- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
65 kiloyum 60ın altına hiç düşemedimkaç kilosun ki ne insanlar var nelerle gidiyor denize. utanılcam bişey yok seni kıskandığı için giydirmicek olsa kötü konuşmaz diye düşünüyorum. sıkıldıysa sıkıldı sen özgüvenli ol
erkek arkadasının sevgılısı olmak zorunda gıbı bişi hissettım.. sevmese de sevgılısı olacak hayatındamerhabalar sırf içimi dökmek için konu açmayı arayıp buldum :)
eylülde arkadaşlarım ve erkek arkadaşımla tatile gidecektik sevgilimin bikini alma uyarısına rağmen ikna ettiğimi zannederek dün habersiz aldım ve resimlerini yolladım. Çok kızdı ve daha öncede biraz kilo vermemi söylerdi göbeğimle filan dalga geçerdi ama dün resmen aşağıladı yakışacağınımı zannediyorsun gibi kırıcı şeyler söyledi aslında pek alınmadım bende giyip resim attım belki fikri değişir diye düşünerek küçük olmuş 'selülit tarlası' dedi bu ağır geldi ağladım. Öyle biri değil biliyorum vazgeçirmek için yapıyor ama içimde bir şeyler koptu konuşmuyorum şimdi oda benden sıkıldığını söyledi söz dinlemiyormuşum. Normalde anneme kız kardeşime anlatırdım utanıyorum şimdi bunu nasıl anlatırım onlara fikirlerinize ihtiyacım var hepmi böyle olacak hevesimi kırdı resmen birde kızgınlıkla kilo verip onsuz gideceğimi söyledim kilo vermem lazım
Neden kendini bu kadar küçük düşürüyosun ki?? Kimse sana hakaret edemez bu şekilde
Ayrıca eşinmi o seninde izin alıyosun??
Sevince ödün veriyor insan demekkibirgün geliyor fazla verdiğini anlıyor işte[/QUOT
Bu zamanda eşine bile güvenemiyoken nasıl sevgiline bikinili resimlerini gönderebiliyosun :44:
65 kiloyum 60ın altına hiç düşemedimama çok uzun zaman oldu en azından bana öyle geliyor ilk defa kırıldım
tatılde ne gıyeceksın bıkını gıymeyıp?
elbıseylemı gırceksın denıze yoksa haşemayla mı?
sevgılınle tatıle çıkacak kadar serbestsın ama bıkını giyemeyecek kadar kısıtlı..
ayrıca fotosunu cekıp,ona yollamak nıye?
nerden tutsak elde kalıyor..
merhabalar sırf içimi dökmek için konu açmayı arayıp buldum :)
eylülde arkadaşlarım ve erkek arkadaşımla tatile gidecektik sevgilimin bikini alma uyarısına rağmen ikna ettiğimi zannederek dün habersiz aldım ve resimlerini yolladım. Çok kızdı ve daha öncede biraz kilo vermemi söylerdi göbeğimle filan dalga geçerdi ama dün resmen aşağıladı yakışacağınımı zannediyorsun gibi kırıcı şeyler söyledi aslında pek alınmadım bende giyip resim attım belki fikri değişir diye düşünerek küçük olmuş 'selülit tarlası' dedi bu ağır geldi ağladım. Öyle biri değil biliyorum vazgeçirmek için yapıyor ama içimde bir şeyler koptu konuşmuyorum şimdi oda benden sıkıldığını söyledi söz dinlemiyormuşum. Normalde anneme kız kardeşime anlatırdım utanıyorum şimdi bunu nasıl anlatırım onlara fikirlerinize ihtiyacım var hepmi böyle olacak hevesimi kırdı resmen birde kızgınlıkla kilo verip onsuz gideceğimi söyledim kilo vermem lazım
O kim ki ondan izin alıyorsun,ayrıca seni bu kadar beğenmeyen biri neden hala seninle beraber?
Yanlız hepimizin nasıl pskolojisi bozulmuş..
Niye fotonu attın!!!!
Tehdit bile edebilir.
Ben dün sevgilimin telefonunda ki fotomu sildim oda park ta çekinmiştik ne olur ne olmaz değil mi?
Niye siliyorsun dedi" KK"dedim
Hey Allahım dedi güldü
Boyunuzu merak ettim. Uzunsanız 65 çok abartı durmaz. Bir arkadaş yazmış belki de gerçekten yakışmıyordur diye. Dorğu söylüyor olabilir. Bir de ilişkiniz ne kadarlık? Çok uzun zaman olduysa belki böyle birşeye kırılacağını düşünmemiştir.
Gerçi seven erkek ne olursa olsun beğenir eşini,sevgilisini.
merhabalar sırf içimi dökmek için konu açmayı arayıp buldum :)
Niye fotonu attın!!!!
Tehdit bile edebilir.
Ben dün sevgilimin telefonunda ki fotomu sildim oda park ta çekinmiştik ne olur ne olmaz değil mi?
Hey Allahım dedi güldü
hahahabu iyimiş eşler ve sevgililer ayaklanacak yakında kadınların psikolojisi bozuldu kk sayesinde diye
iz bırakmadan sevgılı olun artık,devir kötü..
bugun severler,yarın s.....! belli olmaz:)
Niye fotonu attın!!!!
Tehdit bile edebilir.
Hey Allahım dedi güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?