Daha Kadınsı Olmak

Ev için konuşuyorum, eşinize karşı cilveli olayım diyorsanız illa ay kocacım bal kocacım olmaya gerek yok.
Ben evdeyken ya saten elbiselerden ya da illaki dekolte gösterecek bir şey giyerim öncelikle. Hiç yoksa bi kısa şort bi uzun tişört tamamdır. Kıyafetler, renkler modunu hemen değiştiriyor. Güzel kokmaya çalışırım sürekli. Takıntı gibi bende. Güzel koktuğumu hissedince de dişilik enerjisi tavan yapıyor. Bak güzel güzel body mistler, losyonlar çıktı the body shopta bi bakabilirsin. Bütçem iyi dersen nuxe, bath and body works, VS gibi markalara da bakabilirsin.

Eşiniz daha erkeksi olayım daha karizmatik olayım daha zengin olayım daha kuduruk olayım. Ki karıma yeteyim diye düşünüyor mu acaba .

Hayır onlar dusunmuyorsa biz niye böyle kendimize gorev ediniyoruz ?

Nuxe nin vardı bende bitane .
Pahalı olunca az az kullanıyor insan. Bı sürüyor üç gün gitsin diye uğraşıyor

Merak ettim evde ne giyiyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum?

aa neden gumus ?
cok ılgınc geldı bu bılgı bana
ipek ve altın kadınlık hormonunu yukseltır halbukı sız gumus dedınız

Gümüşe sasirdim ya. Neden gumuş acaba?

Ay taşının ne gibi okumlu etkileri oluyor ? Bu arada bayıldım harika kolyeleri varmış ay taşının

Aaa cok ilginc seyler soylemissiniz. Ay taşı dediginiz nasil kullaniliyor ki, takı gibi mi

Ay noluyo savaşta mıyız
Ay taşı direkt dişil enerji için kullanılıyor. Adet döngüsünde vs de etkili.
Gümüşün de etkisi o, neden altın değil derseniz de altın eril-dişil dengesi için. Gümüş sadece dişil için.

Hap bilgi, soldakini ay taşı diye satanları dinlemeyin. Ay taşı sağdaki.

Foto ekleyememişim merak eden varsa Dmden atayım.

Yaa çok beğenmiştim güzelliği için alıcaktım zaten yoksa öyle taşların enerjisine inanan biri değilim merak ettim ne işe yarıyormuş diye ilk defa duydum çünkü
Hiç de adet düzenliyor dişil bilmem napıyor gibi biseyleri yok

Satış politikası işte birileri atıyor ortaya
Bizlerde inanıyoruz ampullü gibi

Eşiniz daha erkeksi olayım daha karizmatik olayım daha zengin olayım daha kuduruk olayım. Ki karıma yeteyim diye düşünüyor mu acaba .

Hayır onlar dusunmuyorsa biz niye böyle kendimize gorev ediniyoruz ?
Evet aslında her şey için ugrasiyor, bir tek daha böyle romantik olmaya uğraşmıyor. Onun dışında kendine dikkat eder, daha fazla parasal refah için uğraşır vs. Eskiden cok romantik birisiydi, hani oyle guller çiçekler değil de, davranışlarıyla. Sonra bilmiyorum ışte şimdi eser yok o adamdan duygusal olarak.

pijamayla gezmeyin mi ilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der

Kaç yıllık evlisiniz
Çocuk Var mı o mu yordu acaba ?

Kaç yıllık evlisiniz
Çocuk Var mı o mu yordu acaba ?
4 yıllık evliyiz. O sıra çocuk yoktu. Bir de biz fazlaca uzak kaldık, hani öyle evlilik rutine bindi gibi bir durum olmadı. İlk defa hamileyken sorgulamistim sevilip sevilmedigimi, doğum günümde bana kendimi sanki sıradan bir arkadasiymisim gibi hissettirmisti. Cocugum cok bunaltan bir cocuk degil, daha ziyade renk getirdi hayatimiza. Sorsaniz elbette seviyor, ancak bilmiyorum. Bir arkadaş olarak benden uzak kalamaz onu biliyorum ama eş olarak kısmı bende soru işareti. Ben de açıkçası benden mi sıkıldı diye düşündüm hani gerçekten arkadaş gibi olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…