daha kötüsünü gördüm bu kadar etkilemedi pöff

Kaç kilosun merak ettim. Belki gerçekten yakışmıyordur. Dost acı da söyleyebiliyor bazen.

kaç kilosun ki ne insanlar var nelerle gidiyor denize. utanılcam bişey yok seni kıskandığı için giydirmicek olsa kötü konuşmaz diye düşünüyorum. sıkıldıysa sıkıldı sen özgüvenli ol
65 kiloyum 60ın altına hiç düşemedim ama çok uzun zaman oldu en azından bana öyle geliyor ilk defa kırıldım

erkek arkadasının sevgılısı olmak zorunda gıbı bişi hissettım.. sevmese de sevgılısı olacak hayatında

65 kiloyum 60ın altına hiç düşemedim ama çok uzun zaman oldu en azından bana öyle geliyor ilk defa kırıldım

ben 62 kiloyum selülityim ama utanmyrm onlardan herkeste olabiliyor. özgüvenini yitirme bence.
ve hemen ondan ayrıl seni böyle kabul etsin sen kuklamısın

:) üniversitede herkesin vardır böyle anıları gizli tatil olayları başta yakışmaz dediği için çekmiştim biraz göbek var biliyorum ama böyle bi cevap beklemiyodum mayo yada şort alalım demişti

ne dunyada yasıyoruz ya...boyle adamlara pirim verırsınız....bu sekılde konuşmalarına musade etmekle kalmayıp bıde bıkınılı fotograf gönderırsınız......dunyada erkek mı yok sizi aşağılayan adamla bırlıktesınız

Yanlız hepimizin nasıl pskolojisi bozulmuş..
Niye fotonu attın!!!!
Tehdit bile edebilir.
Ben dün sevgilimin telefonunda ki fotomu sildim oda park ta çekinmiştik ne olur ne olmaz değil mi?
Niye siliyorsun dedi" KK" dedim
Hey Allahım dedi güldü

Boyunuzu merak ettim. Uzunsanız 65 çok abartı durmaz. Bir arkadaş yazmış belki de gerçekten yakışmıyordur diye. Dorğu söylüyor olabilir. Bir de ilişkiniz ne kadarlık? Çok uzun zaman olduysa belki böyle birşeye kırılacağını düşünmemiştir.
Gerçi seven erkek ne olursa olsun beğenir eşini,sevgilisini.

O kim ki ondan izin alıyorsun,ayrıca seni bu kadar beğenmeyen biri neden hala seninle beraber?

iz bırakmadan sevgılı olun artık,devir kötü..

bugun severler,yarın s.....! belli olmaz:)

1.64 güzel durmuyor kilo üzerimde bunu biliyorum ama abartıda değildi :S

Oda hevesini kirmak icin ugrasiyordu,cok zorlanmadan basamis
Sende ona sort falan giymemesini soyle"kil yumagi"gibi gozukuyorsun de.hatta omuzlari falan killiysa(igggrencc)kazak mi giydin de

hahaha bu iyimiş eşler ve sevgililer ayaklanacak yakında kadınların psikolojisi bozuldu kk sayesinde diye

güldürdünüz beni ilk defa konu açtım burda sürekli takipçi değilim artık benimde psikolojim bozulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…