Daha kötü mü olacak

Maddi sıkıntılar atlatmışsınız. Siz çalışan kadınsınız. Çocuğunuz var küçük. Şimdi hamilesiniz. Kendinize fazla yüklenmeyin. Bence başkalarınında üstünüze gelmesine izin vermeyin. Psikoloğa gidin ama önce kendiniz için. Çünkü moral bozukluğu yaşamanız normal bu durumda.
kızınıza eşinizin fevri davrandığını söylemişsiniz. Kızınızla kim ilgileniyor genelde.

Hamilesin, çocuğun da var ve çalılıyorsun. Nasıl yetişecemişsin herşeye. Bencr sana bir yardımcı gerekiyor . Psikolojin tabi bozulur.
Annem şuanda var yardım edeceğini dile getiriyor ama sonrasında ne kadar yanımda kalır ne kadar yardım eder bilemiyorum ama ona da gel temizlik yap yemek yap demek olmuyor kızıma bakıyor gidiyor o bile yetiyor ama birçok iş kalıyor işte

Gayet düzgün konuşmuş eşiniz biraz sabrı zorlanmış olabilir bence de yardım alın

Eşim fevri derken yani hasta mı bir şey mi var şöyle baktı bunu yaptı gibi fevri davranışlar tedirgin olan ve beni en çok tedirgin eden de eşim zaten yoksa kızımıza hiç kötü davranmaz hatta çok ilgili bir babadır. Bir destek alacağım en kısa zamanda ama eşime de dedim çevremdeki birkaç kişide almalı hatta o da almalı

Be

Belki de sorumluluk ağır gelmiştir
Bazen bunu düşünüyorum fazla mı geldi diye yoksa ben mi fazla yüklendim belki de bu kadar üstüme almamalıyım fazla ayrıntı düşünmek beni daha da yordu her şeyini en ince ayrıntısına kadar düşünmek beni cidden yordu ki şuan biliyorum ikinci olunca he rşey çok daha zor olacak şuan oturmuş buarada mesaj yazıyorum onu bile yapamam mesela belki uyuyor olurum ya da durmayan bir bebeğe bakarım bilemiyorum bu bile korkutuyor ama biraz destek bol sabır işimi halleder sanırı

İnşallah canım kendine fazla yüklenme sen yine de sabırlı ol inşallah geçici bişeydir belki de 2. Bebiş iyi gelir

Eşiniz çok haklı bence de bir psikoloğa gidin. Evet bebeginiz sizden ilgi bekliyor olabilir sevgiye muhtac olabilir ama eşinizde sevgiye ilgiye muhtac, sizde aynı şekilde... Terazide dengeler baya kaymış ikinci çocuğu keşke bir müddet sonra yapsaydınız....

İkinci bebek sürpriz oldu aslında. Eşimi ihmal ettiğim doğru yani eşim aslında kızıma çok ilgi vermemi çok istiyor ama çok ilgi verince bu sefer ek ayak dolaşıyor benim o zamanda kızıyor anlam veremedim

Normal bir anne kadar ilgilenin fazlası kızınız için de iyi olmaz size bağımlı oluo asosyal olabilir bırakın kendi kendine oynasın üzeri batsın yani çocuk bu mükemmel yetiştirmeye çalışmayın kişiliğini kendi oturtsun sizin yönlendirmelerinizle değil inşallah herşey düzelir

Esinin sabri tasti tasacak.. evet bi yardim al bencede, yoksa 2. Cocuktan sonra 1000 beter olacaksiniz eminim

Eşini biraz delirtmissin. Sonucta o da insan bir yere kadar sabreder naz çeker. İkiniz en iyisi uzman destek alın

Herseyin fazlasi zarar. Kizinizin kisisel gelisimi icin ilgi dozunda olmali. Ona da kisisel alan birakilmali. Ev isleri icin de silkinmeniz gerek sanirim. Insan yapmaya yapmaya da tembellesiyor.

İnşallah aslında bizim sorunumuz bu onu hep mükemmel yetiştirmeye çalışmak

Sizin sorun ettiğiniz olaya o kadar grupta ettim ki ne kadar akıllı bir adammış eşiniz. Problemi görüyor ve çözüm için çaba sarfediyor sizi incitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…