- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.577
- 1.123
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Hastayim kadin sana, zekanaAdam karısına asık diye alt yazı gecmeye geldım, hatta suan sevısıyor olabilirler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastayim kadin sana, zekanaAdam karısına asık diye alt yazı gecmeye geldım, hatta suan sevısıyor olabilirler.
Her zaman derim, imkanı olan sevissin varsa parası yesinBen destekliyorum. Sevişgen bir hayat sürsünler...![]()
![]()
Iyi olmuş artık takacak bir durum kalmamışSabah sordum adama, taslağın içini nasıl yaptığını,sötledi yapamazsan birlikte de yapabiliriz dedi
Sonra amir çağırdı, adamın ismini verdi o iyi biliyor bu işi yardım alabilirsin dedi
Bende bu işi ilk defa yaptığımı söyledim
Adama verdim işi
Adamı seviyorum demedim, sevdiğim insanları dedim
Adam da diyordu önceden bölümde en sevdiğim kişi Ahmet sonra sen diye, ben burda kötü bir şey göremiyorum
Art niyetlisin
Madem taslaklar onun masasından başka yere gidemiyordu, o işler size neden yıkılmıştı? Nasıl yapmanızı düşünüyordu işleri amiriniz, adam almıyor da? Bu doğru olsa, amir işi en başta ona verirdi.Anlamıyor musun anlamak mı istemiyorsun
Taslak onda, ve o başkasının masasında çalışmıyor. Önceden de öyle ben onun masasına giderdim iş olunca
Yine gittim, zaten ben biraz yapmıştım oda kalanını yaptı. Bazen o çağırdı bazen ben gittim ama devamlı oturmadım, meraklı gibi hemen barışır barışmaz, sevmiyorum böyle şeyleri
Bugün kendisi de konuştu, öğle arası da gruplu oturduk. Normal diyorum
Neyse ne gerçekten, senin gözünde nasıl profilim bilmiyorum ama senin tahmin ettiğin gibi değil durum
Askım, bu saatler sevısme saatleri malum.Hastayim kadin sana, zekana![]()
Bak şimdi buna, ay banane ya naparsa yapsın diyecek sıkı dur.Adam karısına asık diye alt yazı gecmeye geldım, hatta suan sevısıyor olabilirler.
Madem taslaklar onun masasından başka yere gidemiyordu, o işler size neden yıkılmıştı? Nasıl yapmanızı düşünüyordu işleri amiriniz, adam almıyor da? Bu doğru olsa, amir işi en başta ona verirdi.
O yarın süreceği parfüme odaklandı şimdi .Bak şimdi buna, ay banane ya naparsa yapsın diyecek sıkı dur.
İş de aşka dahil.katip hala taslak diyon amir diyon..
biz aşk diyoruz sen iş diyon![]()
Siz ask derken, ben adam karısı ile sevısıyo suan diyom sjsjsjsjskatip hala taslak diyon amir diyon..
biz aşk diyoruz sen iş diyon![]()
Askım, bu saatler sevısme saatleri malum.
Konu sahıbı ile beyin fırtınası yaparken ABİ hakkında, adam hayatına bakiyor malum. Karısı var cunku.![]()
Uuuu akilli bidiklar sizi, telkinlerine hasta olduklarimBak şimdi buna, ay banane ya naparsa yapsın diyecek sıkı dur.
Siz ask derken, ben adam karısı ile sevısıyo suan diyom sjsjsjsjs
Konu sahibi yarına rezervasyon peşinde..Siz ask derken, ben adam karısı ile sevısıyo suan diyom sjsjsjsjs
Yürümüyor uçuyorAdama hala dümdüz yürüyor. Elde edene kadar da pes etmeyecek belli.
Cidden Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Hanı evlisiniz hani bir evladınız var ya o yuzden herkes size kızmış olabilir mi hanımefendi ? Çünkü bu davranisiniz kocanızı aldatmak oluyor. Sizde bilirsiniz ki aldatmak sadece fiziksel bir eylem değilYaşadıklarımız benzer. Evet ilgisi hoşuma gitti kabul ediyorum
Bende bu şekilde olmayı istemiyorum üstelik her gün görüyorum
Burdaki çoğu kadın beni suçlu buldu hatta dalga geçti şaşırdım yorumunuza
Bunda ne varE sevdiğim insanları takıyorum diyorsun, adamı takıyorum diyorsun ama artniyetli ben oluyorumm..
Yav heeee heeeeeeee
.....