- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 28
- 36
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
ailesi de demiyor ki once kendi evlerini alsinlar. anasi hevesle koye ev yaptircaz naralari atiyo ona buna. ben de sinir oluyorum.. haliyle yaniYa bu insanlar niye wvlatlarini rahat birakmiyo.Niye hep erkekten isteniyo? Çalişsa da kizdan niye istenmiyo?....Tamam anaya babaya bakmamak fakirlik sebebi ama kendi eşin ve yavrundan önce onlara ev yapmak da hak değil.Benim kocam da ailesinin hepdine istanbulda ev yapti.Ama bizim vardi ve buna ragmen zorlandik.Her kv de gelinle oğlu arasinda sorun olacağini bilse de.istiyor...Lanet olsun.Koxama diyorum ki "söyle seni bankamatik diye kaydetsin ele"...
:'( bizde nerdeeee, dugunumuzu herseyimizi takimizi bile benle birlikte esim aldi. ailesinden zerre destek gormedik.ustune kostek oluyorlar..Benim bildiğim anne baba oğluna ev yapar ne çok değişmiş zaman
ahh arkadasim herkeste ayni dert benim anam babam oyle degil iste..Yani tamam kendi lüks içinde olsada anasi babasi açken insan rahat etmez. E onlar 3 kuruş versin ben 15 kuruş veriyim...ama paralari hep yok yok yok; istekleri hep çok çok çok.
Her kadin kocasinin ekmeğini yer.Ypk gelin üks yasiyor, 4 odali evde oturiyor, 2 takim koltuğu var.....Sana mi aldirdim ki....
Bıkıyor insan.Benim babamin durumu iyi.Şükür bizim de iyi.Biz ailesine 500.000 e ev verdik istanbulda..ya bi 50 tl de onlar bana ve oğluma bisey yapsin.Sunnet. doğum günü,... Her sey boş geçti hep yok yok yokahh arkadasim herkeste ayni dert benimistanbulda.m oyle degil iste..
onlar da para biriktiyo kizima maddi destek olurum ev alirken diye.. bi de esimin kiz kardesi var, 23 yasinda yarin evlense bize kalcak masraflari cok korkuyorum, ona birikim yapsalar ya..
nerdeeee..
Allahtan evleri var.. bide olmasa yandık. hiç demiyolar ki siz bi evinizi alın önce.. cok sinirliyim çook :/
:/50 bine ev olmaz...Gözünüze büyük gelmesin. diye rakami ufaltmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?