güldürdünüz beni ilk defa konu açtım burda sürekli takipçi değilim artık benimde psikolojim bozulur :)
cidden fil gibi kadınlar umursamadan bikini giyiyorsen de ne yapmakistiosan onu yap... bikiniyle bile güneşlendiğinde izler kalıo uyuz oluyorsun... mayoyla brozlastıgında ne biçim olur hmm mayo giyceksen de mayokini al daha seksi D catlasın sen istedin mayooo bu dee
merhabalar sırf içimi dökmek için konu açmayı arayıp buldum :)
eylülde arkadaşlarım ve erkek arkadaşımla tatile gidecektik sevgilimin bikini alma uyarısına rağmen ikna ettiğimi zannederek dün habersiz aldım ve resimlerini yolladım. Çok kızdı ve daha öncede biraz kilo vermemi söylerdi göbeğimle filan dalga geçerdi ama dün resmen aşağıladı yakışacağınımı zannediyorsun gibi kırıcı şeyler söyledi aslında pek alınmadım bende giyip resim attım belki fikri değişir diye düşünerek küçük olmuş 'selülit tarlası' dedi bu ağır geldi ağladım. Öyle biri değil biliyorum vazgeçirmek için yapıyor ama içimde bir şeyler koptu konuşmuyorum şimdi oda benden sıkıldığını söyledi söz dinlemiyormuşum. Normalde anneme kız kardeşime anlatırdım utanıyorum şimdi bunu nasıl anlatırım onlara fikirlerinize ihtiyacım var hepmi böyle olacak hevesimi kırdı resmen birde kızgınlıkla kilo verip onsuz gideceğimi söyledim kilo vermem lazım
1.64 güzel durmuyor kilo üzerimde bunu biliyorum ama abartıda değildi :S
Yolla bikinili fotograflari sonra ayrilinca koz kullansin
Yapmayin etmeyin bacilar kardesler ablalar sevgilllerinize es muamelesi yapmayin herseyinize karistirmayin kendi ozgurlugunuzu kisitlattirmayin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar sırf içimi dökmek için konu açmayı arayıp buldum :)
eylülde arkadaşlarım ve erkek arkadaşımla tatile gidecektik sevgilimin bikini alma uyarısına rağmen ikna ettiğimi zannederek dün habersiz aldım ve resimlerini yolladım. Çok kızdı ve daha öncede biraz kilo vermemi söylerdi göbeğimle filan dalga geçerdi ama dün resmen aşağıladı yakışacağınımı zannediyorsun gibi kırıcı şeyler söyledi aslında pek alınmadım bende giyip resim attım belki fikri değişir diye düşünerek küçük olmuş 'selülit tarlası' dedi bu ağır geldi ağladım. Öyle biri değil biliyorum vazgeçirmek için yapıyor ama içimde bir şeyler koptu konuşmuyorum şimdi oda benden sıkıldığını söyledi söz dinlemiyormuşum. Normalde anneme kız kardeşime anlatırdım utanıyorum şimdi bunu nasıl anlatırım onlara fikirlerinize ihtiyacım var hepmi böyle olacak hevesimi kırdı resmen birde kızgınlıkla kilo verip onsuz gideceğimi söyledim kilo vermem lazım
söz dinlemek nedir ya 5 yaşında mısın sen
sana o kadar şişman dicek selülit tarlası dicek ve sen hala bu adamla berabersin
yolla gittsin, bulabiliyosa victoria secret meleği bulsun kendine madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?