Daha kötü mü olacak

Israrla kavga eden bi cift olmadiginizi yazmissiniz bence esas sorununuz da bu olmuş. Kavga edip tartisip (belli sınırlar icinde) ciftler orta yolu bulur. Herkes her sorunu icine atarsa en sonunda sizin esiniz gibi patlama olur. Yeri geldi mi kavga da ederim tartisirim da haksiz da olabilirim hakli da ama bi sekilde cozume ulasir herkes etegindeki taslari doker.

Öyle kesinlikle eşim mesela birkaç akşamdır dışarıya çıkıyor sonra kaç pazardır hep dükkanda derken bize hiç zaman ayırmıyor kızıma da öyle ama bana kendine gel diyor halbuki ben özel derse git ona git buna git eve gel karnım burnumda birde sabır diyor bıraka pis kalsın halim yok zaten. Geçen gün temizlik yaptım karnımdaki bebeğim 12 saat oynamadı yoruldu içerde bel koptu kızım kucakta birde yemek yapıyorum derken öldüm elim ayağıma dolaşınca da destek al oldu psikolog gelip evde temizlik yapacak sanki

Tartışan bir çift değiliz derken durum şu varsa rahatsız olduğum bir şey eşime anlatırım o da söyler ve konu kapanırdı bizde şuanda oturup konuşmuyoruz bazen ses yükseliyor yoksa normalde sorunlarını konuşan kişileriz saygı çerçevesinde kızımla beraber bir anda kızan ses yükselen nir ev oldu evimiz

Sorun eşinizde. Hamileliyin kolay bir şey oldugunu zann ediyor.
Kendisi bir piskologa gitse iyi olur.
Bir tane kore dizi var bununla ilgili.
Oturup o dizini isleseniz piskologdan daha etkili olur.

Sorun eşinizde. Hamileliyin kolay bir şey oldugunu zann ediyor.
Kendisi bir piskologa gitse iyi olur.
Bir tane kore dizi var bununla ilgili.
Oturup o dizini isleseniz piskologdan daha etkili olur.
Ya belki o da benim her şeyden tedirgin olan yağından sıkıldı onu anlamaya çalışıyorum ama beni böyle yapan hep eşim oldu zaten sonra da aaaa olduk. Bence ben birçok konuda elimden geleni yapayım gerekirse destekte alırım ama daha fazlası yok çünkü eminim ki hem hamile olup hep bebeği olup evi dört dörtlük olan yoktur ya herkes mi koşa koşa iş yapıyır evde her şeyi mükemmel yapıyır ya da hiç mi tedirgin olan anne yok bir ben miyim

Esiniz calisiyorsa maddiyati esiniz dusunsun siz degil. Bir decyardim alin

Bende çalışıyorum şuan aslında ama ben hep her şeyi düşünen kişiyim zaten
Calismayin,işi bırakın. Temizliği eşiniz için değil,evladiniz için yapın. Maddiyati eşiniz düşünsün. Bebek hijyen ister,buna dikkat edin. Allah huzur versin. Bir arkadasinda yazdığı gibi önce tedbir sonra tevekkül. Siz tedbiri alın,gerisi Allah in takdiri.

Eve temizliğe yardımcı almayı deneseniz ,kızınızın ayına da uygun oyun grupları yararlı olabilir .siz de kendinize ve evinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz

Güldüm. Bu durumu düşünüyorum ama şu da var benim böyle olmamı kşmlar sağladı acaba onlara da bakmak laızm

Hem hamile hem küçük çocuğunuz var, hem de çalışıyorsunuz. 2 haftada 1 temizlik için yardımcı alın derim. Yemeği bir şekilde halledersiniz. Bir de destek aldın mı süper. Seni o hale getirenleri de Allah’a havale et en güzeli

Yanlış anlamayın ama kadın erkek farketmez başka biriyle evli olsanız boşanırdınız şimdiye. Tuhaflığın farkındasınız neden tedavi olmak yerine bi kez daha hamile kaldınız günah değil mi çocuklarınıza eşinize? Lütfen yardım alın.

Yardımcı tutamaz mısınız haftada 1 gün gelen filan?Benim yengemde hamile ona haftada 1 yardımcısı geliyor dip köşe silip süpürüyor yengemde ilerleyen günlerde temizliğin üstünden geçiyor kirlenen yerlerin filan.Yemekleride gece yatmadan yapıp dolaba koyuyor pişirmeden,ertesi gün ocağa koyuyor.

Eski konularınızı bilmiyorum. Anlayamadım ;birkaç işte çalışıyorsunuz, eve gelip çocuk bakıyorsunuz, o çocuğun sağlığı ve bakımı yüzünden sizi sürekli suçlu hissettirdikleri için kaygılı bir anne oldunuz, maddi sorunlar var bunu sürekli siz düşünüyorsunuz ve bunlardan arta kalan zamanlarda temizlik, yemek işlerinde mükemmel değilsiniz diye mi kabahatlisiniz?

İkinci çocuğu olan bir arkadaşımdan yola çıkarak şöyle söyleyebilirim kesinlikle şu an yaşadıklarınızdan çok daha fazlası bekliyor sizi. Terapi alarak bu süreci sağlıklı atlatmanızı dilerim. O zaman eşiniz de mutlu olacaktır.

Bence depresyondasınız....
Ya da tükenmislik sendromu var sizde...
Yardim alın derhal..

Kendinizi üzmeyin. Kimi zaman belli süreçlerden geçeriz. Çocuk doğmadan bi yardım alın bence, eşinize kulak verin. Çocuk doğduktan sonra geç olabilir çünkü.

Yani aslında sadece maddi konuları ben düşünüyorum kımımdılında hepsi doğru ama ona şöyle bir ekleme yapabilirim eşimde ciddi maddi kaygı yaşıyor biz maddi olarak zorlandık bir ev aldık ama elimizdeki tüm birikimi verdik buda bizi zorladı. Ben daha çok çalışmak zorunda kaldım eşim de düşünür ama ben işim gereki birkaç işte koşabildim ama kızım vardı küçük bir bebek derken şuan hamileyim 1 ayım var ama özelde part time yine devam ediyorum. Yani şu ki zor oluyor birde üzerimde farklı yükler var iş temizlik yemek vs birde kendine gel deniyor işte mesela ben maddi durumdan dolayı kızım dışında hiçbir şeye para harcamam sürekli hamileyim gibi olduğu için giysi alamıyorum mesela bunlarda bir çekimserlik yapıyor bende eşim sorumsuz değildir ama çok fevridir kızımıza karşı ve bu durumlar beni hep böyle yaptı

Destek almayı düşünüyorum ama benimle birlikte çevremdeki kişilerde gitmeli bence çünkü beni bu duruma getirenler onlar. Ben sakin yapıda birisiyim normalde ama acaba şu mu var bebekte bu mu var diye diye ben bu sefer ya var galiba ya döndüm

Sanki hamileliğimi başkasından yaşıyorum eşimle birlikte olan bir durum bu dimi neden hamileliğimde suçlu olan kısım ben olayım. Sürpriz bir hamilelik yaşadığım. Eşimin de tedbirsiz davranması ile yaşandı. Ben hep böyle birisi değildim ki olduysa vardır bir etkisi çevrenin sanırım

Şuan için pek mümkün değil. Yeni ev ve araba aldık bu yüzden olmaz. Maddi sorun yok borç falan fakat elimizdeki tüm birikim gitti eşimin maaşı ve benim kazancım ile idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…