Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bilmiyorum, insanlara hiç güvenim kalmadı
Arkadaşımla konuşana kadar evet o şekilde düşünüyordum. Artık abarttığını düşünmeye başladım. Eşine tlfnla dinletmeler, eşiyle beni konuşmaya çağırmalar, arkadaşıma git söyle işi bırakmasın demeler.
Tamam mesafe koyar birşey demiyorum gerekirse konuşmaz da, neden bana aramıza mesafe koymucaz deyip sonra konuşmuyor. Bana gelip eşim seninle Konuşmamı istemiyor dese ben zaten tamam derim yani ikili konuşmaya ne gerek var
Aslında şu durumda benim eşimin demesi gerekiyor bak sana ilgisi varmış muhabbet etmeyi kes gerekirse konuşma diye
Yaa senin eşin yok ki senin eşin yok beni cildirtmakmi istiyorsun sen?Senin bi ESİN yokkk!

Konu sahibinin eşi alışmıştır bence artık. Benim hatun gene sudan sebepten ortalık karıştırdi deyip geçmiştir😊 Ben konu sahibinin asik falan olduğunu düşünmüyorum. Bana hiç öyle şeyler hissettirmedi baştan beri aslında. Konu sahibi sadece biraz değişik bir tip, bir de belli ki isyerinde herkesin canı sıkılıyor. Başka bir abi içinde " regl günümü söyleyecek kadar yakın hissediyorum" şeklinde bir örneklem yapmış ya daha önce. Değişik yani, 40 yıl düşünsem bir erkek arkadaşıma olan güven ve samimiyetimi regl döngüm üzerinden örneklemek aklıma gelmez. Ama sıradan bir hayat değil bakın, eğlenceli, aksiyonlu. Bende yapicam değişik birşeyler çok canım sıkıldı. Atraksiyon yaratıcam, biseyler bulmalıyım. Aşağıdaki kasaba gidip "abi sen bana asikmissin" diycem. Mutlaka eğlenceli biseyler dönecektir, size yazarım🤣🤣
Hahahaaahh:)

Yahu akil var mantik var bekar bir erkeğe bile gidip sen benden hoşlaniyormussun demez insan. Arkadasim dediginiz insan bir densizlik etmis siz de iyice sivamissiniz.
Ne bekliyordunuz. Azicik yasinizin insani olun. Gidip sülalesiyle konusmadiginiz kalmis adamin. Kari koca nereye dustuk biz böyle diyorlardir kesin.

Ya fazla safsınız ya da olayların odağında olmak hoşunuza gidiyor karıştırdıkça karıştırıyorsunuz. Inşallah abiye gidip benim yüzümden eşinle kavga ettiysen çok üzülürüm diye yeni bir olay fitilini ateşlemezsiniz. Olay kapanacak diye aklınız çıkıyor sanki uzattıkça uzatıyorsunuz.
Hayatta söylemem. Bundan sonra kimsenin birşeyine karışmam.

Bir de konu sahibine ayy yazık saf diyorsunuz. Hala " abi " nin derdinde neden mutsuzmuş neden üzgünmüş .. Bal gibi de ilgisi var , adamın da ilgisi olduğunu ortaya dökmek istedi, aslında istemedi sadece adama sordu. Ondan karşılık bekledi işler moka sardı. Diğer konuya da yazmıştım daha neler olacak neler..
Neden karşılık bekliyim Allah aşkına, sayfalarca yazdım hala aynı şeyi yazıyorsun
Ben uyarı amaçla söyledim, ne olucağını bekliyorsun anlamıyorum
Zaten söylediğim için bin pişman oldum. Bundan sonra kimsenin hiç bir söylediğine karışmam bu saatten sonra

Ablacım kabullen artık şu olanları yahu hala bana öyle dedi ona böyle dedi de bik bik bir şeyler diyorsun. Adam konuşmuyor işte, Allah içine sindirsin.

Aklıma şey geldi, lisede hani kendinden hoşlanan bir erkek olduğunu duyan bazı kızlar olurdu bu olayı aylarca uzatırdı, sündürürdü. Kendisine tonla teklif gelen kızların meselesi bile o kızların tek olayı gibi konuşulmazdı o kızlar geldi işte aklıma. Nedense 😬
Bende konuşmuyorum zaten ikisiyle de
Söylediğime pişman ettirdi ikisi de, neyse bunada alışırım

hani nerde link ya? nerden bilelim biz senin "daha önce açtığın" konunu

hani nerde link ya? nerden bilelim biz senin "daha önce açtığın" konunu

Arkadasinizi iki dakikada satmissiniz, kadinlar oyle bazen birbirlerine iltifat amacli soylerler bunun sana ilgisi mi var asik mi sana acaba diye. Bazen de geyik olsun diye yaparlar can sikintisindan. Biz bazen calistigimiz yerdeki erkekleri yakisiklilik sirasina gore dizeriz eglencesine, halbuki evliyiz ve diger erkekler umrumuzda degil. Bunu gidip o adama soylemek nasil bir kafa yapisi anlamadim. Yani simdi arkadasim gidip de o erkeklerden birine "spinoza en cok seni begeniyormus" dese sacma olmaz mi? Ben acikcasi o kizin o erkege beni satip (yani aramizdaki lafi tasiyarak dedikodumu yapip) yaranmaya calistigini dusunurum. Sizin bence hayatinizda pek kadin arkadasiniz olmamis. Hayatinizda ve cevrenizde erkeklere cok deger veriyorsunuz. Sizin korumaniz gereken ve gercekten arkadasiniz olabilecek kisiler sadece kadin bu dunyada. Her zaman kadinlarin tarafinda olun ve erkeklere guvenip laf tasimayin. Onlardan arkadas olmaz. Size saygi duymaz erkekler.

Konu sahibi sizin burada yazılanları düşünemeyecek kadar saf ya da iyi niyetli olduğunuza inanmıyorum. Siz sonucun ne olacağını bilerek adama söylediniz bunları. Adamla eşini huzursuz etmek istediniz iyi niyetli ayağına yatarak. Derdiniz ne bu adamla orasını bilemem ama amacınıza ulaştığınız kesin.
Benim amacım adamın hareketlerine dikkat etmesiydi, fazla muhabbet ediyordu, sürekli birşeyler söylüyordu ve bu muhabbetlerine bir son versin istedim.belliki yanlış anlaşılmış

Arkadasinizi iki dakikada satmissiniz, kadinlar oyle bazen birbirlerine iltifat amacli soylerler bunun sana ilgisi mi var asik mi sana acaba diye. Bazen de geyik olsun diye yaparlar can sikintisindan. Biz bazen calistigimiz yerdeki erkekleri yakisiklilik sirasina gore dizeriz eglencesine, halbuki evliyiz ve diger erkekler umrumuzda degil. Bunu gidip o adama soylemek nasil bir kafa yapisi anlamadim. Yani simdi arkadasim gidip de o erkeklerden birine "spinoza en cok seni begeniyormus" dese sacma olmaz mi? Ben acikcasi o kizin o erkege beni satip (yani aramizdaki lafi tasiyarak dedikodumu yapip) yaranmaya calistigini dusunurum. Sizin bence hayatinizda pek kadin arkadasiniz olmamis. Hayatinizda ve cevrenizde erkeklere cok deger veriyorsunuz. Sizin korumaniz gereken ve gercekten arkadasiniz olabilecek kisiler sadece kadin bu dunyada. Her zaman kadinlarin tarafinda olun ve erkeklere guvenip laf tasimayin. Onlardan arkadas olmaz. Size saygi duymaz erkekler.
Bu arkadaşın neyini koruyayım söyler misiniz? Adamla aramı açıp kendisi konuşmaya yanaşan biri ve hala bana adamı kötülüyor
Samimiyetine inandığım, niyeti kötü olmayan arkadaşımı korurum
Ama adama da güvenmemeliydim orası ayrı

BİR KARI KOCANIN ARASINA ZORLA FİTNE SOKTUNUZ SENLE ARKADAŞINIZ..EŞİ KİMBİLİR NE KADAR HUZURSUZDUR,NE OLDU DA DEDİKODU ÇIKTI DİYORDUR.İKİ DEDİKODUCU YÜZÜNDEN KADININ HUZURU BOZULDU.ARKADAŞINIZLA ARANIZDA HALLEDEBİLECEĞİNİZ BİR MESELE İKEN,BU KADAR BÜYÜTMENİZ BENCE ADAM SİZİ GERÇEKTEN Mİ BEĞENİYOR ONU ÖĞRENMEK İÇİNDİ.AMA OLMADI BAKIN,ADAM EŞİNİ SEVİYORMUŞ.İNSANLARI RAHAT BIRAKIN YAAA,ELİNİZDE Kİ İLE MUTLU OLUN.
Ben eşimle gayet mutluyum, ne gelirse başıma samimiyetten geliyor. Son zamanlarda saçma bir samimiyet içinde olduk daha doğrusu adam sürekli birşeyler söylüyordu, sesleniyordu vs zaten arkadaşımda muhabbet ediyoruz diye söylemiş ama kimseyle samimi olmamak gerekiyor sanırım bu olaydan sonra bunu anladım
Adamın eşi ilk duyduğunda benimle konuşmaması istememiş, zaten adam da eşim Konuşmamı istemiyor diye arkadaşıma söylemiş. Sonra kadın beni konuşmaya çağırınca anladı birşey olmadığını bana konuşun mesafe koymayın dedi hatta adam da aynı şeyi söyledi. O kıskansın dedi
İlk önce Konuşmamızı istemedi ama benimle konuştuktan sonra mesafe koymayın dedi de bu saatten sonra konuşulacak hal kalmadı
Bari arkadaşım varken özellikle işyerinde morali bozuk, üzgün bir şekilde oturmaya devam etmese. Zaten herşey den nem kapar oldum.

Ben nedense sizin konulariniza bastan beri inanmiyorum. Bir sekilde is hayatina atilmis insanin boyle dusunup davranmasi bana nirmal gelmiyor. Velev ki dogru, o zaman da 3 ihtimal cikiyor ortaya

1- abi dediginiz insana asiksiniz.
2- abi dediginiz insanin ilgisi hosunuza gidiyor.
3- ruh sagliginiz yerinde degil.
Sanıyorum ruh sağlığım iyi değil
Aklımdan çıkmıyor bu durum. Mesela yarın iş var canım hiç gitmek istemiyor. Keşke hiç söylemeseydim diye içim içimi yiyor. Bu olaydan sonra 5 kilo verdim. Nasıl rahatlıcam bilmiyorum. İkisinide karşı yüzüm asık küs oturmaktan yoruldum. Normalde küs kalamayan bir insanım

Bence izin alın ve eşinizle birazcık evde vakit geçirin. İmkanınız varsa temiz hava almaya şehir dışına çıkın. Dert etmeye değmez böyle şeyleri. Kendinize gelin tertemiz kafayla tekrar işe dönersiniz.

Neden karşılık bekliyim Allah aşkına, sayfalarca yazdım hala aynı şeyi yazıyorsun
Ben uyarı amaçla söyledim, ne olucağını bekliyorsun anlamıyorum
Zaten söylediğim için bin pişman oldum. Bundan sonra kimsenin hiç bir söylediğine karışmam bu saatten sonra
sizin tevellüt kaç ? ben aynı şeyi yazıyorum çünkü ilk konudan beri görüşüm aynı. Adam resmen el bombası gibi elinizde patladı... Devletin bir gözü kördür diğer gözü de çok iyi görür. Size yol görünür yakında bence hazırlıklı olun.

sizin tevellüt kaç ? ben aynı şeyi yazıyorum çünkü ilk konudan beri görüşüm aynı. Adam resmen el bombası gibi elinizde patladı... Devletin bir gözü kördür diğer gözü de çok iyi görür. Size yol görünür yakında bence hazırlıklı olun.
Senin yazıların bana güven vermiyor ilk mesajında aranızda elektrik var dışarı yansıyor yazdın, sonra sen adamdan hoşlanıyorsun dedin
Ne yazdığın belli değil,yani aklına ne gelirse yazıyorsun.
Keşke söylemeseydim dedim, pişman oldum dedim. Keşke hiç karışmasaydım dedim. Ben kabul ediyorum ama senin yazdıkların benim yazdıklarımdan çok alakasız cevaplar

Bence izin alın ve eşinizle birazcık evde vakit geçirin. İmkanınız varsa temiz hava almaya şehir dışına çıkın. Dert etmeye değmez böyle şeyleri. Kendinize gelin tertemiz kafayla tekrar işe dönersiniz.
Eşimde o şekilde söylüyor ama dönüp dolaşacağım yer yine burası. Evde evet iyiyim ancak işe gelirken yine moralim bozuluyor canım gitmek istemiyor.
Pazar gününden stres olmaya başlıyorum

Back
X