Daha kötü mü olacak

Sizin sorun ettiğiniz olaya o kadar grupta ettim ki ne kadar akıllı bir adammış eşiniz. Problemi görüyor ve çözüm için çaba sarfediyor sizi incitmeden
Genelde öyledir ama eğer düzelme ve eski halime dönüş yaşanmazsa ciddi soru lar yaşanır gibi duruyor. Hatta bugün öğlen yemeğinde bana ikinci bebek olunca yaşayacaklarımızdan korkuyorum dedi. Ciddi endişeli ben ama elimden geleni yapmaya başladım destekte alacağım

e cekınmeden destek alın ozaman
sızde kendınızın bıraz farkındasınız esınızde yaklasımı yapıcı ıyı tutmus
altından kalkar kurtarırsınız durumu

e cekınmeden destek alın ozaman
sızde kendınızın bıraz farkındasınız esınızde yaklasımı yapıcı ıyı tutmus
altından kalkar kurtarırsınız durumu
Öyle yapacağız araştırma yapıp gideceğim bir uzmana. Eşimi bugün daha tedirgin gördüm çünkü ben normalde üşenen birisi değilim sürekli tedirgin değilim ev çok düzenli okur yemekler desen öyle bu değişim onu üzüyor ki eşim hep yardım eder olduğu kadarda olsa. Ben fakeıma vardım bugün biraz daha. O yüzden eşimden geleni yapacağım destekte alacağım

Temizlik benim işim bende işe yaramıştı. Onu izleyince temizlik yapıyorum yemek için de instagramda bir sayfa takip ediyorum. İnsanı motive ediyor

Bence temizlikte destek alın. İki çocukla söylediğiniz düzeni devam ettirmek çok zor

Yahu eşin haklı diyenler nasıl diyor anlamıyorum.Bilmediğim bir eski konunuz mu var konu sahibi ?

Çocuk büyüt , hamile ol , dışarıda çalış para kazanmak için stres ol , yorul , eve gel , temizlik ve yemek yap.Hamile halinle temizlik yap bebeğin karnında 12 saat hareket etmesin yorulduğun için.Belin ağrısın.Başlarım öyle duyarlı kocaya , destek alalım demiş.Sen karına destek ol da psikolojik destek kusur kalsın be adam.Kadın da kendini suçlu hissediyor.Sanki wonderwoman.

Sabah bu cümleyi hangi konu üzerine kurdu peki ?

Sırf sıkılmamak için işe gidiyorsunuz ama yoruluyorum diye şikayet ediyorsunuz, bu kısmı anlayamadım.

Ee madem işe gidiyorsunuz öyleyse haftada bir gelen bir yardımcı tutun. O zaman çok ıs kalmıyor. Her gün üstün körü temizleseniz yetiyor.

Geriye banyo ve mutfak kalıyor ve ufak toparlamalar.

Aslında herkes destek al deyince bende bir kötü hissettim hatta daha bir kötü oldu içim sanırım çoğunluk kızımın üzerine çok titriyor her şeyi düşünüp irdeliyor olmamdan kaynaklı uyarıyırlar ama bunun normal olduğunu düşünüyordum aslında. Biraz daha düşüneceğim bu konu üzerine hatta belki kızım için bir destek alacağım ama eşim genelde yardımcı bir adamdır yanş yemek yapar masa toplar bazen temizlik yapar eşyalarını dağıtmaz ama daha fazlası yok yani şu yok mesela her yer çok temiz olsun ist yor hep temiz derli toplu olsun yemek genelde hep güzel olsun bekliyor he bunu bana dile getirmedi çok ama beklediğini farkındayım çünkü hamile olmadan önce öyle bir düzen vardı şimdi ben birçok şeyi ağrılarımdan dolayı bıraktım şimdi eşimde şu var diyor ki ev böyle yemek desen yapası yok tatlardan belli ikinci gelince evde bile olsa bu sefer bebek derdi iki olacak çok daha fazla düşünecek çünkğ kızımı çok fazla irdelşylrum her şey onun için gibi bende

Maddi anlamda sıkılmamak için çalışıyorum yanş can sıkıntısına değil. Çünkü ev ve araba aldık eldeki tüm birikim gitti. Bir hastalık vs çıksa ne olacak diye korkar haldeyiz. Bu yüzden çalışayım doğuma kadar dedim. Maddi olarak para lazım ve yardımcı tutmak beni zorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…