- 27 Aralık 2016
- 1.153
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Benim evliliğimden yana şüphem yoktu ki aklıma gelsin, benim evliliğini tehlikeye atmak gibi bir düşüncem olmadı, adamla ilgili söylendi yani adam benim peşimde gibi şu durumda onun evliliğini düşündüm tabi eşi duymasın diye, kimsenin evliliğinin bitmesini istememYooo ben gayet doğru anladım. Evet aynı. Adam bekar da olsa siz evliyken oluru yok. Bu durumda kendi evliliğiniz aklınıza gelmeliydi, kulağınıza öyle laflar geldiğinde, adamın evliliği değil.
Mutlu ol olmasına da, benim şu an kendimi kötü hissettiğim bir durumda sen nasıl mutlu oluyorsun ben onu anlamıyorumNapayım benimde tebessüm etmek için sebeplerim olmasın mı yani.
Ben mutlu olmayayım mı nedir bu zulüm arkadaş ..
Anlamak istemiyorsunuz.Benim evliliğimden yana şüphem yoktu ki aklıma gelsin, benim evliliğini tehlikeye atmak gibi bir düşüncem olmadı, adamla ilgili söylendi yani adam benim peşimde gibi şu durumda onun evliliğini düşündüm tabi eşi duymasın diye, kimsenin evliliğinin bitmesini istemem
Ben bekar olsamda, adam bekar olsada
Abla dur ortalık karışık zaten. Damat istifa etmişMutlu ol olmasına da, benim şu an kendimi kötü hissettiğim bir durumda sen nasıl mutlu oluyorsun ben onu anlamıyorum
Calci nerde yazıyor yaw hurriyete baktım göremedimAbla dur ortalık karışık zaten. Damat istifa etmiş
Arkadaşının söylediğini adama bilerek söyledin. Sana açılması için bir kapı açtın belki de. Ama umduğun gibi olmadı.Çünkü adam için dedi sana ilgisi var diye, adam için konuştuğu için evli barklı dedim
Bana deseydi sen ilgi duyuyorsun diye saçmalama evli barklıyım derdim
İişkiyi değil, Samimiyeti ilerletirim dedim çünkü o yine hareketlerine devam edecekti ben bunun için söyledim
Ortalığı karıştırmak gibi bir derdim yok, işlet üstüne kalınca gerildim geçen hafta
Buradan adama karşı yarım kalmış hisleriniz var gibi duruyor. Muhtemelen adam ve eşi tarafından da bu böyle görünüyor. Mümkün olan en kısa zamanda Ayrılın bölümden.Hayır gitmedim, daha önce bu şekilde değildim. Diyorum ya kendimi tanıyamıyorum diye
2 aydır anlatamadım, adamın bana açılmasını istemem gibi bir durum olmadı, tamamen kendi hareketlerine dikkat etsin arkasından konuşulduğunu bilsin istedim, evet bilerek söyledim ama söylememdeki amaç uyarmaktıArkadaşının söylediğini adama bilerek söyledin. Sana açılması için bir kapı açtın belki de. Ama umduğun gibi olmadı.
Iş konusunda da adam haklı. Muhabbeti varken yapar. Canı istemezse de yapmaz yani. İş sonuçta sana verilmiş. Adam sana mesaj veriyor. Senle ilgili her şeyden uzak duruyor. ANLA
Sülük gibi yapıştın adama yaw. Ciddi ciddi acımaya başladım adama2 aydır anlatamadım, adamın bana açılmasını istemem gibi bir durum olmadı, tamamen kendi hareketlerine dikkat etsin arkasından konuşulduğunu bilsin istedim, evet bilerek söyledim ama söylememdeki amaç uyarmaktı
Şu an takıldığım iş konusu, eğer işler benim üzerime kaldıysa kızmakta hakkım tek başıma yapıyorum bütün işi, o sırf özel hayatında sorun yaşıyor diye birşeye karışmaması çok mu normal
Hani işyeri arkadaşıydı, iş konusunda profesyonel bir şekilde davranmak gerekiyordu, benimle muhattap olmasını gerektirecek bir işte değil zaten ama yinede üzerime kaldı ve dahada kalacağa benziyor
Bu kadar kadın yanılıyor mu??2 aydır anlatamadım, adamın bana açılmasını istemem gibi bir durum olmadı, tamamen kendi hareketlerine dikkat etsin arkasından konuşulduğunu bilsin istedim, evet bilerek söyledim ama söylememdeki amaç uyarmaktı
Şu an takıldığım iş konusu, eğer işler benim üzerime kaldıysa kızmakta hakkım tek başıma yapıyorum bütün işi, o sırf özel hayatında sorun yaşıyor diye birşeye karışmaması çok mu normal
Hani işyeri arkadaşıydı, iş konusunda profesyonel bir şekilde davranmak gerekiyordu, benimle muhattap olmasını gerektirecek bir işte değil zaten ama yinede üzerime kaldı ve dahada kalacağa benziyor
İş size verildiyse bitmiştir. Amir ne derse o! O veya bu sebepten2 aydır anlatamadım, adamın bana açılmasını istemem gibi bir durum olmadı, tamamen kendi hareketlerine dikkat etsin arkasından konuşulduğunu bilsin istedim, evet bilerek söyledim ama söylememdeki amaç uyarmaktı
Sabah sordum adama, taslağın içini nasıl yaptığını,sötledi yapamazsan birlikte de yapabiliriz dediİş size verildiyse bitmiştir. Amir ne derse o! O veya bu sebepten
Sabah sordum adama, taslağın içini nasıl yaptığını,sötledi yapamazsan birlikte de yapabiliriz dedi
Sonra amir çağırdı, adamın ismini verdi o iyi biliyor bu işi yardım alabilirsin dedi
Bende bu işi ilk defa yaptığımı söyledim
Adama verdim işi
Bence tamamen vermeniz col yanlis olmus ya yani taslagi ondan alir biraz bana aciklamasini ister ogrenir sonra kendim yapmaya calisirdim ben olsam cunku hos gorunmeyebilir isi geri vermek bilmiyorum isyerinizi ama...
İş konusu çözüme kavuşur yarın da başka bir şey çıkar adama sarmak için. ‘Abi adam ‘ konu sahibiyle ilgilenmedikçe farklı mevzular bulacak kadın.Bu kadar kadın yanılıyor mu??
İş olayı kılıfı. Size yardım etmemesi değil dert ettiğiniz mesafe koyması. Bal gibi de buna sinirleniyorsunuz. Siz bu olayı bilerek söylediniz ama sonunu böyle beklemediniz. Adamın size mesafe koyacağını tahmin etmediniz. Adam size aşıktı size göre şimdi mesafeyi koyup ilgisi olmadığını belli etmesine sinirleniyorsunuz. Aslında size hisleri olmadığını anladınız o canınızı sıkıyor. Bu kadar insanı aptal yerine koymayın.
Ve ayrıca yapmak zorunda değil. Başkasının kocasına kafayı takacağınıza işinize kafayı takın o iş her neyse yapmayı öğrenin. Adamın işi değilse yardım etmez. En doğrusunu yapıyor
Ben açıklamasını sordum oda söyledi, Amir yardım alabilirsin deyince söyledim oda işin tamamını aldı. O yapıyorBence tamamen vermeniz col yanlis olmus ya yani taslagi ondan alir biraz bana aciklamasini ister ogrenir sonra kendim yapmaya calisirdim ben olsam cunku hos gorunmeyebilir isi geri vermek bilmiyorum isyerinizi ama...
İstediği oldu şimdi, arada destek alma ayağına bir kaç kere daha yoklar.İş konusu çözüme kavuşur yarın da başka bir şey çıkar adama sarmak için. ‘Abi adam ‘ konu sahibiyle ilgilenmedikçe farklı mevzular bulacak kadın.
Yalnız konu çok acayip değil mi? Aslında ortada hiçbir şey yok, basit bir ofis dedikodusu. O onu dedi bu bunu dedi diyerek kapanıp gidecek bir şey. Ama konu sahibi çok enteresan, ya gerçekten hasta, ya da kafa buluyor bizimle. Sündürüyor da sündürüyor konuyu.
Adama da karısına da acıdım, resmen musallat oldu insanlara. Evliliği bozulacak adamcağızın bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?