- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Hiç bitmeyecek.
Ben bir sonraki 'abi adam' hikayesini merakla bekliyorum, acaba ne sebeple takacaksiniz... Muhtemelen tekrar iletisim kurmadiginda takacak bir sey bulacaksiniz. Bugun kendinizi iyi hissetmis olma sebebiniz ise o kisiyle etkilesimde bulunmaniz, selam vermissiniz, is konusmussunuz. Bunlari disaridan kendinize bakin, farkinda olun diye yaziyorum. Etkilesiminiz bittigi anda yine baska bir seye takip sinirleneceksiniz. Cunku sizi asil rahatsiz eden iletisim kuramamak, o yarim kalmislik hissi...
Size Zeigarnik etkisini yazmistim daha once. Tamamlanmamis duygular, tamamlanmayi bekler. Tamamlanmadigi surece de bir sekilde kendini hatirlatir. Beyin karmasik ve muhtesem bir organ. Buraya yazmak zorunda degilsiniz ama gercek hislerinizi kendinize itiraf edip kabullenme yoluna gitmeden huzur bulamayacaksiniz. Ben yerinizde olsam yardim alirdim.
Ya bisey dicem ben de birine taktigimda aynen bu mekanizma isliyor. Arastiracagim ilk defa duyuyorum. Basta konu sahibine "siz asik degilsiniz sadece obsesifsiniz" demistim yanilmisim ama yine de bu da bir obsesyon hali degil mi, kucuk etkilesimlerle bile rahatlayan? Ben simdi bu tur hislere kapildigimda o takintinin gecip gitmesi icin meditasyon yapiyorum. O seyin gecip gitmesine izin vermek icin. Ise yariyor biraz... Yani kabul edip gecip gitmesi.