Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ne hakla sinir oluyorsunuz pardon İş sizin iş tanımınıza dahil olmasa zaten yapmazsınız hiç sizde ekstra işi yapacak bir tip yok. Aranız iyiyken yapmış adam e sonrasında adamın yuvasına bomba atınca yapmıyor doğal olarak. İşin normali budur çünkü.

Size ilgisi falan da yok arkadaş olarak görüyordu sanıyorum ki. İlgisi olan adam karısını çağırmaz zaten böyle bi olayda. İlgisi olsaydı şimdiye ilişkiniz başlamıştı zaten istediğiniz gibi :) Ama yok. Arkadaşlığından da oldunuz paşa paşa yapacaksınız işlerinizi tek başınıza.

Ha bu arada evcilik masalı da anlatmayın hiç. Türkiyede evli çocuklu hiçbir kadın tutup da evli iş arkadaşına sen benden hoşlanıyormuşsun diyemez öyle açıktan. Çocuğumdu kocamdı bırakın bu palavraları. Hiç sevmem bu lafı ama hakikaten milletin yuvasından elinizi de çekin bi zahmet. Bu adam size bakmaz bakmayacak. Yediremiyorsanız ayrılacaksınız iş yerinden. Bu kadar.

Hmm hangi ileri boyuta taşırdınız mesela Kocanızın haberi var mı bu ileriye taşıma eminliğinizden?Çok tehlikeli bir kadınsınız da neyseki ilgilenen yok kendi başınızı yiceksiniz gibi duruyor.

Hmm hangi ileri boyuta taşırdınız mesela Kocanızın haberi var mı bu ileriye taşıma eminliğinizden?Çok tehlikeli bir kadınsınız da neyseki ilgilenen yok kendi başınızı yiceksiniz gibi duruyor.
Yani diyor ki adam zaten mumdu bana, istesem huhhuuu ama istemiyom kiiii.

..

Eşin bu hallerine ne diyor ? Yani ben olsam direk boşanırdım yüklü bir tazminat alarak
Ya bak ben evde böyle değilim, eşim ve çocuğumla vakit geçiriyorum. İş yerinde olmak beni çok etkiliyor, yılbaşından sonra da bölümümü değiştirmeyi talep edicem zaten

Senin esinle cocugun varsa allahta benim belamı versin, sen baya bekar evlı adama takık birisin.
Senden suphelenmeden kızmadan adama yogunlasalım diye palavera sıkma evliyim Cocugum var diye.

Bır ay ıcınde benım hayatımda nerdeyse Hersey degıstı, geldim buraya.. konun hala aktif ve hala adamın sana baktigindan bahsediyorsun

Evlı adamlardan uzak durun, onlar karılarına asik.
Sen mesela pıjamanla suan bize yazarken, adam karısıyla mangal yapıyor veya kahve ıcıyor aksamda sevıstıler.
Kapiş?

Psikiyatriste gitmelisin.asiri takintilisin.kim ne derse ,ne yazarsa yazsin kurulu saat gibi ayni seyi tekrarliyorsun.asla bizim dediklerimizi dinlemiyorsun aslinda.yanlis anlama senin iyiligin icin diyorum.normal degil bu davranislar.ha adama asiksan ve kabul edemiyorsan bu durumu ,yine git doktora.cunku adam tercihini yapti karisini seviyor.istesem olurdu diyorsun da olacak olsa adam ilk konusmada sana soylerdi ,taaa karisini cagirmaz,o kizla gidip kavgaetmezdi.biraz kendine disardan bak gercekleri gor.

Bence de evli degil

Gerçekten inanamıyorum, çok büyük beddua ettin. Keşke ispatlama imkanım olsa
Evliyim de çocuğum da var yemin ederim herşeyin üstüne
İstet inan ister inanma

Daha akşam olmadı, hala mangal sefası devamdır.

Benim hiç bir düşüncem olmadı, ben istesem muhabbeti devam ettiririrdim daha samimi olurdun diyorum
Konum bunlar değil
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum, onunla aynı yerde çalışmak istemiyorum. Üstüne üstük gıcıklığına işlerede el atmıyor, bütün işler üzerimde ben gerçekten onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum
Sırf muhabbet ettiğim için işlere el atması, konuşmuyorum diyede hiç bir şeye el sürmemesi iyi mi yani neden bütün suç bende gibi yorumlar anlamıyorum
Bir insanın iş yapması için yüzüne gülüp muhabbet etmek mi lazım ya illaki

Eğer böyle giderse tedavi görücem, vede o bölümden ayrılıcam aynı şeyleri düşünmekten sıkıldım ve burdan başka anlatabileceğim kimse yok

Şu bahsettiğiniz geriye dönük işler en başında kimindi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…