Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

O önlemi bende alıyorum, siz sanıyormusunuz ki devamlı adamla konuşmaya çalışıyorum
Onun bulunduğu yerde durmamaya çalışıyorum, bana artık ismimle seslenemiyor bile.
Algımda sorun yokta kafam neden bu kadar dolu neden yani üstümden atamıyorum bu durumu anlamıyorum. Yazdıklarınızın farkındayım, durumun çok saçma olduğunun farkındayım, başkası açsaydı bu konuyu bende sizin gibi yazardım ama sürekli neden neden diye düşünüyorum işte
Gerçekten benim durumum psikologluk, başka türlü rahatlayamıcam

adama bir şeyler hissediyosunuz o yüzden bu kadar sorguluyosunuz. Okb olsanız da eğer bu kişi sevgi beslediğiniz biri olmasaydı üç gün tarkardınız ama gördüğümüz üzere siz yatıp kalkıp bu adamı düşünüyosunuz. Yani işyerindeki kız arkadaşınızla aranız bozuldu sebepsiz yere köprüleri yaktınız bu kadar üzülmediniz, hatta iş dışında konuşmak istemiyorum dediniz ona. Kafaya takmadınız. Adama arkadaşınızın düşüncelerini açtınız, ki ben de arkadaşlar gibi adamı yokladığınızı düşünüyorum. Sonra bir yerde dengeler bozuldu. o ona hesap sordu, siz sinir krizleri geçirdiniz. Aman eşlerin kulağına başkasından giderse daha kötü olur diye eşlerinize açtınız vs vs.

siz bunlardan ucuz kurtulduğunuza sevineceğiniz yerde, bana neden engel koydu diye zamanınızı israf ediyosunuz. Moralinin bozuk olmasını kendinize bağlıyorsunuz. Belki de şunu istiyosunuz, sizinle arası bozuk diye üzgün, sizi özlüyor, sizinle eskisi gibi olamadığı için içleniyor, kahroluyor ağzını bıçak açmıyor ve sebebi sizsiniz. Siz, siz, sizzz.
seviyosanız gidin konuşun bence, hayatınızı bu kadar drama bağlamayın. Ne konuşacam selam dahi vermiyorum demişsiniz ama yine sizin içinize dert olmuş selamlaşmamak. Sandınız ki selam vermesem gelip soracak(eskiden soruyormuş ya neyin var neyin var diye) ama sormayıp üstüne engel atınca.... Ava giderken avlanmışsınız.

Eleştirmek için demiyorum ama bence psikologa gitmelisiniz . Daha önce de takıntı yaptığınızı söylemişsiniz .Belli ki genel olarak hep bir şeyleri kafaniza takıyorsunuz. Bu durumun nedeni neyse psikolog ona gore bir çözüm bulur en azından.

İş yerindeki halini gördüğüm için rahat yazıyorum.1 ay öncesine kadar bu olay olmadan önce gayet neşeli biriydi, hatta devamlı konuşmak için bir konu bulurdu. Morali bozuk biliyorum,
konuşamıyor ismimle bile hitap edemiyor.asla gelipte neyin var diye soramaz bu saatten sonra. Bu şekilde olarak zamanla bu durumdan kurtulurum diye düşünüyorum.
Adamı yoklamak gibi bir düşüncem asla olmadı, hem ne diyebilirdi evet ben senden hoşlanıyorum arkadaşın doğru mu söylüyor dicekti. Benim amacım sadece uyarmaktı çünkü karşıdan nasıl göründüğünün farkında değildi.

Ben farkındayım, zaten bu şekilde devam ederse gitmeyi düşünüyorum.
Genelde takıntılı biriyim, çoğu kişiyi kafama takarım. Umarım bir an önce şu durumdan kurtulurum

Ben kendim Uydurmuyorum bunları. Kendin eğer bulunduğumuz ortamı görseydin bu şekilde yazmazdın
Hiç birisi benim kurduğum şeyler değil emin olabilirsin.tabiki benim seviyor diyemem ama mecburiyetten mesafe koyduğunu düşünüyorum

Size isminizle seslenmiyorsa ne diye sesleniyor?

Size isminizle seslenmiyorsa ne diye sesleniyor?
Hiç seslenmiyor, benimle ilgili bir iş olduğunda yanındakine söylüyor o kişi geliyor benim yanıma
Bende aynı şekilde onunla ilgili birşey olduğu zaman yanındakine söylüyorum

Bu adamı takmıyor olsan hiç ne yaptığını ilgilenmezdin bile adam tarafından onemsenmek istiyorsun duyguların okşansin istiyorsun sana açıklama yapmasını istiyorsun senden hoşlandım deseydi küçük aşk oyunu oynacaktin önce istemem sonrada çok peşimden koştu dayamadım direnemedim olacaktı.

Bunlar senin hayal ürünün

Eğer abi hoşlandım dese olacaklar bunlardi adam demedi şimdi sen adama taktın her kadın erkekler tarafından beğenilmek ister
Ne biliyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun. Ben bu kadar whatsapptan engellemeye ne gerek var diyorum
Bu şekilde bölüm içindr daha çok dikkat çekiyor diyorum. Ben uyarmak amaçlı söyledim. Hatta ilk eşime söyledim.
Onun hoşlanıyorum diyeceğini düşünmedim zaten, seni uyarmak için bu konuşmayı yapıyorum dedim
Bekar olsaydım neyse diyen de kendisi, ilk söylediğimde gülen de kendisi(belirtiyorum çünkü adamı dört gözle bekliyormuşum gibi muamele yapıyorsun)

Adamın ne yapıp ettiğini bu kadar kafanıza taktığınız için, her hareketini izlediğiniz için böyle düşünüyor olabilir miyiz hepimiz? Aynı olay başıma gelse, bırak kafama takmayı, adamı izlemeyi, nefes almam onun bulunduğu ortamda, bütün iletişim kanallarını tıkarım, o an aklımdan silerim adamın varlığını, benim eşim ters adamdır bu konularda çünkü. Gül gibi huzurumu elin herifinin kaçırmasına müsade etmem. Adam da bunu yapmış tam olarak. Eşi de engelletmiş olabilir yani.

Eğer vahatsap engelledi ise karısı yaptırmış olabilir engellemesi aslında seni hiç önemsemiyorum demek bana yazma ihtimalin var yazma demek adam onun peşinden koşuyormussun gibi davranıyor farkında değilmisin demekki dışardan adama baktığın çok bariz belli

İyi de bu olay olalı 1 ayı geçti neden şimdi engellesin. Ben bir kere mesaj yazdım oda bayramda. Onun dışında hiç bir mesajım yok, sadece duruma fotoğraf koyuyorum bazen o kadar
Söylenti onun bana ilgisi olduğu ile ilgili yani peşinden koşan ben değilim oda biliyor,ben onunla doğru düzgün muhabbet bile etmiyordum o her konudan muhabbet etmeye çalışırdı. Şu anda da yüzüne bakmayan benim, onun bulunduğu ortama girmeyen benim
Mesela dün ben arkadaşımla dışarıya çıktım hava almaya, dönüşte merdivenlerin başındaydı merdiveni çıkarken oda merdivenin başındaydı, gördüm bana baktı, sinirli bir şekilde gitti ne olduğunu anlamadım.
Bunlar uydurma değil işte, ortamı görseniz yani o kadar gergin ki sanki bir şey olucak ve biz kavga yapıcakmışız gibi geliyor bazen. O kadar da konuşmamaya çalışıyorum

Yav konuyu gorunce yazmıyım yazmıyım dıyorum da Senin amacın ne cidden ? Merak ediyorum. Sana ne abi daha adam evli ister engeller ister engellemez ??? Şaka mısın ?

Benim kocamı böyle düşünen kadınlar olsa cidden senin akıl hastası olduğunu düşünüp iş değiştirtirim.evimi falan da değişirim.

Çok creepy ya bu konu.

Bende onun bulunduğu ortamda bulunmuyorum zaten, konuşmuyorum hiç bir şekilde. Dışarıya bile çıkmak için onun gelmesini bekliyorum kapıda karşılaşmamak için
Her hareketini izlemiyorum, aynı ortamda olduğum için görüyorum. Oda beni görüyor yani büyük bir yerde çalışmıyoruz sonuçta

Konu sahibicigim butun cumartesinizi adamla ilgili konuşarak gecirdiniz ama cocugunuz ne yapiyor bu esnada? Hadi kocaniz işteymiş de çocuğunuz da mi dışarıda da?
Evet, çocuğum annemde bu akşam. Eşimde aşağıda yarım saat içinde gelicek onu bekliyorum.
Burdaki tavsiyeleri dinleyerek eşime daha çok vakit ayırıcam bu akşam çocuğumuz da evde yokken

Sen zannediyorsun ki dışardan tavırların.hic belli olmuyor sen git başkasının lafı ile olmayan şeyler için karısını kocani alıp yüzlestirmis insansın. Adamı töhmet altında bırak sonrada adam bana sinirli baktı diye mana çıkar. Demekki adamın karısı ile arasını bozdun oda senden uzak duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…