Daha ne yapmam gerekiyor?

Evi her gün süpürüyorum, her süpürüşümde makinenin haznesi doluyor tozla... toz alıyorum 2 gün sonra bakıyorum kalın tabaka olmuş resmen. Biz temizliyoruz, 2 gün sonra 2 ay ellenmemiş gibi oluyor hiç can sıkmaya değmez

Iyi geceler arkadaşlar...

2 gun once kalabalik bir misafir grubunu agirladim evimde cocuklari da vardi ve beyaz corap giydirmişlerdi. Ilk girdiklerinde coraplarinin alti bemmbeyazken cikarken simsiyahtiii :KK43:( ve ben şoka ugradim...

Evim parke parkemden hic memnun degilim parlamiyor hic silinmiş gibi gozukmuyor... iki gunde bir supurur her gun de evimi silerim her girdigim odayi 2 kez silerim... Onlar gelmeden de gecesinden silip uyudum..
Ve arkamdan konuşmuşlar coraplarin alti leş gibi oldu temizlik yapmiyor mu diye :KK43: bu beni cok uzdu ya silmesem temizlemesem tamam dicem ama bu kadar temizlik yapip bu pisligi haketcek ne yaptim ben o kadar moralim bozuldu ki anlatamam ve bu ilk degil. Nerde hata yapiyorum cok moralim bozukkk... siz temizliginizi nasil yapiyorsunuz evi yazlik halilarla ni donatayim ?

Edit: ilk evlendigimde gunde 3 kez siliyordum annemden oyle gormuştum... bir aksam yine beyaz corapli bir misafir gelmisti onunda corabinin alti simsiyah olmuştu. Kadin suratima bakip hic temizlik yapmiyonmu evde dedi. Cevap verememistim sonra da temizlige küsmüştüm...
ay terlik ver ayaklarına sen de..

Ne sorunlu bir arkadaş grubusunuz? Yemeyip içmemiş dedikodu yapmışlar tutmuş bir de size yetiştirmişler.
Ben olsam bir daha galdiklerinde galoş uzatırdım ayaklarına.
Çoraplarına zeval gelmesin.
Ayrıca böyle tiplerle görüşüp evim bal dök yala olup, bu insancıklardan takdir alacağıma,
pisliğimle evimde tek başıma otururum daha iyi.

Temizlik icin onu bende duymustum ama milyon tane sey denedim parkemi sadece bitane yersil parlaj birakiyor o da sadece silindigi gun yapmadigim denemedigim sey kalmadi hepsi kuruyunca berbat yapiyor parkelerimi sanki hiç silinmemis gbi. Sirkeli suyu parkede denedinizmi ?

Denedim. Parlatiyor kir leke falan birakmiyor. Tavsiye ederim. Fazla dokmenize gerek yok

Halim yok malesef bende hem yazlik hem kislik halilardan alayim diyorum eviminde tam karsisinda tasindigimdan beri insaat var evim yol ustu balkonu gunde 3 kere de silsem yikasam hep kirli olur ama ev işte klima aciyorum surekli nerden giriyor bu toz bu pislik

Uzağa bakmaya gerek yok.
İnşaat varsa yakınlarda, ne yaparsanız yapın, o toz içeri illaki girer.
O yüzden kendinizi fazla kasmayın derim.
O inşaat bitene kadar sizin de tozunuz bitmez malesef ki...

Sagolun kizlar şu cila meselesini arastirdim en kisa surede yaptiricam normalde boyle seyleri emin olun takmam terlik elimde gezerim ama giymezler sicakmiş bilmem neymiş... ben biraz fazla takinti yaptim sanirim. Kuzenim 2 hafta temizlik yapmadigi zaman bile evi benimkinden daha temiz. Kiş sonrasi eve temizlikci cagirmiştim. Ve yinede gelmeden once evi temizlemiştim. Bana evin cok kirli yillardir temizlenmemiş sanki demişlerdi. demişlerdi. Bende temiz eve sizi neden cagirayim zaten demiştim susmuşlardi. Ki o zamanda 2 gunde 1 toz alip evi supurup siliyordum. O gunde baya bi kotu olup herkese sormuştum nasil temizlik yapiyorsunuz siz bendemi sıkıntı var diye. Neyse temizlik konusunu biraz fazla takmiş olabilirm evet.. hepinize tesekkur ederim yardimlariniz icin.

Back
X