- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ama hâla neden engelledi diyosunuz, buradaki kadınlar tek tek üşenmeden olasılıkları yazmış. Yok O değil bu değil ama neden diyosnuz... Buradan ne bekliyorsunuz, bunları eşinize anlatın madem hiç bir hissiniz yok o adama? Madem sadece merak ediyosunuz, madem bu durum çok saçma. Eşinizle konuşun. Tamamen dürüst olmuş olursunuz. Hem ben kendisine gerçekten üzüldüm. Eşiniz departmanında herhangi bir hatun için bunları hissetse, bu kadar düşünse kafaya taksa, eşinize karşı o kadar da sevecen olmazsınız zannımca..İyi de bu olay olalı 1 ayı geçti neden şimdi engellesin. Ben bir kere mesaj yazdım oda bayramda. Onun dışında hiç bir mesajım yok, sadece duruma fotoğraf koyuyorum bazen o kadar
Söylenti onun bana ilgisi olduğu ile ilgili yani peşinden koşan ben değilim oda biliyor,ben onunla doğru düzgün muhabbet bile etmiyordum o her konudan muhabbet etmeye çalışırdı. Şu anda da yüzüne bakmayan benim, onun bulunduğu ortama girmeyen benim
Mesela dün ben arkadaşımla dışarıya çıktım hava almaya, dönüşte merdivenlerin başındaydı merdiveni çıkarken oda merdivenin başındaydı, gördüm bana baktı, sinirli bir şekilde gitti ne olduğunu anlamadım.
Bunlar uydurma değil işte, ortamı görseniz yani o kadar gergin ki sanki bir şey olucak ve biz kavga yapıcakmışız gibi geliyor bazen. O kadar da konuşmamaya çalışıyorum
Bende bilmiyorum neden 1 ay sonra engellediBen tembel bir insan olduğum için konuda sadece sizin yazdığınız mesajları okudum profilinizden.
Alt alta sürekli "neden 1 ay sonra engelledi yazıp duruyorsunuz, bozuk plak gibi çok komik.
Eminim aklı selim üyeler bu kadar sayfada söylenebilecek her şeyi söylemiştir. Sırf, dışarıdan herkes şeyin farkında olduğu halde saf ayağına yatan ve komik derecede takıntılı biri gibi görünüyorsunuz demek için yazdım.
Bu arada hakkatten neden 1 ay sonra engelledi acaba yaw
Sanane yaa sanane bacım sanane ? Belki engellemadi sildi numaranı.. Adam birde kalkıp sana hesap mı verecek ya .... seni şu yüzden engelledim diye falan.. napıodun adamın durumlarına mı bakıodun sürekli.. adam belli ki bezmiş senden. Bıkmış senden ne yaparsam yapayım yakamı kurtaramıyorum bu kadından bari engelleyeyim anlar yakamı bırakır dedi belki de.. Allah Allah yaa... zırt pırt karşıma çıkıyor konu ifrit oldum yemin ederim ki. Ne takıntılısın ya.. sanane bacım sanane... Adamdan sananeee ? Evli barklı adam Sananeeeee Sananeeeee Sananeeeeee..Bende bilmiyorum neden 1 ay sonra engelledi
şaka gibisinizBende bilmiyorum neden 1 ay sonra engelledi
Anlamak istemiyorsunuz. Size diyorum ki '' Adamın varlığını unuturum. '' Ne demek bu? Umrumda olmaz ne yaptığı, sürekli neden böyle yaptı neden şöyle yaptı düşüncesi dönmez kafamda. Muhtemelen beni engellediğini bile farketmem yani. Hoş, hasbelkader farketsem de umrumda olmaz, aksine canıma minnet olur. Gidip kocamın telefonundan kontrol etmem. Elim ayağım titrer kocam farkedecek diye.Bende onun bulunduğu ortamda bulunmuyorum zaten, konuşmuyorum hiç bir şekilde. Dışarıya bile çıkmak için onun gelmesini bekliyorum kapıda karşılaşmamak için
Her hareketini izlemiyorum, aynı ortamda olduğum için görüyorum. Oda beni görüyor yani büyük bir yerde çalışmıyoruz sonuçta
Peki ama neden 1 ay sonra engelledi?!Gözünüzü seveyim şu konuya yazmayın yaKadın hala ama ama ama... neden öyle neden böyle sorgulayıp duruyor. Normal düşünen bir insan olsa bu kadar laf anlatmakla uğraşmaz konusunu kapattırır giderdi. Vallahi harflerinize parmak uçlarınıza yazık
Oyle diyorsaniz oyledir.Evet, çocuğum annemde bu akşam. Eşimde aşağıda yarım saat içinde gelicek onu bekliyorum.
Burdaki tavsiyeleri dinleyerek eşime daha çok vakit ayırıcam bu akşam çocuğumuz da evde yokken
Hiç seslenmiyor, benimle ilgili bir iş olduğunda yanındakine söylüyor o kişi geliyor benim yanıma
Bende aynı şekilde onunla ilgili birşey olduğu zaman yanındakine söylüyorum
Yazma hanımefendi sana zorla yazdıran mı varSanane yaa sanane bacım sanane ? Belki engellemadi sildi numaranı.. Adam birde kalkıp sana hesap mı verecek ya .... seni şu yüzden engelledim diye falan.. napıodun adamın durumlarına mı bakıodun sürekli.. adam belli ki bezmiş senden. Bıkmış senden ne yaparsam yapayım yakamı kurtaramıyorum bu kadından bari engelleyeyim anlar yakamı bırakır dedi belki de.. Allah Allah yaa... zırt pırt karşıma çıkıyor konu ifrit oldum yemin ederim ki. Ne takıntılısın ya.. sanane bacım sanane... Adamdan sananeee ? Evli barklı adam Sananeeeee Sananeeeee Sananeeeeee..
Bırak artk şu adamın yakasını yav. Valla seni bulup sirkeleyip kendine gel sen evlisin adam evli diyesim var artk aaaaaaaa...!!!
Karşıma çıkıyor. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun.. insanlar sana bütün ihtimalleri söylüyor asla ama asla tasvip olmuyorsun.. dayanamıyorum yani. Ne diyelim ablacım git burda bize sorduklarını adama sor. Buz nereden bilelim seni niye engelledi sana niye sinirli baktı.. adama sor al cevabını otun aşağıya.. kocan var ya insan az normal olanı yapar da başka adamı düşünmez..Yazma hanımefendi sana zorla yazdıran mı var
Adamın bıkacağı hiç bir şey yapmadım ben. Neyse zaten anlaşılamıyorum kaç gündür
Evet evliyim, adamda evli. Bu konu çok uzadı kaç gündür aynı şeyleri yazmaktan yoruldum. Yapıcak çok birşey de yok aslında. Olması gereken kafamdan şu durumları atlatmak.
Adamın ilgisi var yada ilgisi benim hoşuma gitti bunların hiç bir önemi yok artık. Saçma sapan düşüncelerle eşimi ihmal etmemem gerekiyor. Herkes evliliğine adapte olmalı
Defalarca yorum yazdınız bıkmadan usanmadan hakkınızı helal edin
Hepinize teşekkür ederim, özellikle çok kez yazan bazı üyelere
Onlardan biri olarak, adamın sizi niye engellediğini öğrenmeden mümkün değil rahat edememEvet evliyim, adamda evli. Bu konu çok uzadı kaç gündür aynı şeyleri yazmaktan yoruldum. Yapıcak çok birşey de yok aslında. Olması gereken kafamdan şu durumları atlatmak.
Adamın ilgisi var yada ilgisi benim hoşuma gitti bunların hiç bir önemi yok artık. Saçma sapan düşüncelerle eşimi ihmal etmemem gerekiyor. Herkes evliliğine adapte olmalı
Defalarca yorum yazdınız bıkmadan usanmadan hakkınızı helal edin
Hepinize teşekkür ederim, özellikle çok kez yazan bazı üyelere
Bende bilmiyorum neden 1 ay sonra engelledi
Teşekkür ederim, Burdaki yorumlar beni kendime getirdi.Yuvanzda huzur, mutluluk daim olsun..artt önünüze bakın lütfen. Ve bence konuyu da kapattırın buraya geldikçe de sürekli aynı düşünceleri kendi kendinize tekrarlattrıyorsunuz..
Onlardan biri olarak, adamın sizi niye engellediğini öğrenmeden mümkün değil rahat edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?