şey mi olurmusinsanın evi gibisi var mı be
Yok böyle hevesledik ablama aldık bı işe yaramadıDoğrudur. Sende var mı ?
Hiç de adet düzenliyor dişil bilmem napıyor gibi biseyleri yok
Satış politikası işte birileri atıyor ortaya
Bizlerde inanıyoruz ampullü gibi
Eş olarak sevildiginizi ne yapsa nasıl bir evlilik olsa hissederdiniz?4 yıllık evliyiz. O sıra çocuk yoktu. Bir de biz fazlaca uzak kaldık, hani öyle evlilik rutine bindi gibi bir durum olmadı. İlk defa hamileyken sorgulamistim sevilip sevilmedigimi, doğum günümde bana kendimi sanki sıradan bir arkadasiymisim gibi hissettirmisti. Cocugum cok bunaltan bir cocuk degil, daha ziyade renk getirdi hayatimiza. Sorsaniz elbette seviyor, ancak bilmiyorum. Bir arkadaş olarak benden uzak kalamaz onu biliyorum ama eş olarak kısmı bende soru işareti. Ben de açıkçası benden mi sıkıldı diye düşündüm hani gerçekten arkadaş gibi olunca.
Tamam haber bekliyorumYok böyle hevesledik ablama aldık bı işe yaramadı
Burada arkadaşlarım var kullanan
Sorarım onlara akşam girerler .
pijamayla gezmeyin miilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der
ama altın kadınlık hormonunu arttırırAy noluyo savaşta mıyız
Ay taşı direkt dişil enerji için kullanılıyor. Adet döngüsünde vs de etkili.
Gümüşün de etkisi o, neden altın değil derseniz de altın eril-dişil dengesi için. Gümüş sadece dişil için.
Hap bilgi, soldakini ay taşı diye satanları dinlemeyin. Ay taşı sağdaki.
Foto ekleyememişim merak eden varsa Dmden atayım.
Yaaa psikolog gibi konuşuyor zorularını ona göre yöneltiyorsunEş olarak sevildiginizi ne yapsa nasıl bir evlilik olsa hissederdiniz?
Yoo gayet taş mas çıkarıp işleyen arkadaşından temin ettik kankalar zaten.Taş kullanırken abidik gubidik şeyler alıp temizleme, nötrleme, arındırma yapmadığınız zaman evet tam da böyle oluyor.
Aşortman olmayan eşofman mıay kot da değil tabi ki yaa
sportif tayt üstüne güzel rahat bi bluz
ya da aşortman olmayan eşofman ve dizi çıkmamış olanından
bu şekilde...
kot mesela çok rahatsız olduğu için ben evde gelende aşağıdaki gibi giyiniyorum
pijamayla gezmeyin miilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der
Vallahi bende öyle hep taytla otururumrahat edemem diğer türlü alışmışım taytın rahatlığına
Bu rahatlatma yanlış anlaşılmasın lütfenYaaa psikolog gibi konuşuyor zorularını ona göre yöneltiyorsunbir sıkıntım olursa hemen sana gelcem beni rahatlatman için
Aşortman yine iyi bana göre.
Gayet pijamamla gezerim ki geneli tayttır, yeri gelir üstüne montu geçirip markete de inerim.
Zaten genel anlamda insanların evde giydikleri ile dışarıda gezdiğimden hiç göze batmıyorum.
Spor modası yaşasın
Kılık kıyafet temiz ve düzgün olduktan sonra hiçbir önemi yok.
Zararını da görmedim.
Bende kış vakti bile şortla tayt üstü seksi detaylı sporcu sutyenleriyle ya da bodysuitlerle gezsem de evde, haftanın üç günü filan pijamayi akşama kadar uzerimden çıkarmadığım olabiliyorYok ya hu giyin gitsin. Pijama diyince dizleri cikmis eski bol pacoz şeyler giymiyorsaniz, pijama aşki öldürmez. 7 bucuk yillik evliyim pijama giydim diye kanka olmadik.
Pijama giyildi diye kanka olan adamin da kanka olasi varmistir.
Ya çok tatlı yapijamayla gezmeyin miilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?