Kendi işinin patronu olma sevdası ile eve doğru düzgün katkısı olmadığını göremeyen erkek tipi.. ve cok var böyle düşünen erkek.. siz kredi ödeyen çalışan bir anne.. Tüm hesap kitabı yapıp dertlenen denklestiren taraf.. o iş beğenmesin patron olsun da para kazanmasa da olur.. offf.. ev geçirdiren tüm erkekler Çılgınlar gibi mutlular işlerinde sanki.. Karım var çocuğum var 3 kuruş fazla kazanayim diye yirtinanlar.. esiniz aklını başına toplamali..
esimi seviyorum. cok kus de kalamam hatta. o da beni sever. bana yemek falan hazirlar onume getirir. naiftir merhametlidir. iyi bir babadir. arada okuzlugu tutsa da genel olarak iyidir.
ama bu is konusu beni biktirdi artik. o sorumluluk almadikca ben daha cok sorumluluk aliyorum. ben sorumluluk aldikca buni tasiyamaz oluyorum vs iste bunaliyorum. cenderede gibi hissediyorum kendimi.
Kendi işinin patronu olma sevdası ile eve doğru düzgün katkısı olmadığını göremeyen erkek tipi.. ve cok var böyle düşünen erkek.. siz kredi ödeyen çalışan bir anne.. Tüm hesap kitabı yapıp dertlenen denklestiren taraf.. o iş beğenmesin patron olsun da para kazanmasa da olur.. offf.. ev geçirdiren tüm erkekler Çılgınlar gibi mutlular işlerinde sanki.. Karım var çocuğum var 3 kuruş fazla kazanayim diye yirtinanlar.. esiniz aklını başına toplamali..
bide aslen muhasebeci. sevmedigi yapmak istemedigi meslek bu. kendi isinin muhasebesini tutsa gelen giden hesabi yapınca ortada bisi kalmadigini gorecek. ama gormuyor iste.
aileme de yansitmiyorum cunku esimi sevmezler. evlenmemi istememislerdi. son mahkeme asamasinda ancak söyleyebilirim onlara. iyice emin olmadan soylersem hersey daha kötü olur. ayrilmaya karar verip herkese söyleyip sonra barismak falan istemiyorum. bitirme kararı alinca bitmesi lazim. iste ozaman hersey icin gec olacak. belki anca o zaman kafasina dank eder
Eşinizden ev için harcadığı parayı kuruş kuruş yazmasını isteyin. Madem çok kazandığını sanıyor, ne kadar kazandığının farkına varsın. Ben insanın sevdiği işi yapması taraftarıyım ama bunu yaparken sizi yük altında ezmesi normal değil, Kredi borcu varken biraz dişini sıkıp azıcık düzlüğe cıktıktan sonra girişimde bulunması daha doğru olurdu ama olmamış. Allah kolaylık versin. Sizi çok iyi anlıyorum