daha ne yapabilirim?

yesilkoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
218
5
68
arkadaşlar 168 boyunda 64 kiloda 26 yaşında bir bayanım ve 57 kilo olmak istiyorum. bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum.ayrıca,
*termal şort giyerek 500 ip atlıyorum
*20 mekik çekiyorum
*yeşilçay içiyorum her gün
*2 litre su kesin içiyorum
şu an itibariyle aç karna 63,4 deyim
bunların dışında süreci, desteklemek için ne yapabilirim
çalışan bir bayanım bu da bilgilerinize... yardımlarınızı bekliyorum

yürüyüş de eklerseniz tadından yenmez. arabanızla gitmiyorsanız duraktan erken inip yarım saat yürüyebilirsiniz.

yürüyüş en büyük sıkıntı yaşadığım yer yürüyüş imkanı pek olmayan bir yer(küçük ve gelişmemiş bir doğu ilçesi) iş yerim de evime çok yakın((

beslenme şeklinde bi hata olabilir belki,şu ana kadar kilo verdiysen eğer duraklama evresi yaşıyo olabilirsin,yada karbonhidratı yanlış ve gereksiz tüketiyor olabilirsin....

aslinda ekmekle cok aram yok ama makarna seviyorum( tabi bazen baska seyler de fazla kaciyor ki veremedim pek fazla. olacak insallah

son konusmadan bu yana gidisatta degisikliklr oldu
ip atlamayi biraktim is yogunlugu yuzunden cok fazla agri yapti
gobek hareketler yapiyorum platese benzer hareketler
gece yatmadan once elma sirkesi bal su kurune basladim dun itibariyle(bu kur ile daha once de kilo vermis idim)
nurs lokmanin biberiyeli form cayini aldim bugun itibariyle de onu iciyorum
ayda 6 kilo verdim diyenler var bu cay ile bakalim nolcekk:)))

kilon boyuna göre gayet iyi balıketi kıvamınysan bölgesel fazlalık yoksa kilonu koru sıkılaş yeter bence zafiyet geçirmeye kemik saydırmaya gerek yok kadın dediğin biraz etli olmalı ..

kilon boyuna göre gayet iyi balıketi kıvamınysan bölgesel fazlalık yoksa kilonu koru sıkılaş yeter bence zafiyet geçirmeye kemik saydırmaya gerek yok kadın dediğin biraz etli olmalı ..

:))) ben de cok zayifliktan yana degilim ama bolgesel sorunlar oldugumdan sisman gösteriyor beni. göğüsler buyuk göbek de var hafif gobegi azaltip bir kac kilo verip sporla sikilasmak amacim simdilik:))

bende 1.68 boy 63 kg 57 olursam gayet güzel olacak. benimki de bölgesel sürekli masa başı çalıştığımdan göbek kalça şişti gidiyor. fitness a başladım 1 ay oldu hafta da 3 gün.1 ay oldu 3 kilo verdim 3 cm de inceldim. dar gelen kotum vardı şu an rahat oluyor. ama biraz daha vermem gerek.spor şart yediklerinize dikkat edin.gerisi gelir diye düşünüyorum. başka şeyler yapıp kilo veren varsa paylaşalım şekerler :)))))

bugün itibariyle 62 olmuşum. sevindim ama biraz yavaş oldu. bu sürede spor da yaptım mümkün olduğunca sıkılaştım daha fazla vermiş gibi duruyorum. platesten karın egzersizleri çok iyi geldi. Ebru Şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini almaya karar verdim. Düzenli olarak yaparsam süper olacak.

inşallah gerisi gelir 57 kilo benim de en sevdiğim kilomdur ama daha var ona yaaa( hadi bakalım beraber verelim kiloları:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…