isi nasil diyeyim firmalara hizmet veriyo. rakamsal olarak aylik geliri cok gibi ama odeme alamiyor. bir ay alirsa oteki ay alamiyor. surekli bi duzensizlik oluyor. isterse aylik 20 bin kazansin duzensiz gelir kadar kotusu yok bence. ortagi var. yaninda çalışan biri var. yemego yolu vs derken o aldigi yada alacagi para gidiyo zaten. ama o kazancini cirosu uzerinden dusunup kazaniyorum zannediyor ve büyütmeye ugrasiyor. burda uzlasamiyoruz iste.Ama bu dünyada insanın başına gelebilecek en zor şeylerden biri isteöediği sevmediği bir işte çalışmak. Eşinizide bu açıdan anlayabiliyorum. Peki yapmayı sevdiği işi daha verimli hale getirmek için bir yol yok mu? Kredi ile büyütmek reklama girmek veya ortak bulup büyümek falan gibi. İşi bilmiyorum ama belki iştem anlayan bir yönetici tutulabilir. Bu şekilde çözümler...
Siz kendinizi geri cekmedikce aslinda neler olup bittigini gormez, gormek istemez. Beyefendi hayalindeki meslek adi altinda hobisiyle ugrassin siz de butun yuku omuzlayin... Ooooldu... Bir an once kendine gelmesi lazim cunku kendi isini yapanlar kolay kolay baskasinin isinde calisamaz. Surekli is batirip veya borc icinde yasayip birilerinin onu finanse etmesini bekler.
iste boyle kor topal gidiyoruz. ben 3 ayda bir falan ciddi bosanmaya karar veriyorum kendi icimde. ona da soyluyorum genele ev bakiyorum falan. sonra korkuyorum. oyle korkuyorum ko bi bakıyorum barismisim. cesaret edemiyorum. yani aslinda dünyanın obur ucuna gitsem tek basima hayatta kalirim. o bilgiye o beceriye sahibim. hem kadin isi hem erkek isi yaparim cok cit kirildim değilim. ama iste bilincaltimda yasayacagim akraba es dost baskisi mi var bilmiyorum yapamiyorum. birde şimdi oğlum var. o nasil karsilar benim direncimi iyice dusurur mu diye korkuyorum.ilişki bir bozulunca toparlamak cok zor oluyor ortada bir evlat ortada bir evlilik var en iyisini sen bilirsin canım bu konular cok bıçak sırtı iyi ve sakin kafayla oturup düşünmek gerekli
gercekten isi bırakabilir miyim bilmiyorum ama hep diyorum. zaten isime daha dogrusu ortamima katlanmakda zorkuk cekiyorum. kredi bitsin isi birakcam diyorum ama o kendine o kadar cok guveniyo ki ona gore o zamana kadar benim calismama gerek kalmayacak kadar geliri cok olmus olacak.6 yıldır katlanmışsınız. Ona kredi bittiği gün istifamı vericem.Daha fazla dayanamıyorum deyin. Artık istediğin işi yapıyosun, Eve bakabilirsin artık . Benden bu kadar deyin. Çok yoruldum deyin.Ona kendini düzeltmesi için zaman vermiş olursunuz. Bu süre içerisinde bir iyileşme göremezseniz. Boşanma kararı alırsınız.
biliyor hep anlatıyorum ama onun bakis acisiyla benimki cok farkli. ona gore zaten bizim icin yapiyor. cok kazanacak bana eve surekli yardimci tutacak. istemezsem calismayacagim vs bu şekilde bi yasam kurmak icin bu isi yaptigini ve isini cok sevdigini soyluyor.Bence karşınıza alıp bu bize anlattıkları nizi Eşinize anlatin
Özel bir iş idare etmek gerçekten çok zor. Rabbim kolaylik versin ve inşallah eşinize de hayırlı paralar versinbiliyor hep anlatıyorum ama onun bakis acisiyla benimki cok farkli. ona gore zaten bizim icin yapiyor. cok kazanacak bana eve surekli yardimci tutacak. istemezsem calismayacagim vs bu şekilde bi yasam kurmak icin bu isi yaptigini ve isini cok sevdigini soyluyor.
halbuki tum saclari bile gitti bu ise baslayali. ve de ben sayisal oynadigim donemde bile 6 li cikmasin 5 li ciksin diye dua eden insanim. hakikaten cok para istemiyorim.. yokluk olmasin yeter.
o bosanma kararlarimi kendi psikolojim acisindan sigorta gibi goruyorum. vunku o kararlari alip rahatlamasam su an psikolojim cok daha kotu olurdu heralde. ve ben her karar aldigimda cidden aliyorum blof yapmiyorim. egrisini dogrusunu dusunuyorum nasil yaparim ederim diye. her seferinde farklı bir yol bulup tamam bunu uygulayayim diyorum ama uygulamaya geçmeden cesaretim kırılıyor. onceleri o evden gitsin diyordum ama sonra vazgectim. bi sitede 1+1 ev tutmak yada annemlerin ordaki siteden ev tutmak daha mantikli geldi. cunku evde yalniz kalamiyorum ben. guvenlikli bir site olursa daha cesur olabilirim belki. su anki evimde kalirsam zor.Yaptığınız en büyük hata boşanma kararı alıp devamını getirememek, yapamayacağınız bişeyi ona söyleyerek koz veriyosunuz. Artık sizin boşanmayacağınızı biliyor, Kredi bittiğinde işten çıkmasanız bile maaşınızla geçinecek duruma gelirsiniz, Karar verdiğinizde boşanma davasını açarsınız. Mecburen gitmek zorunda kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?