- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.976
- 1.123
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
Geçmiş olsun canım,durumunuz genetikmiş o yüzden en iyisi doktora danışmak olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakınız kinasinlar :) Herkesin sikintiyla başa çıkma biçimi farklıdır. Kimi arabesk takılır kimi mizaha vurur. Sen ve ben mizahtan destek almisiz :) Allah kimseye vermesin gerçekten yaşamayan anlayamaz. Iyi şeyler cagiralim hayattan. 2.ler turp gibi olacak evelallah.Aklimdan silip atmaya çalışıyorum o ameliyat sürecini.. katlanmak hic kolay olmadi.
Ici akil dolu kafasini severim onun ben yaw :))
Aaa ordek ayakli demeyin esefle kiniyolarmis.
Umuyorum Allah'tan her sey guzel olacak :))Bırakınız kinasinlar :) Herkesin sikintiyla başa çıkma biçimi farklıdır. Kimi arabesk takılır kimi mizaha vurur. Sen ve ben mizahtan destek almisiz :) Allah kimseye vermesin gerçekten yaşamayan anlayamaz. Iyi şeyler cagiralim hayattan. 2.ler turp gibi olacak evelallah.
Amin bütün yavrular için inşallah.Umuyorum Allah'tan her sey guzel olacak :))
Allah sizin yavrunuza da saglik sihhat versin.
Temiz ahlakli ve ufku geniş olsun ins.
Malum okudugu halde, ufku kitap okudugu odayla;tuvalete kadar ancak genis olan insan dolu memleket :)
Nörolojik bir durum yok cok sukur. Erken teshis ve tedaviyle yuzunde asimetri de kalmadi sayilir. Gec ameliyat edilen cocuklarda burun ve cene egriligi, tek goz cukurlugu belirgin oluyo.
Biz 4 aylikken ameliyat ettirdik. Suan kismen duzeldi. Hafif bir egrilik kaldi. Ona da zamanla duzelir dediler. Yani beyin buyudukce kafatasi da duzelecekmis. Aslina rucu edecekmis.
Esasen bu ameliyatta estetik müdahale de yapiliyor. Ama bizim beyin cerrahi yapmamış. Sadece sol bingildagi sag bingildakla esitlemis.
merhaba benim 7 aylık kızıma da plagiosefali teşhisi konuldu. alnının bir tarafında çöküklük vardı.yüzünde az bir asimetri burnunda da hafif eğiklik var.Çok fazla doktorlara götürdük anlayamadılar. En sonunda ege üniversitesinde plastik cerrahı teşhisi koydu. Ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ameliyata plastik cerrahı ve beyin cerrahı da giriyormuş. Bizim içimiz rahat etmedi özel beyin cerrahlarına da gittik onlar da ameliyatı kendilerinin yaptığını tek başlarına yaptıklarını söylediler. bizim de kafamız karıştı hangisi daha iyi olur? sizin ameliyatınızı kim yapmıştı? yüzündeki asimetri düzelmişmiydi?çok geçmiş olsun size de