Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Hani ilgisi hoşuma gitti, diyordun?
Alıntıladığım mesajdada, arkadaşlar söyleyene kadar anlamadım, diyorsun.

Ben anladım seni, biz sana ne yazarsak yazalım senin için anlamı yok. Sadece şunu duymak istiyorsun, evet adam sana aşık, evet şimdi seninle mesafe koyduğu için ölesiye mutsuz, hatta WhatsApp tan seni asla engellemez kesin eşi engellemiştir, ortalık biraz durulsun sana aşkını ilan edecek.

Oldu mu, rahatladın mı

Duymak istediğim bunlar değil,ne diye rahatlıyayım
zaten artık aynı şeyleri yazmaktan da sıkıldım. Kim ne istiyorsa düşünsün ben artık bunu kafama takmak istemiyorum.
Kendime çeki düzen vermem gerekiyor artık

Merhaba, yine kendimi mutsuz ve çaresiz hissettiğim bir dönemdeyiz.
Lütfen bana bir yol gösterin. Ben bu adamla aynı işyerinde çalışmak istemiyorum.
Onu görmemek için bütün gün bilgisayar ekranına boynum aşağığı bir şekilde bakıyorum,bu şekilde durmaktan artık boynum ağrımaya başladı. O bölümde yokken yokken çok iyiyim o gelince içime kasvet çöküyor..

Karşılaşmamak için çok çabalıyorum.Ben ne yapayım bölüm değiştirmek istiyorum ama yılbaşından sonra mümkün.

Konuşmuyoruz diye de daha önce yaptığı işleri de artık yapmıyor o işler bana kaldı kendi işim yetmezmiş gibi, nedir yani anlamıyorum ki muhabbet ederken çoğu işe yardım ediyordu ortak yapıyorduk şimdi birşeye eşini sürmüyor.

Aileme odaklanmaya karar verdim eve geldiğim zamanda bunu yapıyorum zaten eşime çocuğuma vakit ayırıyorum evde mutluyum ama işyerinde sinirlerim tavan yapıyor.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Artık takmak istemiyorum, napayım ben bir psikoloğa filan mı gideyim acaba

Allah rızası için git . Adamı nasl takntı yaptysan aklndan çkmıyor.

Allah rızası için git . Adamı nasl takntı yaptysan aklndan çkmıyor.
Farkındayım ben istemiyorum böyle olmayı, görmeyince iyiyim. Ama aynı ortamda bulunmak istemiyorum
Kendimi kötü hissediyorum gerçekten böyle olmak istemiyorum, eski halimi özledim böyle biri değildim
Takmak istemiyorum.

Yılbaşına kadar sıkıverin dişinizi. Bişey kalmadı.
Resmi iş bölümü yok mu? Onun işlerini yapmak zorunda değilsiniz, neden amirinize durumu bildirmiyorsunuz?

Yılbaşına kadar sıkıverin dişinizi. Bişey kalmadı.
Resmi iş bölümü yok mu? Onun işlerini yapmak zorunda değilsiniz, neden amirinize durumu bildirmiyorsunuz?
Bana ait olan işler var ama onların dışında geriye dönük bir çok iş oluyor. Onları da o gönüllü olarak yapıyordu programı çok iyi biliyor çünkü ama amir ona vermedi sadece kendi istediği için yapıyordu. Hatta benim kendi işime bile yardım ediyordu. Benim 2 günde yaptığım işi o yarım günde bitiriyor

Amire söylesem asla birşey yapmaz onu çok tutuyor. Ama ben sinir oluyorum bu kez. İlla insanların yardım etmesi için yüzüne gülmek Muhabbet etmek mi lazım. Konuşmayı kesince neden iş yapmayı bırakıyor?bilerek yapmıyor. Başka bölüme gidiyor başka bölümdekilere yardım ediyor.
Yılbaşına kadar dişimi nasıl sıkarım bilmiyorum. Akşama kadar zor dayanıyorum. İstifa etme derecesine geldim artık

İşlerinizi yapmaya devam ederse insanların başka birşey anlayacağını düşünüyor olabilir.

Adam çalışkan, işi de sizden daha iyi biliyor sanırım. Arada kalırlarsa onu seçerler. Sakin olun, bu ortamı oluşturmayın. Yılbaşına kadar az dişinizi sıkmaktan başka çareniz yok gibi.

Aynı kurumda aynı maaşa çalışıyorsanız bi zahmet kendi işinizi kendiniz yapın. Adam mecbur değil ki size yardımcı olmaya.

Kaç ay oldu, bu kadar gündeminizde tutmanız normal değil. Adam sizin iş arkadaşınız dışında hiçbir şey. Evli çocuklu bir kadın gibi davranın.

Yanlış anlaşılmaktan korkuyor olabilir ama sonuçta iş yani özel bir konu değil bu. İstediği zaman iş yapıp istediği zaman oturup oturup gitmesi mantıksız değil mi
Benden baya tecrübeli ve müdür onu çok tutuyor ama kendi işim yetmezmiş gibi diğer işlerde üstelik onun daha önce yaptığı işler üzerime kalınca çok sinir oldum, dün ağlayacaktım sinirime.

Gerçekten artık saçma takıntıdan kurtulmak istiyorum.aynı ortamda bulunmak istemiyorum.karşılaşmamak için o kadar uğraşıyorum ki oda öyle.
Umarım bir an önce giderim şu bölümden

Adam ağzınızın içine bakarken şimdi yüzünüze bile bakmaması sizi kahreden aslında. Bunu da varlığından rahatsız oluyorum şeklinde anlatıyosunuz bize. Bu duruma kendinizi siz düşürdünüz. Sıradan bir iş arkadaşımla departman içinde hiç bir bağımız kalmamış ve birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoduk. Kendimi sizin gibi kahretmedim. Anlatabildim mi? Siz kaybettiğiniz ilgi alakanın peşindesiniz. Tepki görmemek için bu kez bu adama sinir oluyorum diye bu konuya dönüş yaptınız.

Aynı maaşı aldığımı ne biliyorsun
Benden çok tecrübeli ve haliyle aldığı maaşta benden çok fazla
Ben kendi işimi zaten yapıyorum, bu zaman kadarda kendi işimi kendim yaptım o yoktu ki
Daha önce yaptığı bir işe elini sürmüyor, benim işim değil bu ama onun yüzünden bana kalıyor. Biliyor müdürün onu tuttuğunu.
Bana yardım etmeye mecbur değil ama iş yapmaya mecbur. Tamamen kendi insiyatifinde. Böyle şey mi olur.
Aramız iyiyken iş yap, aramız bozulunca hiç birşeye elini sürme. Ne güzel

Tamam sizden fazla maaş alsın ama siz diyorsunuz işi yapıp yapmamak adamın insiyatifinde diye. Amiriniz bu işi size verdiyse siz yapacaksınız başka alternatifiniz var mı?
Artık adama nerden saldıracağınızı şaşırdınız. Gerçekten ilgi duymasanız bu kadar zorunuza gitmezdi.

İstemiyorum. Ben bu adamla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Görmemek için iş yaparken ekrana başım aşağıda bakmaktan boynum ağrıyor, tuvalete giderken karşılaşmamak için onun dışarıdan gelmesini beklemekten sıkıldım. Sürekli çabalıyorum ve ben bundan yoruldum. Mesela dün başka bir bölüme gitti bütün gün yoktu çok rahattım istediğim gibi davranabildim.
Bu artık ilgi alaka kısmını geçti, kimseden ne ilgi ne alaka beklentim var. Eşimle mutlu olmak için elimden geleni yapıyorum ben

Ama iş konusunda daha önce yaptığı işe elini sürmemesi beni çok sinirlendiriyor. Aran kötü olabilir, konuşmaya bilirsin ama iş yapmak zorundasın. Bütün işler üzerimde. İlla insanların iş yapması için yüzüne mi gülmek lazım ben anlamıyorum ki. Amirinde onu tuttuğunu biliyor
Şu bölümden bir an önce gitmek istiyorum.

Bakın buraya geldiğinde biz samimi değildik ve o hiç bir işe elini sürmezdi. Benim zaten kendi yaptığım işim var.
Samimi olduğumuz dönemde olan ekstra işleri o aldı onları yapıp üstüne benim işlerime yardım ediyordu.
Şimdi o daha önce yaptığı işr benzer bir iş var ve onun oluşturduğu taslak, onun yaptığı işlem yani ben hiç yapmadım bu işi. İstese çok rahat yapar ama bilerek yapmıyor elini sürmüyor. Neden aramız kötü diye.
Madem iş arkadaşı neden işi yapmıyor, başka bölümdekilere kadar yardıma giden kişi.
Allahım ya o gitsin, ya ben gideyim. Çok sıkıldım

Hanımefendi niye yapsın bu saatten sonra . Siz is yerinde düştüğünüz durumun farkında değilsiniz sanırım. Ama adam farkında. Uzak duruyor işte işinizi yapması yada yardım etmesi icin iletişim kurması lazım ki iletişim kurmak istemiyor sizinle . Evli bir kadın anne olarak amma taktınız elin adamına bu ne ya böyle. Okurken ben sizin adınıza utandım. Biraz kendinize gelin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…