daha kötüsünü gördüm bu kadar etkilemedi pöff

bu erkekler neden böyle ya bende birşey ima eder gibi olsa hemen bozuluyorum.ama arkadasında abartmıs bence gayet trip yap ve o bikiniyi giy özgüvenını kırarak ne yapmaya calısyo cok zayıflarda da selülit var hem de nasıl eger kılo vermek ıstıyorsan kendın için ver ..ve de asla bır erkek için kendı kısılıgınden taviz verme canım

Neden kendini bu kadar küçük düşürüyosun ki?? Kimse sana hakaret edemez bu şekilde

söz dinlemek nedir ya 5 yaşında mısın sen
sana o kadar şişman dicek selülit tarlası dicek ve sen hala bu adamla berabersin
yolla gittsin, bulabiliyosa victoria secret meleği bulsun kendine madem

Yolla bikinili fotograflari sonra ayrilinca koz kullansin
Yapmayin etmeyin bacilar kardesler ablalar sevgilllerinize es muamelesi yapmayin herseyinize karistirmayin kendi ozgurlugunuzu kisitlattirmayin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten onun için vermem artık canım sırf kıskansın diye bi kere daha resim çekip yollamak istiyorum o halde

tatılde ne gıyeceksın bıkını gıymeyıp?

elbıseylemı gırceksın denıze yoksa haşemayla mı?

sevgılınle tatıle çıkacak kadar serbestsın ama bıkını giyemeyecek kadar kısıtlı..

ayrıca fotosunu cekıp,ona yollamak nıye?

nerden tutsak elde kalıyor..

Ittirsin gitsin. Once kendi baklava yapsin yapamiyosa tisortle gezsin.

kızgınlıkla kilo verip onsuz gideceğini mi söyledin offff çok kötü laf çakmışsın

İstediğimi alır istediğimi giyerim. Neden bikinili fotoğrafını çekip yolluyorsunki? Kızdığını biliyorsun denize gidicez başka ne giyebilirimki? Beyaz don giysem beni beğenir misin de

kaç kilosun ki ne insanlar var nelerle gidiyor denize. utanılcam bişey yok seni kıskandığı için giydirmicek olsa kötü konuşmaz diye düşünüyorum. sıkıldıysa sıkıldı sen özgüvenli ol

Neden bikinili acik sacik fotolarini gonderiyorsun? Hic mi haber okumadin? Daha gecen burada konu acildi. Bir kiz eski sevgilisi tarafindan tehdit edilmis.

Sen kendi killi göbeğine bak sonra konuş diyemedin mi...

Ben bu insanla tatile falan gitmezdim madem öyle yakisani bulsun gitsin

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Resmen arada bi gizlilik bi mahrumiyet kalmamış ilişkinin lacka olmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten onun için vermem artık canım sırf kıskansın diye bi kere daha resim çekip yollamak istiyorum o halde

canım bence yollama bu sefer de diyecekki ha iyi şeyler duymak istiyo hala falan..yapma bısey tripli ol ve tatılde hıcbıse olmamıs gıbı bıkını gıy ha buarada selülit sıkıntın varsa Sally Hansen Airbrush diye bır sprey var sorunlu bölgelerine sür çok güzel selülit kapatıyo ve de pürüzsüz yapıyo suda da kese yapmadıkca cıkmıyo deneyebılırsın canım ha buarada bunu erkk arkadsın dedi diye yapma kendın rahatsızsan yap

bu ne terbiyesizlik ya
bu adamın seni sevdiğine emin misin
benim bildiğin seven insan sevgilisini bu şekilde asla aşağılamaz ve kırmaz
rahatsızsa başka şekilde dile getirebilirdi

Ya istersen bikini giyersin, istersen mayo. Ne demek söz dinlemiyorsun? İzin verecek yetkili kişi mi o? Vazgeçirmek için yapmıyor, aşağılıyor alenen. Sen de otur nasıl zayıflayacağını düşün.

Biscolata erkeği mi sevgiliniz? Densize bak ya

Ah canm ya seni okadar iyi anliyorumki.esimde bana bazen boyle davranirdi.ama ben biliyorum onun bu davranisinin tek sebebi kiskanclik ve acikada soyleyemiyor kiskaniyorum diye boyle ozguven kirmaya calisiyor aklinca.ben dogum yaptim.gebelikte 31 kilo aldim.101 kiloydum doguma girerken.dogumdan oncesinde selulit vardi bazen fazlalasiyordu bile.ama dogumdan sonra kilo verdim. Suan gebelik oncesi kilomdayim ve fizigim dahada guzel ve tek bir selulit yok.bunlar icin hic caba sarfetmedim.kendiliginden oldu.sende kilo vercem diye aman sacma sapan ilac diet falan islerine girme.ozguvenini yikmasina izin verme sakin bak.bunu basardigini anlarsa her firsatta yapar durur.giy o bikiniyi.sahilde fil gibi kadinlar bikiniyle gezio sende ne varmis.mugladayim hep sahilde goruyorum ne bicim kadinlarda acaip ozguven var.her yandan tasmis kat kat hala bikiniyle gezio sere serpe.bosveeeer takma hic uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…