Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ben açıklamasını sordum oda söyledi, Amir yardım alabilirsin deyince söyledim oda işin tamamını aldı. O yapıyor
Adamın gözünü nasıl korkuttuysanız, yardım ayağına dibimden ayrılmaz diye korkmuş fazladan iş almış.
Kendinizi pek güzel rezil etmişsiniz 👏

Sabah sordum adama, taslağın içini nasıl yaptığını,sötledi yapamazsan birlikte de yapabiliriz dedi
Sonra amir çağırdı, adamın ismini verdi o iyi biliyor bu işi yardım alabilirsin dedi
Bende bu işi ilk defa yaptığımı söyledim
Adama verdim işi
Umarım daha birşeye takmazsın.. ya da cuma günü "birlikte yapabiliriz dedi" diye yeni bir başlıkla gelmezsin umarım 😁

Profesyonel hayat bu.Isyerinde bu sekilde kacak gocek olmaz.Yok onun gitmesini beklemek vs vs .Yokmus gibi davranin ya da bir sey yokmus gibi davranin.En nihayetinde calismaniz aksiyor.Adam profesyonel davranamiyorsa siz davranicaksiniz.
....Bey sunu halletmemiz lazim,sunu yaptiniz mi vs demek cok zor degil.Ama siz dram yaratiyosunuz.Yok tuvalete bile.gidemedim vs.

Adamın gözünü nasıl korkuttuysanız, yardım ayağına dibimden ayrılmaz diye korkmuş fazladan iş almış.
Kendinizi pek güzel rezil etmişsiniz 👏
Yoo hiçte dibinde değilim, kendi masamda kendi işimle uğraşıyorum.
Rezil olduğumu düşünmüyorum, özel birşey değil bu sonuçta iş

Profesyonel hayat bu.Isyerinde bu sekilde kacak gocek olmaz.Yok onun gitmesini beklemek vs vs .Yokmus gibi davranin ya da bir sey yokmus gibi davranin.En nihayetinde calismaniz aksiyor.Adam profesyonel davranamiyorsa siz davranicaksiniz.
....Bey sunu halletmemiz lazim,sunu yaptiniz mi vs demek cok zor degil.Ama siz dram yaratiyosunuz.Yok tuvalete bile.gidemedim vs.
Evetttt
Bugün böyleyim, gayet normal davranıyorum. Selam verdim, iş için soru sordum. Yanındakine nasılsam onada öyle davranıyorum
Saçma sapan hareketlere girmemeye karar verdim, ben bu bölümden gidene kadar

Aklımda fikrimde değil, işi yapmamasına sinir oldum sadece.
Benim birşey yaptığım yok, geri duran benim aslında ama madem iş arkadaşıyız oraya iş için gidiyoruz neden gıcıklığına işi yapmıyor anlamıyorum.
Yılbaşını dört gözle bekliyorum, amirle konuşucam. İstemiyorum bu bölümde durmayı. Eski halimi özledim. Şu durumda olmak istemiyorum
Ay allahım her hafta başka bir konuyla geliyosunuz bu haftanın konusu neden işleri yapmıyor. amire soramam, adama soramam diyosunuz peki burada neden bize soruyorsunuz nerden bilelim, ağlama duvarına çevirdiniz burayı.

Eşinize acıyorum. Bilse eşinin kadın forumlarında adam da adam diye ağladığını tam bir hayalkırıklığı olursunuz. keşke bilse..

Ben açıklamasını sordum oda söyledi, Amir yardım alabilirsin deyince söyledim oda işin tamamını aldı. O yapıyor
Hiç bilmediğiniz bir işi öğrenmek yerine tümden adama yıkmamış olmamış. O bilmediğiniz iş yine gelebilir size. O zamanda mı ilk defa alıyorum diye ortalığa dokuleceksiniz. Hem elalemin yarim günde yaptığı işi siz 2 günde yapıyorsanız işinizle ilgili bir sorununuz vardır bence ona kafa yorun maaş alıyorsunuz sonuçta. Hakkıyla yapın vaktinizi başka şeylerle harcamayin

Bu arada adamın işten kaçtığı falan yok. Size verilmiş bir iş var ve siz yapmak zorundasınız. Adam da o işi ilk defa yaparken bilmiyordu ve yapa yapa öğrendi.siz de öyle yapacaksınız. Zaten işi bilen ondan başkası yok diyorsunuz. Sizler öğrenmiyorsunuz diye adam mı yapıp dursun. Zaten sizin işiniz olmasa hiç endişe etmezdiniz yapmıyor etmiyor diye... yapılmazsa size sorulacagi için boylesiniz. Yine de adama laf soka soka işi atmışsınız üstüne yine adamın...Tebrik edilesi gerçekten.. insanlar da yazmış sizin işiniz diye yok onu da anlamamışsınız.

Bu arada adamın işten kaçtığı falan yok. Size verilmiş bir iş var ve siz yapmak zorundasınız. Adam da o işi ilk defa yaparken bilmiyordu ve yapa yapa öğrendi.siz de öyle yapacaksınız. Zaten işi bilen ondan başkası yok diyorsunuz. Sizler öğrenmiyorsunuz diye adam mı yapıp dursun. Zaten sizin işiniz olmasa hiç endişe etmezdiniz yapmıyor etmiyor diye... yapılmazsa size sorulacagi için boylesiniz. Yine de adama laf soka soka işi atmışsınız üstüne yine adamın...Tebrik edilesi gerçekten.. insanlar da yazmış sizin işiniz diye yok onu da anlamamışsınız.
Böyle çalışan modeli her yerde. Özel, kamu dinlemiyor. İşi kim biliyorsa o yapsın. Ben öğreneyim yok. Bi selam çakıp işi kitlemiş.

zaten konu sahibi mesai saatlerinde forumda gezinip adamın fiskosunu yaparken, iş öğrenmesini beklemek de çok iyi niyetlice. Adamı konuşarak sarfettiği eforu işinde sergilese, “yapmadım, bilmiyorum “ diyebileceği hiç bir iş olmazdı.

Böyle çalışan modeli her yerde. Özel, kamu dinlemiyor. İşi kim biliyorsa o yapsın. Ben öğreneyim yok. Bi selam çakıp işi kitlemiş.

zaten konu sahibi mesai saatlerinde forumda gezinip adamın fiskosunu yaparken, iş öğrenmesini beklemek de çok iyi niyetlice. Adamı konuşarak sarfettiği eforu işinde sergilese, “yapmadım, bilmiyorum “ diyebileceği hiç bir iş olmazdı.
Aynen öyle oluyor . Yardım etmek için iş yapsan da üstüne kalıyor. Genelde yüzde 20-30u calisiyor diğerleri de çalışıyormuş gibi yapiyo. Iste filmlerde oluyor ya kitabın arasına başka şey koyup çalışıyor gibi yapıp ona bakam çocuklar, bunlar da aynısını bilgisayarda başka şey yapıp iş yapıyormuş gibi gözükerek yapıyor. Birinin aynı işi 2 günde birinin ise yarım günde yapmasının başka açıklaması da olamaz.

Merak ettim,isi ona sen mi verdin,yoksa artik ben mi yapayim dedi?? Yardimi sen mi geri cevirdin,yoksa o ogretmektense kdndim mi yapayim dedi?

Merak ettim,isi ona sen mi verdin,yoksa artik ben mi yapayim dedi?? Yardimi sen mi geri cevirdin,yoksa o ogretmektense kdndim mi yapayim dedi?
Ben ilk önce taslakta anlamadığım bir kısmı sordum cevapladı ve yapamazsan birliktede yaparız dedi
Sonra amirin yanına girdim, oda o adamın iyi bildiğini söyledi birlikte yapın dedi
Bende amirin söylediklerini söyledim, oda işi aldı ve kendi yaptı, arada yanına çağırdı ve nasıl yaptığını kısaca anlattı

İnanamıyorum bu konu hala devam ediyor mu? Bence acilen Gülseren Buğdaycıoğlu'ndan randevu almalısınız

Ben bir sonraki 'abi adam' hikayesini merakla bekliyorum, acaba ne sebeple takacaksiniz... Muhtemelen tekrar iletisim kurmadiginda takacak bir sey bulacaksiniz. Bugun kendinizi iyi hissetmis olma sebebiniz ise o kisiyle etkilesimde bulunmaniz, selam vermissiniz, is konusmussunuz. Bunlari disaridan kendinize bakin, farkinda olun diye yaziyorum. Etkilesiminiz bittigi anda yine baska bir seye takip sinirleneceksiniz. Cunku sizi asil rahatsiz eden iletisim kuramamak, o yarim kalmislik hissi...

Size Zeigarnik etkisini yazmistim daha once. Tamamlanmamis duygular, tamamlanmayi bekler. Tamamlanmadigi surece de bir sekilde kendini hatirlatir. Beyin karmasik ve muhtesem bir organ. Buraya yazmak zorunda degilsiniz ama gercek hislerinizi kendinize itiraf edip kabullenme yoluna gitmeden huzur bulamayacaksiniz. Ben yerinizde olsam yardim alirdim.

Ya adamın günahı neydide başına sen geldin diye düşünüyorum. Cidden taa buralarda bile bu konuyla uğraşıyosun,adamı odak noktandan çıkarmıyosun.işemi gidiyosun brezilya dizisi çekmeyemi anlamadım yeminle.

Back
X