Arkadaşlar yıllar önce biriyle konuşmuştuk çok kısa o zaman başka biri girdi hayatıma yarım kaldı. Geçenlerde instada hesabı karşıma çıktı konuşmaya başladık. Ben ondan büyüğüm yaşımı söylediğim. Aa iyi ya ben daha çok yaş farkı var sanmıştım dedi. Biraz rahatsız oldum. Sonra sohbet ettikçe zaten uyuşmadığımızı anladım hep bir laf sokma çabası var gibi. Bir yandan da ah ah niye o yıllarda görüşmedik biz şimdiye evlenmiştik filan diyor iltifatlar ediyor. Neyse mesela ben gezmeyi seviyorum dedim sen sever misin dedim. Bir paragraf yazı gezmek çok saçma gün sonu gezenle gezmeyen aynı oluyor filan. Neyse bence öyle değil dedim kapandı. Geçen de spora gidiyorum ben hastalığım için fizik tedavi daha doğrusu dedim ki sen spor yapıyormusun fitness filan. Yok dedi. Yine bir paragraf yazı işte spor son yıllarda abartıldı işsiz beden eğitimi öğretmenlerine iş kapısı oldu o fittnes salonları. Aynı insanlara hayvan sevgisi aşılayıp veterinerlerin ekmeğine yağ sürmek gibi filan diyor. Yani bakış açısı bana mı garip geldi. Neyse tabi ben de bu sefer kapatmadım ve irdeledim. İşte yayınlar böyle diyor tıp bilimi şöyle diyor vs diyorum. Tartışmaya döndü. Ve tartışmanın ortasında bilmiyorum neden birden offfff banane yaaa git bu işin uzmanı arkadaşın varsa onla konuş dedi. Ben de sana of dedim. Sıkıldımmm yazmış sonra. Ben de senden sıkıldım Ne biçim bir tarzın var hiç tartışmadın heralde arkadaşınla bir konuyu üslubun çok kötü dedim. Ve aşırı sinir oldum bu nedir ya bana bu şekilde davranabilmesine çok sinir oldum. Engellesem çok mu anlam yüklemiş olurum bilmiyorum?