daha kötüsünü gördüm bu kadar etkilemedi pöff

Hangi akılla bikinili foto gönderiyorsun yarın ayrılsan tehdit etse bence bu daha büyük bir sorun

Selülit tarlası nedir ya
Yok göbek yok kilo offff bu ne
Tatile kızarkadaşını götürüyor o kadar rahat/sınız ama bikiniye gelince olmaz
Sen ondan ayrık zayıfla nereye gidiosan git

Önceliğin kilo vermek değil sevgilini bırakmak olsun.

cidden fil gibi kadınlar umursamadan bikini giyiyor sen de ne yapmakistiosan onu yap... bikiniyle bile güneşlendiğinde izler kalıo uyuz oluyorsun... mayoyla brozlastıgında ne biçim olur hmm mayo giyceksen de mayokini al daha seksi D catlasın sen istedin mayooo bu dee

:) haklısınız iyi fikir :113:

off neden bikinili foto gonderiyorsunuz kii. aranızda mahrumiyet kalmamis cik cik cik.. sanki tatile gidince gormeyecekti. allahim yarabbim ya..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadar laftan sonra ayrılırsın demi

İnsanın zikri neyse, fikri de oymuş. Hiç öyle, beni kırmak için söylüyor, vazgeçeyim diye söylüyor diye kendini kandırma. Seni beğenmeyen adamı sen ne diye kolunda gezdiriyorsun arkadaşım.

Seni beğenmiyorsa, gitsin daha iyisini bulsun, bulabiliyorsa tabii, katıksız camış

Arkadaşlarda demiş ama bende yazmadan geçemedim daha sevgilisiniz evliymiş gibi mahremiyetini neden gösteriyorsun sevgilin ile tatile çıkacak kadar rahatsın ama bikini giymeni sorun edecek kadar sorunlu bir adam ile birliktesin ayrıca kim oluyor ki sana hakaret ediyor selülit tarlası ne demek terbiyesiz çocuk dönsün kendine baksın baklava yapsın yapamıyorsa gezmesin tişörtle dolansın ona aynen bunu de beğenmiyorsa seni mankenlerle hayatını devam ettirsin

Allah bilir nede güzel balık etli hatunsundur.....
zübük kılıklı sevgilin çok itici davrandı...yerinde olsam çok pis intikam alırım...
ama büyük ihtimalle ardından bırakırdım terk ederdim..

1.64 güzel durmuyor kilo üzerimde bunu biliyorum ama abartıda değildi :S

Çokta abartı değil. Evet kilonuz fazlalık olarak sayılabilir, şişman olarak değil. Bence giymenizi istemediği için sizide soğutmak istemiş.

Katiliyorum sonra tehdit ediyor fotograflarimla diye konu acarsiniz.Yapmayin yahu.Adamda tam densiz kusura bakma

bikini giymek için fiziğinin düzgün olması gerekmiyor ki. plajda bikini/mayo giyilir, o ortama uygun giysi odur.

senı vazgecrmek ıcın soledgne ınanmıyorum.komık.resmen sennle dalga gecmıs.snı yaralamaya calısmıs.bu bu kdr net.kılolarn sana ykıstgnı dusunuyorsan mutluysan kıme ne.kmse ıcın kılo verlmez.once ıcınden gelmesı lazm.

Selülitlerinizin görünmesinin bikiniyle ne ilgisi var? Mayo giyseniz de görünür onlar. Ancak etekli mayolardan giyerseniz biraz engelleyebilirsiniz görünmesini. Ha bu arada bu tip erkekler kadında dış görünüşe fazlasıyla, hatta haddinden fazla değer verdikleri için, dış görünüşünü beğenmedikleri kadınlara hiç mi hiç değer vermezler. Ki sana söylediklerinden de belli oluyor. Bir de üstüne bol bol aldatırlar, vefalı olmazlar. Size böyle şeyler söyleme hakkını nerden buluyor bu adam? Hiç kusuruma bakmayın, ama hala daha 'Bikini giymeyeyim diye böyle dedi' diyorsunuz, bence sizi ezmeye alışmış bu adam. Az biraz değerinizi bilin, bu adamda birazcık sizi kaybetme korkusu olsa o lafları söylemeye cesaret edemezdi, söylese de büyük pişmanlık duyar, ayaklarınıza kapanırdı beni affet diye.

Son düzenleme:
bundan daha kötüsünü de görmüşsünüz ve hala birliktemisiniz o çam yarmasıyla

söz dinlemek nedir ya 5 yaşında mısın sen
sana o kadar şişman dicek selülit tarlası dicek ve sen hala bu adamla berabersin
yolla gittsin, bulabiliyosa victoria secret meleği bulsun kendine madem

Bir de işin komik tarafı nerede sürekli karısının/sevgilisinin dış görünüşüyle dalga geçen adam var hepsi Mahmut Tuncer, Ferhat Güzel kırması oluyor. Ama maşallah hepsi birer Brad Pitt, Johnny Depp özgüvenine sahip. Şahin görünümlü Porsche her biri.

Selulitlerime kurban ol deseydin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahhyhyy fotooyaaa ne gerek warr allah askina yaaa adamdan ayrilcan yediremiycek fotolarini abuk sabuk sitelere koysunda gor bu kadar saf olmayin ya ozelliklemi yapiyosunuz siz hic turk filmi izlemedinizmi yakinda bile bile gazozda icersiniz bu kafayla ahahaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…