- Konu Sahibi Love_your_life
-
Annem şuanda var yardım edeceğini dile getiriyor ama sonrasında ne kadar yanımda kalır ne kadar yardım eder bilemiyorum ama ona da gel temizlik yap yemek yap demek olmuyor kızıma bakıyor gidiyor o bile yetiyor ama birçok iş kalıyor işteHamilesin, çocuğun da var ve çalılıyorsun. Nasıl yetişecemişsin herşeye. Bencr sana bir yardımcı gerekiyor . Psikolojin tabi bozulur.
Gayet düzgün konuşmuş eşiniz biraz sabrı zorlanmış olabilir bence de yardım alınKızlar eşimle kava eden bir çift değildik aslında eşim genel anlamda bana yardımcı anlayışlı bir eştir. Fakat kızımla beraber evde bir şeyler değişti mesela ben birçok şeye üşenen birisi oldum sonra tedirgin aşırı kızına düşkün her şeyi kızı için mükemmel yapmaya çalışırken çok şeyi yıkan böyle değişik birisi oldum eşim bazen çok ters tepkiler verdi vs tartıştık hiç tartışmadığımız kadae kırdık özür diledik böyle böyle geçti fakat şuan hamileyim 1 ay sonra doğum inşallah. Mesela ben hala temizlik yapmaya üşenen yemek bazen uyduran kızıma anca bir şeyler yapan birisi olmaya devam ettim eşim pek ses etmedi ara ara yakınsa da yardım eder etmez bir şeyler ilerledi. Fakat durum şu bugün eşim kızı la ilgili bir konu oldu ve bana sabah '' hayatım, canım karım artık kendine gel benimde sabrımın nir sınırı var Allah aşkına gel kendine yoksa bir doktora gidelim sen iyi değilsin aslında doğru düşünemiyorsun'' dedi bu canım karnım vs derken dişlerinş sıkıyor givi geldi sevgi sözcüğünden çok kendini zorlama gibi yani. İşe gitmek için kapıya yöneldi ve devam etti artık bir silkelen kendine gel sen bu değilsin diye ekledi gerekirse bir destek alalım senin için dedi o dediğinden beri kendimi hasta gibi hissediyorum. Çocuk sorumluluğu mu fazla geldi acaba bana yani her şeyi onlar için yapmaya çalışan onun dışında boşvermiş bir kadın mıyım acaba. Hatta şunu düşünüyorum ikinci bebek gelince daha mı kötü olacak ki. Biz kavga eden bir çift mi olacağız hatta daha mı fazlası yani ne yapmalı bilemedim. Eşimde bugün resmen beni üzmek istemeyen ama kendisini zorlayan bir adam gördüm
Eşim fevri derken yani hasta mı bir şey mi var şöyle baktı bunu yaptı gibi fevri davranışlar tedirgin olan ve beni en çok tedirgin eden de eşim zaten yoksa kızımıza hiç kötü davranmaz hatta çok ilgili bir babadır. Bir destek alacağım en kısa zamanda ama eşime de dedim çevremdeki birkaç kişide almalı hatta o da almalıMaddi sıkıntılar atlatmışsınız. Siz çalışan kadınsınız. Çocuğunuz var küçük. Şimdi hamilesiniz. Kendinize fazla yüklenmeyin. Bence başkalarınında üstünüze gelmesine izin vermeyin. Psikoloğa gidin ama önce kendiniz için. Çünkü moral bozukluğu yaşamanız normal bu durumda.
kızınıza eşinizin fevri davrandığını söylemişsiniz. Kızınızla kim ilgileniyor genelde.
Almayı düşünüyorum eşime de teklif ettimGayet düzgün konuşmuş eşiniz biraz sabrı zorlanmış olabilir bence de yardım alın
Belki de sorumluluk ağır gelmiştirAlmayı düşünüyorum eşime de teklif ettim
Bazen bunu düşünüyorum fazla mı geldi diye yoksa ben mi fazla yüklendim belki de bu kadar üstüme almamalıyım fazla ayrıntı düşünmek beni daha da yordu her şeyini en ince ayrıntısına kadar düşünmek beni cidden yordu ki şuan biliyorum ikinci olunca he rşey çok daha zor olacak şuan oturmuş buarada mesaj yazıyorum onu bile yapamam mesela belki uyuyor olurum ya da durmayan bir bebeğe bakarım bilemiyorum bu bile korkutuyor ama biraz destek bol sabır işimi halleder sanırıBe
Belki de sorumluluk ağır gelmiştir
İnşallah canım kendine fazla yüklenme sen yine de sabırlı ol inşallah geçici bişeydir belki de 2. Bebiş iyi gelirBazen bunu düşünüyorum fazla mı geldi diye yoksa ben mi fazla yüklendim belki de bu kadar üstüme almamalıyım fazla ayrıntı düşünmek beni daha da yordu her şeyini en ince ayrıntısına kadar düşünmek beni cidden yordu ki şuan biliyorum ikinci olunca he rşey çok daha zor olacak şuan oturmuş buarada mesaj yazıyorum onu bile yapamam mesela belki uyuyor olurum ya da durmayan bir bebeğe bakarım bilemiyorum bu bile korkutuyor ama biraz destek bol sabır işimi halleder sanırı
İnşallah iyi gelir destek için sağolİnşallah canım kendine fazla yüklenme sen yine de sabırlı ol inşallah geçici bişeydir belki de 2. Bebiş iyi gelir
İkinci bebek sürpriz oldu aslında. Eşimi ihmal ettiğim doğru yani eşim aslında kızıma çok ilgi vermemi çok istiyor ama çok ilgi verince bu sefer ek ayak dolaşıyor benim o zamanda kızıyor anlam veremedimEşiniz çok haklı bence de bir psikoloğa gidin. Evet bebeginiz sizden ilgi bekliyor olabilir sevgiye muhtac olabilir ama eşinizde sevgiye ilgiye muhtac, sizde aynı şekilde... Terazide dengeler baya kaymış ikinci çocuğu keşke bir müddet sonra yapsaydınız....
Sende sağol cnm Allah bebişerinle eşinle mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin inşallahİnşallah iyi gelir destek için sağol ☺
Eşini biraz delirtmissin. Sonucta o da insan bir yere kadar sabreder naz çeker. İkiniz en iyisi uzman destek alınKızlar eşimle kava eden bir çift değildik aslında eşim genel anlamda bana yardımcı anlayışlı bir eştir. Fakat kızımla beraber evde bir şeyler değişti mesela ben birçok şeye üşenen birisi oldum sonra tedirgin aşırı kızına düşkün her şeyi kızı için mükemmel yapmaya çalışırken çok şeyi yıkan böyle değişik birisi oldum eşim bazen çok ters tepkiler verdi vs tartıştık hiç tartışmadığımız kadae kırdık özür diledik böyle böyle geçti fakat şuan hamileyim 1 ay sonra doğum inşallah. Mesela ben hala temizlik yapmaya üşenen yemek bazen uyduran kızıma anca bir şeyler yapan birisi olmaya devam ettim eşim pek ses etmedi ara ara yakınsa da yardım eder etmez bir şeyler ilerledi. Fakat durum şu bugün eşim kızı la ilgili bir konu oldu ve bana sabah '' hayatım, canım karım artık kendine gel benimde sabrımın nir sınırı var Allah aşkına gel kendine yoksa bir doktora gidelim sen iyi değilsin aslında doğru düşünemiyorsun'' dedi bu canım karnım vs derken dişlerinş sıkıyor givi geldi sevgi sözcüğünden çok kendini zorlama gibi yani. İşe gitmek için kapıya yöneldi ve devam etti artık bir silkelen kendine gel sen bu değilsin diye ekledi gerekirse bir destek alalım senin için dedi o dediğinden beri kendimi hasta gibi hissediyorum. Çocuk sorumluluğu mu fazla geldi acaba bana yani her şeyi onlar için yapmaya çalışan onun dışında boşvermiş bir kadın mıyım acaba. Hatta şunu düşünüyorum ikinci bebek gelince daha mı kötü olacak ki. Biz kavga eden bir çift mi olacağız hatta daha mı fazlası yani ne yapmalı bilemedim. Eşimde bugün resmen beni üzmek istemeyen ama kendisini zorlayan bir adam gördüm
İnşallah aslında bizim sorunumuz bu onu hep mükemmel yetiştirmeye çalışmakNormal bir anne kadar ilgilenin fazlası kızınız için de iyi olmaz size bağımlı oluo asosyal olabilir bırakın kendi kendine oynasın üzeri batsın yani çocuk bu mükemmel yetiştirmeye çalışmayın kişiliğini kendi oturtsun sizin yönlendirmelerinizle değil inşallah herşey düzelir
Sizin sorun ettiğiniz olaya o kadar grupta ettim kiKızlar eşimle kava eden bir çift değildik aslında eşim genel anlamda bana yardımcı anlayışlı bir eştir. Fakat kızımla beraber evde bir şeyler değişti mesela ben birçok şeye üşenen birisi oldum sonra tedirgin aşırı kızına düşkün her şeyi kızı için mükemmel yapmaya çalışırken çok şeyi yıkan böyle değişik birisi oldum eşim bazen çok ters tepkiler verdi vs tartıştık hiç tartışmadığımız kadae kırdık özür diledik böyle böyle geçti fakat şuan hamileyim 1 ay sonra doğum inşallah. Mesela ben hala temizlik yapmaya üşenen yemek bazen uyduran kızıma anca bir şeyler yapan birisi olmaya devam ettim eşim pek ses etmedi ara ara yakınsa da yardım eder etmez bir şeyler ilerledi. Fakat durum şu bugün eşim kızı la ilgili bir konu oldu ve bana sabah '' hayatım, canım karım artık kendine gel benimde sabrımın nir sınırı var Allah aşkına gel kendine yoksa bir doktora gidelim sen iyi değilsin aslında doğru düşünemiyorsun'' dedi bu canım karnım vs derken dişlerinş sıkıyor givi geldi sevgi sözcüğünden çok kendini zorlama gibi yani. İşe gitmek için kapıya yöneldi ve devam etti artık bir silkelen kendine gel sen bu değilsin diye ekledi gerekirse bir destek alalım senin için dedi o dediğinden beri kendimi hasta gibi hissediyorum. Çocuk sorumluluğu mu fazla geldi acaba bana yani her şeyi onlar için yapmaya çalışan onun dışında boşvermiş bir kadın mıyım acaba. Hatta şunu düşünüyorum ikinci bebek gelince daha mı kötü olacak ki. Biz kavga eden bir çift mi olacağız hatta daha mı fazlası yani ne yapmalı bilemedim. Eşimde bugün resmen beni üzmek istemeyen ama kendisini zorlayan bir adam gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?