Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Yooo ben gayet doğru anladım. Evet aynı. Adam bekar da olsa siz evliyken oluru yok. Bu durumda kendi evliliğiniz aklınıza gelmeliydi, kulağınıza öyle laflar geldiğinde, adamın evliliği değil.
Benim evliliğimden yana şüphem yoktu ki aklıma gelsin, benim evliliğini tehlikeye atmak gibi bir düşüncem olmadı, adamla ilgili söylendi yani adam benim peşimde gibi şu durumda onun evliliğini düşündüm tabi eşi duymasın diye, kimsenin evliliğinin bitmesini istemem
Ben bekar olsamda, adam bekar olsada

Anlamak istemiyorsunuz.

Hani bir tabir vardir...cakmak bir cakilsa ucacak diye..sizin durum buna benziyor..yeterrrrrr fenalik geldi platonik askiniz ve bastirilmis duygularinizdan

Arkadaşının söylediğini adama bilerek söyledin. Sana açılması için bir kapı açtın belki de. Ama umduğun gibi olmadı.
Iş konusunda da adam haklı. Muhabbeti varken yapar. Canı istemezse de yapmaz yani. İş sonuçta sana verilmiş. Adam sana mesaj veriyor. Senle ilgili her şeyden uzak duruyor. ANLA

Hayır gitmedim, daha önce bu şekilde değildim. Diyorum ya kendimi tanıyamıyorum diye
Buradan adama karşı yarım kalmış hisleriniz var gibi duruyor. Muhtemelen adam ve eşi tarafından da bu böyle görünüyor. Mümkün olan en kısa zamanda Ayrılın bölümden.

Onun haricinde iş konusunda yardım etmemekle iyi yapıyor, siz de yardım istemeyin zaten. Biraz daha zamanınızı alsın ama kendiniz yapın.

ne kadar basit bir konuyu ne kadar karmaşık bir hale getirdiniz. Kendinizin ve evliliğinizin sıhhati için dikkat edin.

normalde bir şeyler hissetmediğiniz bir adam Aynı iş yerinde de olsa, Bu kadar rahatsız etmez insanı.

2 aydır anlatamadım, adamın bana açılmasını istemem gibi bir durum olmadı, tamamen kendi hareketlerine dikkat etsin arkasından konuşulduğunu bilsin istedim, evet bilerek söyledim ama söylememdeki amaç uyarmaktı
Şu an takıldığım iş konusu, eğer işler benim üzerime kaldıysa kızmakta hakkım tek başıma yapıyorum bütün işi, o sırf özel hayatında sorun yaşıyor diye birşeye karışmaması çok mu normal
Hani işyeri arkadaşıydı, iş konusunda profesyonel bir şekilde davranmak gerekiyordu, benimle muhattap olmasını gerektirecek bir işte değil zaten ama yinede üzerime kaldı ve dahada kalacağa benziyor

Sülük gibi yapıştın adama yaw. Ciddi ciddi acımaya başladım adama

Üstte yazmışsın benim iki günde bitirebildiğim yazıları o yarım günde bitiriyor diye. Elalemin adamının ne yaptığına bakacağına işine baksan sende yarım günde bitirirsin.

Sana verilmiş işi başkası yapmak zorunda değil ayrıca. Bırak şu adamın peşini artık. Kabak tadı verdin. Güney Kore'de olsan adam sana tacizden dava açsa hapis yatardın dua et Türkiye'desin.

Adamçaza para toplayıp güney Kore bileti mi alsak acaba kk olarak. Başka Türlü kurtulacağı yok adamın

Bu kadar kadın yanılıyor mu??
İş olayı kılıfı. Size yardım etmemesi değil dert ettiğiniz mesafe koyması. Bal gibi de buna sinirleniyorsunuz. Siz bu olayı bilerek söylediniz ama sonunu böyle beklemediniz. Adamın size mesafe koyacağını tahmin etmediniz. Adam size aşıktı size göre şimdi mesafeyi koyup ilgisi olmadığını belli etmesine sinirleniyorsunuz. Aslında size hisleri olmadığını anladınız o canınızı sıkıyor. Bu kadar insanı aptal yerine koymayın.
Ve ayrıca yapmak zorunda değil. Başkasının kocasına kafayı takacağınıza işinize kafayı takın o iş her neyse yapmayı öğrenin. Adamın işi değilse yardım etmez. En doğrusunu yapıyor

İş size verildiyse bitmiştir. Amir ne derse o! O veya bu sebepten

İş size verildiyse bitmiştir. Amir ne derse o! O veya bu sebepten
Sabah sordum adama, taslağın içini nasıl yaptığını,sötledi yapamazsan birlikte de yapabiliriz dedi
Sonra amir çağırdı, adamın ismini verdi o iyi biliyor bu işi yardım alabilirsin dedi
Bende bu işi ilk defa yaptığımı söyledim
Adama verdim işi

Bence tamamen vermeniz col yanlis olmus ya yani taslagi ondan alir biraz bana aciklamasini ister ogrenir sonra kendim yapmaya calisirdim ben olsam cunku hos gorunmeyebilir isi geri vermek bilmiyorum isyerinizi ama...

Bence tamamen vermeniz col yanlis olmus ya yani taslagi ondan alir biraz bana aciklamasini ister ogrenir sonra kendim yapmaya calisirdim ben olsam cunku hos gorunmeyebilir isi geri vermek bilmiyorum isyerinizi ama...

Bence artik adama da herkese de normal davranmaniz lazim. Mesafeli ve normal.

İş konusu çözüme kavuşur yarın da başka bir şey çıkar adama sarmak için. ‘Abi adam ‘ konu sahibiyle ilgilenmedikçe farklı mevzular bulacak kadın.
Yalnız konu çok acayip değil mi? Aslında ortada hiçbir şey yok, basit bir ofis dedikodusu. O onu dedi bu bunu dedi diyerek kapanıp gidecek bir şey. Ama konu sahibi çok enteresan, ya gerçekten hasta, ya da kafa buluyor bizimle. Sündürüyor da sündürüyor konuyu.
Adama da karısına da acıdım, resmen musallat oldu insanlara. Evliliği bozulacak adamcağızın bu gidişle.

Ben açıklamasını sordum oda söyledi, Amir yardım alabilirsin deyince söyledim oda işin tamamını aldı. O yapıyor

İstediği oldu şimdi, arada destek alma ayağına bir kaç kere daha yoklar.
Adama takmış kafayı.
Bu muhabbetler liseden sonra biter benim bildiğim 35-40ta da hala bu olaylar da ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…